Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(231953201901)
Emil

Som United mand kan jeg, kun have kæmpe respekt for den ledelse, vel især Levy har gjort.

Han er lige så træls at møde ved forhandlingsbordet, som et Pulis hold ofte er på grønsværen, og har med købmandskab og (hvad der virker til) klar strategi gjort Spurs til hvad de er idag.

Man læste om især Real Madrids påstået interesse i Eriksen, men hørte man om egentlige bud?
Så ret beset aner vi ikke, om der var brand.
Skrevet af Emil0101
@Aussie
Måske var der ingen bud at acceptere - det ved hverken du eller jeg sandheden omkring. Hvis vi forestiller os der ikke var, så kræver det ikke mange opkald til agenter med en rimelig pris, før man har et bud. Levy havde for store krav til prisen, hvilket skræmte bejlere væk - Derfor må han sælge for en slik nu.

@nightmare - Synes ikke Trippier og Llorente er lige så tydelige eksempler som Eriksen. Du er tydeligvis mere inde i stoffet end jeg er, men som jeg forstod det havde man en Trippier med en dalene form, som selv gerne ville væk, og derfor solgte man for en rimelig pris (Præcis som man skulle have gjort med Eriksen). Llorente reddede jer i CL, indrømmet, men 2 mål i 36 PrL kampe burde man kunne erstatte fra ungdomsrækkerne.

@Sensible - Som jeg skriver til Aussie, så kunne man sælge, hvis man ville - Hvad angår Levy´s forhandlingsevne: I Eriksen-sagen er det lige netop hans store krav, der bider ham selv i halen.
Skrevet af Slettet(231953201901)
Pibbles

De +200 mio du taler om, hvor kommer de fra?

Jeg er sgu godt klar over, at United har kæmpe problemer, der langt overstiger en situation vedr én spiller, for jeg følger United hver dag, men kunne det netop understrege forskellen i ledelsen??
Skrevet af Gshock
Jeg er ikke Tottenham fan, men jeg ønsker dem alligevel alt mulig succes. Den stemning de leverede i lørdags på deres nye stadion var jo fænomenal. Jeg håber at de når CL pladserne.
FSG Out! Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Skrevet af Nightmaremoon99
@Emil0101

Jeg kritiserer ikke salget af trippier (han var forfærdelig og han ville også selv væk som du sagde/skrev)
Jeg kritiserer manglen på en erstatning især eftersom at det har gjort at Aurier har skulle spille næsten alle kampe (indtil videre) og i mange af dem har han været skuffende hvis ikke helt igennem forfærdelig. DEt er blevet bedre under Mourinho pga han har lavet en taktisk ændring hvad angår hans position på banen men det er uacceptabelt at Poch kun have ham og KWP at vælge imellem

"Llorente reddede jer i CL, indrømmet, men 2 mål i 36 PrL kampe burde man kunne erstatte fra ungdomsrækkerne"
Størstedelen af premier league kampene han spillede var som indskifter mange af dem sent i kampene og hvis du tror at man bare sådan kan hente ungdomsangriber op med det vons så undervurderer du vist lidt niveuet i premier league. Vi har en meget lovende Irer i Troy Parrot og jeg tror på at han bryder igennem på førsteholdet men man bliver nødtil at have lidt tålmodighed med ham han er kun 17 år
Skrevet af Aussie
Hvis vi forestiller os der ikke var, så kræver det ikke mange opkald til agenter med en rimelig pris, før man har et bud. Levy havde for store krav til prisen, hvilket skræmte bejlere væk - Derfor må han sælge for en slik nu.


Nu kan man jo ikke sælge en spiller til hvilken som helst klub, han skal også selv ville flytte... Eriksen afviste jo selv Man U (efter sigende)...
Når Levy snildt kunne forhandle salg af Bale og Modric med Real Madrid ville han også kunne komme til enighed om et Eriksen salg... Et spillersalg kræver dog tre interesserede parter!

Tror også vi er nød til at tage de rød-hvide briller af! Eriksen er vores danske superstjerne, men for de helt store klubber er han blot en fleksibel breddespiller man gerne vil have, men ikke betale starterpenge for! De £11.5M (hvis jeg husker ret) Tottenham købte ham for har han også mere end tjent hjem, så om han skiftede sidste sommer for mellempenge, nu for småpenge eller til sommer for ingenting har han været profitabel for Tottenham. Lo Celso er også så småt ved at komme op i gear så overgangen er klar...
Skrevet af keane10
Man kan mene mange ting om Levi og hans forhandlings teknik og til tider sparsomme aktivitet på transfer markedet, men han overtog en klub midt i 90erne der lå under klubber som Newcastle, Middlesboro og Aston Villa. Klubber som Arsenal og Man United kunne man slet ikke forstille sig at konkurrere med.

I dag ses det så som en fiasko og dårlig ledelse, at klubben ligger udenfor top 4 og det endda måneder efter en CL finale, det fortæller noget om den udvikling Tottenham har været igennem. Alt det er sket trods ekstra stor konkurrence i toppen pga olie klubberne Chelsea og City.

OT:
Kender ikke meget til ham Gedson, men vi må formode at vores portugisiske træner team kender ham grundigt. Et lån minimerer risikoen så meget fornuftigt, det kan dog ikke helt sammenlignes med Lo Celso lånet, hvor udlægget er så stort at en indfrielse af rest beløbet virker næsten utænkeligt uanset præstationer, det handlede mere om et trick til at undgå procenter af handlen gik til PSG.
Skrevet af Nightmaremoon99
Efter at have debateret lidt indså jeg at jeg ikke skrevet havd jeg egentlig synes om Gedsons ankomst. Han virker spændende og man må formode at Mourinho, Sacramento og resten af trænerteamet kender ham. Et lån med en købs option er en fremragende løsning i bedste fald kan det her blive en Raul Jimenez lignende gevinst. Hvis han gør det godt kan de penge man bruger på en permant aftale jo ligne et røverkøb om et par år
Skrevet af Emil0101
@nightmare - du understreger egentligt min pointe. Llorente fik indhop sent i kampene, som unge spillere kunne have fået gavn af ifm. den svære overgang til PL.
At der derudover ud fra en ambitionsvinkel er behov for noget bedre, har ikke så meget med afgangen af Llorente at gøre. 1:1 bør han kunne erstattes.

@Aussie. Når alt kommer til alt handler det om udbud og efterspørgsel. En spiller har en markedsværdi, og sænker du hans pris, bliver han aktuel for andre klubber, alt efter hvor meget man sænker den. Nu står man så i en situation, hvor Levy ikke ville sælge i sommers, og derfor må tage til takke med langt mindre, end hvad han kunne have fået for 6 mdr. siden.
Skrevet af Aussie
Når alt kommer til alt handler det om udbud og efterspørgsel. En spiller har en markedsværdi, og sænker du hans pris, bliver han aktuel for andre klubber, alt efter hvor meget man sænker den. Nu står man så i en situation, hvor Levy ikke ville sælge i sommers, og derfor må tage til takke med langt mindre, end hvad han kunne have fået for 6 mdr. siden.


En meget forsimplet vinkel på spillerhandler! Ren udbud og efterspørgsel fungerer jo kun når produktet ikke kan sige nej til en handel mellem sælger og køber ;)

Og hvor får du fra at Levy ikke ville sælge sidste sommer? Eriksen meldte selv ud efter CL finalen at han ville videre... Tror alle var klar på at han skulle videre... Men igen, der skal jo altså være en interesseret klub (som Eriksen også var interesseret i at spille for) før en handel kan ske! Og der var nu engang ikke tre parter interesserede i den samme handel...
Skrevet af pibbles|FCBayern
De +200 mio du taler om, hvor kommer de fra?


Hvis han blev solgt sidste sommer, ville hans pris være markant højere end den er nu, grundet at omstændighederne er anderledes. Så over 200 mio. for en spiller som Eriksen er ikke ved siden af på nuværende markedet.
Næstved, Brøndby, FC Bayern München (CL vinder 2020). \"Jeg kunne ikke falde til i Italien. Det var som at bo i et andet land.\"  - Ian Rush om sin tid i Juventus.
Skrevet af Slettet(061729220407)
Fint nok, men Spurs har brug for mere end ham, hvis denne sæson skal reddes.
Skrevet af Slettet(231953201901)
Pibbles,
Ja men hvis ingen klub vil betale 200, er det jo nemt og kritisere en klub på ikke at sælge til det beløb...???
Skrevet af pibbles|FCBayern
SensibleSoccer:

Du siger, at du følger den engelske liga/holdene, så burde du også vide, at Levy er en person, som er svær at handle med. De prisskilte som han har sat på Eriksen har været ekstremt høje. Der har været klubber der var interesseret. Men de høje prisskilte som var på Eriksen kontra kontraktens længde var forkerte, og hvis Levy kørte sin sædvanlige konservative stil, så var forhandlingerne døde inden de kom i gang.


www.besoccer.com/new/amp/tottenham-put-50-million-price-tag-on-eriksen-695961
Næstved, Brøndby, FC Bayern München (CL vinder 2020). \"Jeg kunne ikke falde til i Italien. Det var som at bo i et andet land.\"  - Ian Rush om sin tid i Juventus.
Skrevet af Slettet(501706201307)
Emil du lyder ikke som en der ser Tottenhams kampe eller følger med klubben?

Walker-Perters er slet ikke en man satser på. Han bliver slet ikke brugt nok, både under Poch og Mourinho.

Llorrente blev sat ind sidst i kampe fordi man typisk jagtede et resultat. Tror du selv at man smider en ung angriber ind, når man skal satse hele butikken? Det skal samt være en targetman. Og ingen unge spiller har den erfaring som Llorente har og som klubben havde brug for når de satte ham ind!

Af alle topklubber ville Tottenham have satset på en ung angriber, hvis de havde en der var klar!

Dine kommentar virker useriøst, da der ser ud til at du kommenter udefra din almene viden fremfor hvad der egentlig er sket og sker i klubben!
annonce
0