Snak

Mere indhold efter annoncen

Officielt: Tottenham lejer Lenglet i Barcelona

Skrevet af bold
fre 8. jul 18:04

Tottenham har fredag aften bekræftet, at de lejer Clement Lenglet i Barcelona i næste sæson. Læs hele nyheden her
Skrevet af Azza
Har ikke hørt noget godt om ham, men det havde jeg heller ikke fra Juventus fans om Kulu og Bentancur, så jeg er håbefuld
Whose name is Harry Kane? "Tottenham will always let you down" - Roy Keane Conte OUT
Skrevet af ForzaHorsens03
Vanvittig lavet af Barca, manden har en sindssyg høj løn, fedt at de nu har flere penge til transfers. Bernardo, Lewan og Raphinha må være på vej.
Skrevet af Heimdal91
Jeg synes virkelig at Spurs har gang i et spændende transfervindue. Som United mand er jeg bekymret over, at vi bliver sat til vægs af alle de andre inklusive Spurs.
Skrevet af armand
forza -> tror ikke du skal regne med at spurs dækker 100% af lønnen. men mindre kan self også gøre det ifht at få plads til nye folk i det kommende barca regnskab.

ikke ligefrem et lyn fra en skyfri himmel men en handel der giver god mening hele vejen rundt.

barca kommer af med en spiller der er kommet fuldstændig i overtal hos dem. umtiti den næste?

lenglet får muligheden for at bevise i en ny liga, med en ny træner og et nyt system at han har mere af den spiller i sig der brød igennem i sevilla og fik en plads på det franske landshold.

spurs får dækket et behov i truppen med noget der ligner et økonomisk 0.
der er noget "in conte we trust" over det når man læner sig tilbage og tænker "ja okay" omkring en transfer af en spiller, der har lignet shite i en længere periode hos barca.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af miks
Han skulle være god i 3 mands forsvar, hvilket sikkert er tanken med Conte 3+ 2 wingbacks. Det er et sats men Barca spillede jo aldrig til hans styrker.
Skrevet af Lezcano
Som sagt tidligere, har Conte jagtet ham i flere år, så mon ikke han har en idé om at han passer ind i et 3-mands forsvar.
Så længe Conte får de spillere han er ude efter, er jeg ganske fint tilfreds

Lenglet fik i underkanten af £100k om ugen i Barca, og vi betaler 85%, så det er vel en løn der ligger nogenlunde hvor man kan regne med, uden det gør der store.
Kan ikke se hvordan det er sindssygt lavet af Barca. De får ikke penge for ham og betaler stadig noget af lønnen. Det er selvfølgelig fint når de ikke bruger ham, men så er det da heller ikke vildere
Skrevet af Poborsky
Dp
United siden '93 (født 88) Glory Glory Man United
Skrevet af Poborsky
@ForzaHorsens

Håber der er noget ironi jeg ikke helt fanger - for så er den vist heller ikke vildere for Barcelona den her handel.
United siden '93 (født 88) Glory Glory Man United
Skrevet af armand
heimdal -> well... om man har den samme følelse af united kommer jo 100% til at afhænge af om man tror på "fænomenet" ten hag?

personligt er jeg skeptisk men jeg skal da love for at der også bliver rodet rundt i gearkassen på manchester uniteds hold de her dage, hvis "holland" er et fremadgående gear? hvem ved, så bliver det måske meget godt altsammen :-)

eneste top 6 hold der ikke har ramt start rampen er chelsea. ikke noget videre imponerende forår og de har og indtil videre kun sagt farvel til spillere?

men mon ikke de vågner op lige pludseligt. roman eller ej.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af liljim
Kan stadig ikke se hvad Conte vil med ham. Mener også at han har spillet i et tremandsforsvar flere gange i Barca, så ikke fordi at han ikke har fået chancen for at vise sine kvaliteter frem der. Jeg synes egentlig hans spil med fødderne har været fint, det har mere været hans indgreb der har været dårlige. Han har set klodset og langsom ud i dem, og tit med al for stor kraft og i/omkring straffesparksfeltet. Kan være at PL passer ham bedre, vi må se
Skrevet af BobF
hmmm....de har da snart en helt ny start 11´er :-D
COYG St.Pauli
Skrevet af Munchen
Han er da så ringe! Har været så rystende usikker i Barcelona! Tror ikke han kan håndtere et Premier league niveau i højt tempo for et tophold!
Skrevet af Pep Guardiola
Fin handel for alle parter. Barca skal af med ham, han er kørt helt fast i det og har på ingen måder lignet den Lenglet der var god i Sevilla og også gjorde det ganske udemærket i sin første tid i Barca (omend han er håbløst overbetalt).

Hvis Spurs og Conte kan får ham nogenlunde tilbage til hans bedste har de en god spiller, samtidig uden den stor risiko da det er en lejeaftale. Hvis han ellers kommer tilbage til noget der minder om hans tidligere niveau kan han sagtens være en opgradering fra Sanchez, Dier, Davies eller hvem Spurs nu engang har brugt ved siden af Romero. Han er tilmed venstrebenet.
Jeg har ingen tro på at han ville kunne komme tilbage i Barca, dertil har Barca andre alternativer som de (bør) satser mere på og som er fremtiden.

Alt i alt en win, win, win. Held og lykke til Lenglet i Spurs. Håber det bliver en succes og vi ikke ser ham på Camp Nou igen.
Skrevet af Heimdal91
_-Armand

jeg tror på ´´fænomenet´´ Ten Hag ;) jeg er bare ikke så tryg ved ejerne og indkøbspolitikken :D og jeg er også villig til at give ham masser af tid. Vi har købt en venstreback og så er der en masse rygter om alle mulige spillere :D jeg håber der bliver købt noget tungt og stærkt til midtbanen ;D men om han vælger at køre med hovedsageligt unge spillere så kan det også blive spændende ;) i´m a believer!
Skrevet af whiskey
God løsning for alle parter - hvis ellers han levere :)
Skrevet af Gshock
Det er meget venligt af Tottenham og hjælpe Barca med deres økonomiske problemer.
FSG Out! Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
annonce
0