Snak

Mere indhold efter annoncen
Tillykke til OB. Det er godt at kunne hente Troels. Hjulmand er lige blomstret op, men bedømt på erfaring er der ingen herhjemme der når Troels til sokkerne. Nu kommer han tilmed til en klub med større muligheder at arbejde med. Er sikker på skiftet vil gavne OB mere end det vil gavne SIF.
Esbjerg fB siden 1973 Dortmund siden Jürgen Klopp
Succes de første 6 måneder - så går det den anden vej igen!
Velkommen til yo-yo Troels.
Kender i den der med at man ikke må gå tilbage til en fuser? Det tror jeg ikke Troels gør..

Han får en halv sæson.

Held og lykke skal det dog lyde herfra
Liverpool siden 16. Maj 2001 - Liverpool 5 - 4 Alavés. SILKE - SILKE - SILKE - SILKE - SILKEBOOOOOOORG IF!
Pis og fucking lort... Men den var vel forventelig. Super ærgerligt, da vi har været meget glade for Troels i Silkeborg. Det er godt nok længe siden det har været så stor en fryd, at komme på stadion. Resultaterne har ikke altid flasket sig, men for dælen hvor har vi spillet dejlig, attraktiv bold med Troels ved roret.

Jeg håber det er en trend der fortsætter i fremtiden. Om vi slutter nr. 5 eller 8 er mindre vigtigt, når bare vi spiller noget god bold. Man kan meget nemmere acceptere et nederlag, når man ugen inden spillede et hold baglæns ud af banen. Og det har vi gjort i flere omgange med Troels.

Øv!
Silkeborg IF
Hvorfor er det TB er så hypet som træner? Jeg kan godt lide manden for hans sjove udtalelser og for aldrig (sjældent) at lægge ansvaret fra sig og undskylde sig med dommer, modstander mm. Men han har jo ikke lavet mirakler eller bare tæt på som træner?!
Røven af 4. division ja tak åbenbart. hold da op en fallit af ledelsen :(

Manden kan 1 ting, og det er at lyde fornuftig.... Han kan derimod ikke omsætte en skid til banen... fuck jeg får næsten lyst til at tage æg med til vores åbningskamp... ikke til TB me til PH!
Tredie gang er lykkens gang!

KOM SÅÅÅÅÅÅÅ!!!! :-)
[i]Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience[/i]
Det kan godt være at du og andre her i Danmark mener han er et trænertalent, men tror du helt seriøst at han har vækket nok opsigt i udlandet


Ja, det ved jeg. Allerede i hans Esbjerg-tid var han i kontakt med Rosenborg og en klub i 2. Bundesligaen.
Du kan så sige, at han blev valgt fra, men jeg er stadig overbevist om, at Bech, med helt tålmodighed, kunne have fået et bedre job end OB, hvor han formentligt ikke får lov at skifte fra, hvis bare han får en smule succes.
moderator
"Han kan derimod ikke omsætte en skid til banen"

Nej, at hive Silkeborg fra en 3. plads i 1. division til placeringer som hhv. nr 8, 5 og 8 i den bedste række er jo decideret elendigt...
https://kortlink.dk/sudv
Gad vide hvad forventningerne er til næste sæson? (OB)
Forstår ikke hvorfor de vælger ham...
Ja han vil spille fodbold, men bare fordi han vil det, er det jo ikke ensbetydende med at han er god nok, men igen, hvad er alternativerne egentlig.
...Men held og lykke Troels, vi tror på dig(Bliver vi nød til jo :D)
annonce