Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af barkane
Mata må så gøre sig klar til ikke at spille i Champions League fremover :)
YNWA! Sympatisører med Atlético Madrid og FCK.
Skrevet af SørenP
Det gør sgu lidt ondt at skulle se Mata i en united trøje.
Skrevet af Ballon d\'Bendtner
Barkane. Sødt at en sådan kommentar kommer fra en Liverpool fan :) Faktisk utroligt at du ved hvad Champions League er..
Skrevet af Clemme_
Der er også lidt løse rygter om at Rooney forlænger snart og at man vil over byde Chelsea på Luke Shaw.

Så mangler vi en CM, med mindre Rooney tager den og Mata bliver 10er.

Men shit det er mange penge. Undre hvor de kommer fra.
B93 / Manchester United / Kalix bandy
Skrevet af Fussbal 4ever
United burde da have masser af penge, det er bare et spørgsmål hvor mange Glazers suger ud af klubben. De er forhåbentlig kommet til fornuft og er villige til at spendere for at vedligeholde truppen.
Skrevet af Forza-Lålz
AmDam

Den sæson Berbatov blev topscorer afgjorde han faktisk mange kampe alene, og var en stor grund til United vandt mesterskabet.. Selvfølgelig kan du sige at han scorede 5 i én kamp, men husker da også et en kampafgørende scoring mod bl.a Liverpool på Anfield samt flere mål af ham der vendte/afgjorde kampe.. Alene det mesterskab retfærdiggør købet af ham, så smut på apoteket og køb noget kodein hvis du har hoste...
\\\\\\\"This does not fucking slip now\\\\\\\" - Gerrard, 2014. http://i.imgur.com/UPpc9EY.gif
Skrevet af 8letters
Clemme_

Jeg tror Shaw bliver svær. Drengen er inkarneret Chelseafan. Hvis i tredobler hans løn, så er det måske muligt ;)

Lampard é Deus
Skrevet af Jumbo 8605
Mata,tak for tiden i Chelsea. Du vil altid være blå i vores hjerter. Sørgeligt det skulle ende sådan.Håber at du vil få kvalme når du trækker den røde bluse over dig !

Blue is the colour !
Skrevet af Harbo7
jodleren +1

Og helt enig i, at Shaw kun er på vej et sted hen -> BROEN.
Muligvis allerede i indeværende vindue, udlejningen af Bertrand taget i betragtning. Synes i hvert fald ikke at 3 spillere til 2 pladser er tiltrækkeligt, når man deltager i 3 tuneringer, som man har ambitioner om at vinde.
Chelsea FC since \'96. Cech Ivanovic-Terry-Desailly-Cole Wise-Makalele-Lampard Hasselbaink-Drogba-Zola
Skrevet af Andr7953
En sørgelig dag, hvis du er Chelsea fan. Svært at bebrejde Juan for skiftet, han er gået fra at være holdets største profil, til at være fast mand på bænken. Det skal også pointeres at Mourinho er heller ikke til at bebrejde. Mata passede ikke ind i hans system, og det ville være skørt at sætte Mata på banen i et system der ikke passer hans spillestil, og på et hold som fungerer fremragende i dette moment.
Skrevet af Dermeister
Fantastisk spiller, men med det sagt, så kann jeg ikke se hvordan han skal gøre Uniteds opstilling bedre, i hvert fald med den filosofi de har, den eneste plads jeg kann se ham få er ude på fløjen, og det er ikke der han er bedst. men måske opstillingen bliver ændret nu, vi får se.
Manchester United (England) Deportivo de La Coruña (Spanien) Juventus (Italien)
Skrevet af Mr.Eric
Jeg tror det bliver en fantastisk signing af United. Jeg tror desværre også at Mou har lavet en rigtig god forretning. 1: gode penge for en - for hans nuværende hold - marginalspiller. 2: han kan gøre en forskel for United i denne sæson og tage point fra Chelseas konkurrenter. 3: han har banet vejen for køb af Rooney. Sidstnævnte årsag er nok den primære. Er bange for at en aftale er opnået allerede.
Skrevet af Andr7953
På mange måder er dette også et underligt køb af Manchester United. Mata er en exceptionel spiller, som har været en af de bedste spillere i England, i de sidste 2 år. Når det så er sagt, så passer han vel ikke ind i systemet? Hans foretrukne position er bag angriberen, men jeg formoder at United ville foretrække at spille en 4-4-2 med RvP og Rooney. Han kan også spille på kanten, men han ville ikke passe som kantspiller i Uniteds system. Han har slet ikke de dynamiske færdigheder som det er påkrævet i Uniteds 4-4-2. Jeg mener at han heller ikke ville passe ind på den centrale midt. Han har ikke den arbejdskapacitet eller den fysik det kræver at spille på den centrale midtbane i et 4-4-2 system. Selvom han måske virker som et fejlcast, tror jeg stadig at han vil få succés hos United, da de roterer meget, og idet Mata er en klassespiller.
Skrevet af Forza-Lålz
Mata vil hovedsageligt få en rolle på en af kanterne.. jeg forstår ikke folk der bliver ved med at påstå at United spiller 4-4-2 da Rooney næsten altid har haft en dybere rolle på holdet.. Med Mata på holdet, der forhåbenligt er udset til at stjæle spilletid fra Valencia, vil Rooney stadig have den dybe rolle og Mata vil højst sandsyneligt trække meget ind i banen hvortil de forreste vil rotere meget.. Mata er ikke købt til 10-rollen i denne sæson, og Moyes ved godt at Mata ikke er klassisk United-wing. Moyes har bare indset at han ikke har kunne løfte United-arven og heldigvis tyr han nu endelig til andre midler..
\\\\\\\"This does not fucking slip now\\\\\\\" - Gerrard, 2014. http://i.imgur.com/UPpc9EY.gif
Skrevet af Emanirus
Der er stor risiko for Mata bliver et flop i United.

Ikke mindst er hans faktiske kvaliteter overhypet gevaldigt, men samtidig er han fejlcastet.

Han kan IKKE spille kant i United. De spiller 4-4-1-1, hvor kanternes force altid har været deres fysiske dominans og evne til at rykke fra modspillerne. Jeg mindes ikke at have set Mata sætte en mand med bolden mere end en håndfuld gange i hele sin Chelsea-karriere, og United har slet ikke brug for en playmaker uden fart på kanten.

Spilles han i midten kan det gå bedre, men der er bare ingen positioner ledige i det nuværende set-up - og hvis United sælger Rooney er de ekstremt dårligt stillet.
Skrevet af Blaugrana92
Fejlcastet? Ja. Overhypede faktiske kvaliteter? Nej. Nej, nej, nej og atter nej.
Something Something Danger Zone
Skrevet af Clemme_
Han kan IKKE spille kant i United. De spiller 4-4-1-1, hvor kanternes force altid har været deres fysiske dominans og evne til at rykke fra modspillerne


Hvis man kigger på hvordan Moyes spillede i Everton, var det jo ikke typiske kanter.
I Everton var det Baines og Coleman som skulle stå for breden, så det jo ikke sikkert at Moyes på sigt vil fortsætte med "United" stilen.

Januzaj er heller en typisk United kant og de andre vi har, har jo spillet so so.

Mht. Rooney, så er lidt om evt. ny kontrakt i linket, og der skulle han også blive kaptajn. (Ved dog ikke hvor meget man skal læse the telegraph)
http://www.telegraph.co.…afford.html
B93 / Manchester United / Kalix bandy
Skrevet af BoJangles
Jeg kan godt lide den måde Chelseafans forsvarer det. "Det er smart, for så er ManU forstærket imod Arsenal, City og Liverpool" - For ManU har ham jo slet ikke når sæsonen slutter og en ny starter?

Mata skulle videre, da der var andre kvaliteter der skulle forstærkes hos Chelsea - men Mata er en fantastisk spiller, der kan gå direkte i startopstillingen på ALLE hold i verden. Derfor er det jo helt tåbeligt at slippe ham til en konkurrent - selvom de ikke er en konkurrent denne sæson.
Skrevet af Toon Toon!
@bojangles

Men det er da ret tydeligt, at Mourinho ikke er synderligt bange for United, når han vælger at sælge til dem. Der er næppe tvivl om at Rooney ryger til Chelsea til sommer.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af Ill
Hvordan kan der, som du skriver, næppe være tvivl om at Rooney ryger den anden vej til sommer?

Nogle ser det sådan, andre - som jeg - ser det her som en væsentlig årsag til at Rooney nu nok bliver, hvis... Moyes formår at ændre taktikken/opstillingen. Mata og Rooney kan ikke begge spille 10´eren. Selv med 50-60 kampe på en sæson vil ingen af dem være tilfredse med rotation, men klubben har ikke gode nok spillere til at fortsætte 4-4-2opstillingen, og netop derfor kan jeg forestille mig at Moyes har tilladelse til at gå væk fra klubbens ellers så velkendte (og nu overhovedet ikke skræmmende) opstillingen med de to brede fløje, der søger mod baglinjen.
\"I\'m the motherfucking fucking one who calls the shots\"
annonce
0