Snak

Mere indhold efter annoncen
Spillerne i Chelsea kunne ikke tage at blive sat af, fordi de ikke fik af vide hvorfor. Han snakkede aldrig med spillerne, så derfor kunne de ikke få af vide, hvad de skulle forbedre, og hvorfor de aldrig fik spilletid. Han frøs konsekvent nogle af spillerne ud (Lukaku og Mikel), håber det klarer det op for folk som siger, at Chelseas spillere styrer holdet, og at de ikke kan tage at blive sat af, for I ved ikke hvordan det hænger sammen. Og vil mene Robbie har vist det ikke er sådan. :)

Hvis han gør som han gjorde i Chelsea flopper han, og jeg håber ikke han bliver en succes, fordi Tottenham er en rival, og en rigtig stærk en af slagsen. Med en spiller som Modric, kan han have den evige playmaker, som han ikke fik i Chelsea (Chelsea fik problemer fordi de fik den evigt dårlige Meireles, og ikke Modric), mens han har et relativt hurtigt forsvar, så han kan presse højt. Tror han bliver en succes, men som Chelsea-fan håber man ikke, at Tottenham klarer sig godt. ;)
Thank you, José.
Egentlig det mest oplagte valg.
Håber han leverer.
Men han skal have tid.
Ikke noget med utålmodighed som i Chelsea.
Show Me The Way To Plough Lane! We Drink Champagne...
Jeg var aldrig den store tilhænger af Villas-Boas i Chelsea. Ved ikke rigtig hvad jeg skal tro nu. Men ud fra hvad han præsterede i Porto må manden jo også kunne lidt. Så lad ham nu få chancen først, før alle kritikerne begynder at skyde med skarp. Forhåbentlig er Spurs lige den klub han behøver for at få respekten vendt igen.
Esbjerg fB siden 1973 Dortmund siden Jürgen Klopp
Mighty - korrekt. Klubben sparer lige omkring 100 mio. kr. her. Ikke dårligt.


Haha. ´Flot´ spin. Som om penge har betydet noget som helst i Chel$ea de sidste 7-8 år.
Det sygt han allerede af en del er stemplet for en "flop" træner.. Giv ham nu chancen, jeg er sikker på han nok skal gøre et godt stykke arbejde for Spurs.
Mil vuit-cents noranta-nou, neix el club que porto al cor, blaugrana son els colors, futbol club barcelooona! Barça - España Villa y Torres http://www.youtube.com/watch?v=VF5HHfKJpQk http://www.youtube.com/watch?v=TdMcr1fK-ng
Haha. ´Flot´ spin. Som om penge har betydet noget som helst i Chel$ea de sidste 7-8 år.


Det har da intet med spin at gøre. Hvis Chelsea indenfor de næste par år skal imødekomme reglerne for FFP, så betyder + 100 mio. vel også lidt ?
Men han skal have tid.
Ikke noget med utålmodighed som i Chelsea.

Du ævler. Han var ved at få et CL-vindende hold sendt ud mod mægtige Napoli og i ligaen gik det også forfærdeligt. Det er i den slags situationer ikke et spørgsmål om tålmodighed men simpelthen om ambitionsniveau. Enten vil man EL eller også vil man være tophold. Roman vil det sidste, AVB ville det første. Derfor måtte han ud, og det var i virkeligheden ganske tålmodigt, at han ikke blev sparket ud før.

Haha. ´Flot´ spin. Som om penge har betydet noget som helst i Chel$ea de sidste 7-8 år.

Lønninger tæller vel med i FFP-sammenhæng, og man kan da nok få en habil højre back til samme løn, som AVB fik i Chelsea.

Det sygt han allerede af en del er stemplet for en "flop" træner.. Giv ham nu chancen, jeg er sikker på han nok skal gøre et godt stykke arbejde for Spurs.

Han fik chancen of floppede fuldstændigt. Ingen mandskabsbehandling og taktisk gik stil forud for resultater. Hellere få klø men spille "flot" end at stille sig længere tilbage og få et godt resultat med "grim" fodbold.
Påstanden om at AVB gjorde det fantastisk i Porto er latterlig og vidner om mangel på indsigt i portugisisk fodbold.

Porto var storfavoritter til at vinde på ligaen på forhånd, og vandt ganske som forventet i overlegen stil. Afstanden mellem top og bund er mindst lige så stor som i Spanien, hvorfor målforskel ikke beviser noget.

Ligeledes var Porto storfavoritter til at tage Europa League-trofæet, og spillede næsten udelukkende mod hold, der lå lavere end dem selv på klub-ranglisten. Respekt for at AVB levede op til forventningerne, men det gør ikke hans sæson til ekstraordinær på nogen måde, og det var på en meget billig baggrund, at han oprindeligt kom til Chelsea.
Lækkert nok! Så kommer han til at tabe til Arsenal med både Chelsea og Spurs ;-) Hehe. Hybris i aller højeste grad.
Held og lykke til Spurs og deres fans

Hvis han fortsætter, hvor han slap i Chelsea, så holder han heller ikke længe i Tottenham. Han skabte så megen disharmoni i Chelsea. Han tålte ikke kritik fra nogen side. Tommy Langley, en tidligere Chelsea-spiller, som arbejdede på Chelsea TV som expert kommentator, tillod sig at kritisere AVB´s spillestil. Han fik ham fjernet som kommentator. Alex og Anelka bad om at komme på transferlisten. Han fratog dem alle deres rettigheder, og de måtte ikke deltage i træning eller arrangementer med 1. holdstruppen. Andre spillere blev ikke udtaget til kampene, fordi de havde brokket sig enten til ham selv eller til medierne.

Kun han har forstand på fodbold og den måde, det skal spilles på. Minder mig i den grad om Danmarks Morten Olsen. AVB fik alt for lang snor i Chelsea. Han skulle ha´ været fyret allerede ved nytårstid. Det er aldrig en skam at indrømme, at man har fået ansat den forkerte person til et job. At han var en succes i Porto siger jo ikke noget om, hvor dygtig en træner, han er. I Portugal er der 3-4 hold, der spiller om mesterskab og pokal, de øvrige hold er bare fyld.

Som Chelsea-fan siden 1970 håber jeg selvfølgelig ikke, at Tottenham slutter bedre end Chelsea, og jeg ser frem til det første møde den 20. oktober, hvis AVB da holder så længe.
annonce