Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(501706201307)
Overdrivelse fremmer forståelsen du ved;-)


Ja jeg forstår hvad du mener ;)
Skrevet af bbenno
Fin handel af Gladbach.
Givet at beløbet er de omtalte €45m, kan de hente både Tielemans, Kramer og Jannik Vestergaard for de penge ;-)
FC Bayern München
Skrevet af CPH-Hotspur
Med al respekt, så tror jeg ikke i kan tiltrække de samme spiller til Tottenham.

En spiller som Xhaka? Sagtens.

Spillere i Özil- og Sanchez-klassen? Der er vi ikke - endnu.
"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn https://www.youtube.com/watch?v=48H34ukFe8g
Skrevet af Topcat
Har fulgt ham siden ham ankom fra Basel og han er steget i niveau løbende over sæsonerne. Han er vildt stærk, eneste minus er måske tendens til at være en anelse overtændt, og dermed de kort der følger. Men omvendt gør det også, at han er rigtig træls at spille overfor, der bliver gået til stålet.
http://www.youtube.com/watch?v=IHD9F1QlpB8
Skrevet af Geddar , moderator
@CPH

"Flot indkøb, der nok bliver Cazorlas afløser på sigt. Mon ikke det betyder, at Arsenal har opgivet Ramsey som 8´er?"

Det er nemlig lige præcis i dét lys indkøbet skal betragtes. Cazorla skade har virkeligt understreget at der mangler en anden spiller der kan diktere tempoet. Og Cazorla har kontraktudløb næste sommer, så det kan sagtens tænkes at klubben har vurderet at det langt fra er sikkert der også er en god afløser på markedet næste sæson.

Og jo, det viser ret godt at der ikke er vildt meget tiltro til at Ramsey genfinder formen fra foråret 12/13 og den efterfølgende sæson.

Jeg tror i øvrigt ikke der komme så pokkers mange profilerede spillere til sommer. Der skriges efter en angriber, men jeg har svært ved at få øje på en angriber der 1) er en klar opgradering i det nuværende system, 2) kan købes for menneskepenge og 3) kan lokkes til klubben.

Så tror jeg der er større sandsynlighed for indkøb til midterforsvaret, omend det ikke ligefrem er en position hvor Wenger er vant til at spendere stort. Der er dog også flere spændende løsninger, der endnu ikke har nået hypen fra øverste hylde, men har potentiale til det. Bl.a. også i Bundesligaen.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af AudereFacere
Rigtig spændende spiller og indkøb, må man sige. Måske er dét det, der skal til for, at Arsenal for alvor kan være med om titlen næste sæson? Og så en ordentlig angriber. Er der rygter om prisen?
Skrevet af Geddar , moderator
@Gluud

Der snakkes om £30m + variable.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Slettet(501706201307)
Mit største ønske for denne sæson har hele tiden været en ny midterforsvar. Jeg har ikke tillid til Paulista, han virker ikke særlig intelligent og laver fejl ud af det blå. Mertesacker er en god leder, men vil gerne have en forsvarsspiller der er hurtigere, da det er tydeligt at Wenger gerne vil tilbage til possesion fodbold og høj forsvarslinje.
Skrevet af Slettet(231444192811)
30m pund lyder af mange penge for Xhaka.
Spurs
Skrevet af Geddar , moderator
Tager man de nuværende evner, hans alder og det eksisterende marked i betragtning er det nu ikke skævt. Han er en type der ikke findes specielt mange af.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af DPM
35 mio. € var meget for Soldado..
Jeg ser virkelig frem til at få noget jernmand tilbage på det hold.
Forhåbentlig kan han også bidrage med lidt vilje i omklædnings rummet på sigt.
Skrevet af Vamosdk
30m pund lyder af mange penge for Xhaka.


Når man tænker på han var en af de bedste spiller i BL sidste sæson, samt han var på årets hold, så nej.

Arsenal F.C It´s not easy being an Arsenal fan. But it´s worth the ride... !
Skrevet af Adellund
Ærgerligt Gladbach mister endnu en profil, men til de penge, så bør det være muligt at forstærke holdet i alle kæder. Rygter går jo på at de enten henter Tielemans, Rode eller Kramer.
Bliver spændende at se hvad Eberl kan finde på!


Hah. Så skal du nok hellere sætte penge på at Grise kan flyve. Kramer er vendt hjem og han er kommet for at blive.
- Leverkusen siden Ballack (2002) Der findes kun 1 Frisparkslegende (Juninho Pernambucano).
Skrevet af Slettet(281329220309)
Alt den snak og vi ved jo det bliver 3/4 pladsen alligevel igen næste år.
Skrevet af Geddar , moderator
"Alt den snak og vi ved jo det bliver 3/4 pladsen alligevel igen næste år."

Ja, ligesom i år....
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af CPH-Hotspur
Alt den snak og vi ved jo det bliver 3/4 pladsen alligevel igen næste år.

Det kunne man måske sige tidligere, men jeg kunne godt frygte, at Arsenal blev en seriøs kandidat næste sæson. Det ligner at de denne sommer udviser rettidig omhu og køber fornuftigt ind.

Noget af Arsenals bedste spil over de sidste par sæsoner har været med den lidt dybere forsvarskæde og omstillingsspil, der har udnyttet de hurtige offensivspilleres forcer. Der passer Xhaka perfekt ind, da han med sine Alonso´ske afleveringer er perfekt til at iscenesætte fx Alexis.

Man kunne håbe at Wenger igen glemmer hvad taktik er, eller at han endnu en gang undlader at købe ind til positioner, der skriger efter nyt blod, men hvis den her handel er et tegn på hvordan det kommer til at foregå fremover, så frygter jeg, at Arsenal går en god sæson i møde.
"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn https://www.youtube.com/watch?v=48H34ukFe8g
Skrevet af Helium
´Alt den snak og vi ved jo det bliver 3/4 pladsen alligevel igen næste år.´

This.
[i]“After many years in which the world has afforded me many experiences, what I know most surely in the long run about morality and obligations, I owe to football”[/i]. - Albert Camus.
Skrevet af Brink88
Spændende køb! - hvilket dog reelt punkterer muligheden for at lade Wilshere eller Ramsey spille 8´eren efter min mening, da man må antage Xhaka er hentet ind for at spille. Jeg glæder mig dog til at se Xhaka/Elneny sammen central, de vil supplere hinanden nydeligt, når de vænner sig til PL - jeg drømmer om Petit/Vieira, hvor begge både var 6´er og 8´er. Derudover har vi stadig Cazorla og Coq som backup afhængig af modstanderen.
Dette skaber dog også en enorm konkurrence på de tre offensive midtbanepladser. Sanchez og Ozil SKAL spille, når de er klar, hvorfor der kun er højrekanten tilbage at konkurrere om for Ramsey, Wilshere, Walcott, Ox, Iwobi og Campbell.. Av av der er nogen der bliver skuffede der.
Det er naturligvis også utopi at tro, at vi på noget tidspunkt af sæsonen kan have alle mand klar samtidig - ja med vores held og skadeshistorik brækker Xhaka sikkert benet til sommerens slutrunde..

Hvad angår en topangriber, har jeg drømt om Higuain lige siden Real første gang meldte ud, at han ikke havde en fremtid i klubben. Det han har præsteret i Napoli igen i år er sindssygt, og han er virkelig the missing link i vores søgen efter PL-trofæet. Lacazette, Aubameyang, Lukaku er, efter min mening, fra 2. hylde, men stadig interessante valg.

Sidst, men i allerhøjeste grad, slet ikke mindst, har vi akut brug for en midterforsvar sammen med Kos. Gabriel har taktisk alt for store mangler, når han kommer op i mod de bedste angribere i verden og BFG er færdig! Stones er nok ikke til at nærme sig for penge, såfremt Benatia er træt af Bayerns bænk kunne han være interessant men allerhelst ser jeg Laporte i den røde trøje. Han gør det virkelig godt i Bilbao, er venstrebent og slet ikke dårlig med bolden.

Ligegyldigt hvad vi gør, er der jo to ting, der er 100% sikkert:
1) vi ender over Spurs
2) vi bliver nr. 2,3 eller 4
Skrevet af fiffty
Man skal ikke undervurdere betydningen af de tidlige køb. Optakten til Chelseas mesterskabssæonen, hvor indkøb som Fabregas og Costa blev sikret inden d. 1. Juli, havde enorm betydning for resultatet af sæsonen.

Vi går godt nok et spændende vindue i møde
[b] Chelsea Football Club & FC København. [/b] ...................✯ Premier League ✯....................
Skrevet af Geddar , moderator
@Brink

Der er vel heller ikke noget at sige til at Wilshere og Ramsey kommer bag i køen ift. 8´er-rollen. Det er efterhånden lang tid siden de har vist de rette takter ift. at spille den rolle.

Ang. angriberrollen, så tror jeg du bliver skuffet. Skal vi hente Higuain skal vi vel næsten fordoble transferrekorden. Når vi lige har hentet Xhaka som en af klubbens dyreste i historien sker det næppe. Hvis Auba overhovedet skifter denne sæson bliver det sandsynligvis til Spanien. Det tyder på at Lukaku skifter tilbage til Chelsea, og så er der Lacazette tilbage. Aulas vil presse citronen ekstremt meget ift. den transfer, og det rygtes at han vil have 250-300 mio. for ham. Vil Wenger rykke sig så langt, når han for kort tid siden har antydet at han endnu ser Giroud som førstevalg? Jeg tvivler sgu lidt.
https://kortlink.dk/sudv
annonce
0