Snak

Mere indhold efter annoncen
Hvad får de? 10-15 millioner? Han er klart et større talent end Helenius, selvom de ikke spiller samme position. Har set ham mange gange, underligt at han ikke er blevet købt af en større klub. Vel den bedste spiller i den danske første division længe, og kunne vel reelt set have været en bærende profil, havde han spillet i en hvilken som helst superliga klub.
Og der er stadig mindst to sæsoner hvor det er Uwe Knallfüsser der skal spilles imod inden den står på Bundesliga. Og bare fordi man bliver økonomisk kofein-dopet, betyder det jo ikke at man får succes. Men god fornøjelse i Østtyskland.
Ikke mange der er positive over det skifte

Jeg ser det dog ikke værende helt dumt

Han siger selv at det var dem der fremlagde den bedste udviklingsplan for ham. Samtidig får han jo nok 2 år med fast spilletid (hvilket han ikke kunne være sikker på i Holland) og efter de 2 år er han måske modnet nok til at være klar til bundesligaen. Til den tid vil han så stadig kun være 21, så for mig at se er det egentlig et ok skifte som stille og roligt kan bygge ham op
Græsplæneboldsport Leipzig. herligt navn
COYS!
Det er da utroligt, så mange, der synes at 3. Bundesliga er et skridt ned eller til siden.. Utrolig mange, der mener, det er et dårligt skifte.

3. Bundesliga er på et højere niveau end den danske 1. division, ligesom tysk fodbold generelt er flere niveauer over dansk fodbold..

Jeg kender en, som har spillet 2. division i Danmark. Han skiftede til tysk fodbold og den 4. bedste række, hvor han virkelig måtte kæmpe for en startplads... Det siger noget om niveauforskellen på Danmark og Tyskland.
Lyngby får problemer næste sæson.


OBservant: Ja med at rykke op. Det bliver til nogle sæsoner i 1.div, men omvendt var vi næppe blevet i suppen - var det lykkes i år.
Arsenal FC København
@Poul Pedersen, clary, gonzo mfl.
Synes godt nok i ser helt skævt på det her skifte. Den tyske 3. Liga skal nok være minimum lige så god som 1. division, hvis ikke på niveau med bunden af Superligaen. Derudover bør vi nok passe på med et overvurdere danske unge spillere. Knægten er givet et stort talent, men har kun spillet en sæsons tid 1. division. Det havde Nicolai Jørgensen f.eks. også, men han faldt totalt igennem i Leverkusen. Derudover er det fis der bliver nævnt om, at han skulle være bedre end Helenius helt ude i hampen. Helenius har bombet og været fast mand i Superligaen i 2½ sæson (kun af brudt af Duncans halvår i AaB). Med kun en sæsons tid i 1. division er der helt klart stadig megen modning, som skal ske. Det kan han få hos RB Leipzig, hvor han kan udvikle sig med holdet op igennem de tyske rækker og være inde omkring stammen på et Bundesliga-hold om bare to år. Ja han får sikkert fine penge, men udviklingsmæssigt virker planen altså også fornuftigt.

Derudover skal folk altså huske på, at RB Leipzig er delvist ledet af folk som har prøvet at køre sådan et projekt her før med succes. Deres sporsdirektør er f.eks. Rolf Ragnarick(stavehat) som var den manager, som førte Hoffenheim om igennem de tyske rækker.

@Jenner
Ro på - i er trods alt den eneste klub herhjemme som har outsourcet hele jeres ungdomssektor til en helt anden klub. Tænk på alle de penge i kunne spare i transfer, hvis i selv udviklede dem fra starten af.
Der findes ikke billige mesterskaber. Derimod findes der ufatteligt dyre andenpladser.
glvardevej:
Græsplæneboldsport Leipzig. herligt navn


Det er jo bare et eller random navn de skulle finde på for at omgå forbudet mod sponsornavne. Den bruger der spørger hvor håbløst det ville være med Faxe Kondi Brøndby, så kan man jo bare se på Østrig hvor de fleste klubber har mere eller mindre monstrøse sponsornavne.

Jemuha1:
3. Bundesliga


Der er kun 1. og 2. Bundesliga. Derefter kommer 3. Liga.
------------------------- Toni Schumacher ------------------------- Khalid Boulahrouz / Pepe / Andoni Goikoetxea / Stuart Pearce Joey Barton / Dennis Wise / Roy Keane / Vinnie Jones ------------------ Eric Cantona / Duncan Ferguson ---------------...
Synd at de nye profiler også ryger til udlandet. Superligaen tyndes ud fra gode navne. Men godt salg af Lyngby. 10 mill er klasse.
annonce