Snak

Mere indhold efter annoncen

Okore er glad for sin udmelding

lør 23. apr 2016
Jores Okore er glad for at han ærligt fortalte Aston Villa-manager Eric Black sin mening om tingene. Også selvom det har kostet en degradering.

Læs hele nyheden her
Okore er en OK spiller, og ikke blandt de værste i Villa. Men hvis jeg holdt med Villa ville jeg synes det var en lidt dum udmelding at han er "ærlig overfor sig selv". Dybest set sætter han jo lidt sig selv over klubben her, på et tidspunkt hvor man har brug for noget sammenhold og nogle der ser fremad. Det kunne selvfølgelig også bare være en uheldig formulering af en lidt ung spiller...
1. Klaus Lykke 2. René Henriksen 3. Jan Bjur
Jeg er glad for, at jeg ikke er professionel fodboldspiller. Jeg ville ha været lige så frustreret, hvis jeg følte, at jeg var bedre end dem, der tabte gang efter gang. Og ville klart også ha været ærlig over træneren. Så det arbejde ville ikke ha været noget for mig ?
"En ok spiller" Lad da vær´!! Han er en spiller med kæmpe potentiale, som er i glemme hos en kriseramt klub med en uduelig træner vikar. Han skal væk fra klubben elller spille, intet uheldigt over den formulering..
De kampe jeg har set med Okore i denne sæson har han virkelig været dårlig. Jeg forstår godt at træneren ikke har sat sin lid til ham. Han har flere gange set uheldig ud og er blevet kørt direkte forbi.

Det er vist på tide, at finde en ny klub. Måske en lavere række med lidt lavere tempo og mere fokus på fysik
Det er vist på tide, at finde en ny klub. Måske en lavere række med lidt lavere tempo og mere fokus på fysik


Som championsship?
Blackburn & Mainz D. 17. Maj 2015 - Never forget!
Hvis han føler, at han er bedre end dem, der starter inde, må han jo lade fødderne tale og ikke munden - også overbevise træneren på træningsbanen især.

Han har jo meget tidligt udtalt, at Villa var et mellemstop og springbræt til en større klub - og at han vurderede, at var til et højere niveau.

Han har så måske bare glemt, at han har været ude længe og ikke vist synderlig meget - så realiteten har senest ikke matchet hans sikkert reelle selvopfattelse. Han skal bare lige ned på jorden igen og arbejde hårdt for det.
Edge lord
Ifølge engelske medier er træneren citeret for at Okore har udtalt, at han ikke ønskede at være i betragtning til de resterende kampe i sæsonen og, at han derfor ikke havde andet valg end at rykke ham ned på U21 holdet.

Er det korrekt er det vist en meget effektiv måde at gennemtrumfe at man bliver solgt.

Usympatisk anyway - hvis det altså er korrekt.
I sidste ende er Okores problem, at han ikke umiddelbart er god nok til at starte inde for et PL-hold. Han laver en række gode aktioner og en eller to katastrofale, så godt som hver gang jeg ser ham. Han sidder også på bænken, hvis han finder en anden pl-klub. Han skal finde en anden hylde
Villa lukkede en del færre mål ind, da Okore lige kom tilbage fra skade, og jeg synes, at han har gjort det godt i denne sæson. Men det er jo en håbløs udmelding. Jeg mener, at han skal lave en Winston Reid og tage turen med ned i the championship, hvor han kan etablere sig som en profil og leder på holdet, hvilket vil gavne ham, når de rykker op igen, hvilket jeg tror vil ske inden for de kommende to sæsoner.
http://iconicnumber7.wordpress.com/2011/08/04/a-paul-scholes-tribute-92-quotes/
Op på kontoret og undskylde. Derefter trække i arbejdstøjet og vente på chancen.
http://iconicnumber7.wordpress.com/2011/08/04/a-paul-scholes-tribute-92-quotes/
annonce