Snak

Mere indhold efter annoncen
Lader til at Han forstår spansk men ikke kan tale det. SKU sjovt at søge på Hans navn på YouTube:)

https://youtu.be/B3uIol0MEgw
.
Jeg har ikke nogen holdning til Sonnes valg, men gad god som SIF fan, at se hans moster( Helena Christensen) møde op i en SIF trøje på Silkeborg stadion og heppe lidt på sin nevø.
Trist, at der sidder så mange med jantelovsmentalitet

Trist at der sidder sørgelige typer, der smider det billigste kort, man kan bruge i en dansk debat - jantelovskortet.

Vær sød at være specifik i forhold til hvor det drejer sig om jantelov, at jeg ønsker mere viden om hans tilhørsforhold til det land, som han nu overvejer at spille kampe for.

Jeg ser landsholdsfodbold som noget unikt, og ønsker at spillere på det danske landshold taler dansk, kan synge med på nationalmelodien og i det hele taget spiller for Danmark, fordi de føler sig danske, og ikke fordi deres primære land ikke kan bruge dem.

Man kan som fodboldspiller få masser af fede oplevelser ved at skifte til udenlandske klubber, og det under jeg dem virkelig. Men jeg synes godt nok det er lavt niveau, at kalde det jantelov, hvis man stiller sig undrende over for at kunne spille for et land, som man POTENTIELT kun kender til, fordi man har set Tintin i Soltemplet.

Igen, det kan godt være, at han har været i Peru masser af gange, taler flydende spansk og virkelig ville være i tvivl, hvis begge lande bød sig til. Men så længe det ikke er nævnt i artiklen, aner vi intet om det. Som den er skrevet, virker det til at Peru har fuldtidsansatte scouts til at trawle de europæiske ligaer igennem for peruvianske gener i fjerde led, som nærmest ikke er klar over, at de kan spille for landet.
Virker latterligt når Sonne ikke har nogen reel relation til Peru. Men der er jo penge og prestige i at kunne kalde sig landsholdsspiller…
@spartan

Men det er jo også helt fint at du synes det - det er bare ikke relevant ift. de regler der er for at blive udtaget til et landshold. Derfor burde bold heller ikke gå i dybden med tilknytningen, da det er en holdning, som de, som medie, ikke skal have - de skal fremstå neutrale.

I den åbne verden vi lever i, synes jeg nu også vi må acceptere, at folk ikke altid kan sproget, eller har boet i landet i x antal år - ellers kommer vi til at udelukke en pæn gruppe personer, som lever internationalt, og flytter rundt mellem jobs - præcis som fodboldspillere gør. Min gamle nabos far er halv englænder og halv dansk, moren er halv italiener og halv egypter. Faren er international konsulent, så fra min nabo var 4 til han flyttede hjemmefra som 18-årig, boede han ikke i samme land mere end 2 år ad gangen. Hvor placerer man ham? Han har ikke boet i Danmark siden han var 4, og snakker sproget dårligt. Den slags personer ville man udelukke, hvis man skulle basere sig på følelser omkring nationalitet. han ville måske føle sig dansk, men for de fleste ville han på ingen måde fremstå dansk. Derfor er der lavet relativt firkantede regler, så det ikke bliver en diskussion, om folk må spille eller ej.
I øvrigt får artiklen mig til at tænke på at en person med bedsteforældre fra 4 forskellige lande ville have de vildeste landsholdsmuligheder...
Lidt grotesk at tænke på, og heldigvis ikke så sansynligt


Ses selvfølgelig ikke så ofte men dog en gang imellem.

Kom til at tænke på Adnan Januzaj der tilsyneladende havde seks muligheder før han valgte Belgien, mens han karriere så lovende ud, hvorefter den tog et nyk nedad.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Adnan_Januzaj

Forhåbentlig for Sonne han ikke vil komme til at fortryde at vælge Peru.
Meget enig med Spartan.

Det er ganske grotesk, at man blot skal have det mindste familiære relation til et land for at kunne spille for dem.

Når jeg ser på Sonnes navn og udseende kommer det i den grad bag på mig, at han skulle have peruvianske aner. Det lyder som en aprilsnar der er blevet lagt op et par uger for tidligt.

Mht O´Reilly, så er moderen dansk, så han er markant mere dansk end Sonne tilsyneladende er peruviansk.
Han står jo ikke ligefrem og banker på til det danske landshold, og kommer nok heller aldrig rigtig i nærheden af det - Så hvorfor ikke tage den chance og kæmpe oplevelse det kunne være. Og ja, det forringer nok heller ikke hans fremtidige karrieremuligheder. Så jeg vil da ønske ham al held og lykke, hvis han valgte at spille for Peru!
Lader til at Han forstår spansk men ikke kan tale det. SKU sjovt at søge på Hans navn på YouTube:)

https://youtu.be/B3uIol0MEgw


Det er meget normalt at hele interviewet, inkl. spørgsmålene, laves på engelsk. Og så klipper man den spanske version af spørgsmålene ind bagefter. Tror det er foregået sådan. Man kan i hvert fald ikke konkludere at han forstår spansk på baggrund af det skype-interview.
Hvis jeg havde muligheden for at komme til VM så havde jeg stillet op for hvem som helst hvis jeg ikke kunne komme på det danske landshold. Fuck penge og prestige! Oplevelsen er for unik til at lade den glippe. Tror det er sådan de fleste ser det.
annonce