Snak

Mere indhold efter annoncen

Olsen: Fuldstændig åndssvagt at fyre Hjulmand

Skrevet af bold
man 16. feb 2015
Landstræner Morten Olsen har ikke meget til overs for Mainz' påståede beslutning om at fyre Kasper Hjulmand.

Læs hele nyheden her
Skrevet af fussenballen
Meget overraskende udtalelse fra MO, om at de klubber der holder deres træner længest, er dem der når mest.
Skrevet af rlp87
Endnu en gang er jeg ikke enig med Hr. Olsen.
Må vel betyde at jeg ikke har forstand på fodbold, eftersom han er landstræner og jeg blot spiller serie 4
Skrevet af TR1986
Enig med Morten Olsen.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af bold3520
Der kan være megen sund fornuft i at fastholde træneren, hvis man tror på ham. Og jeg tror de har tillid til Hjulmand.
Jeg tror dog alligevel at han bliver fyret, da det oftest handler om at klubbens ledelse skal finde en syndebuk, da de ellers selv vil være skyldige. Skulle det ende med en nedrykning, så står ledelsen dårligt såfremt de aktivt vælger at fortsætte med Hjulmand.
Thats how it works, sorry Hjulmand.
Skrevet af Slettet(411246200304)
Jeg er også enig med Morten Olsen.
Skrevet af Acheron 3
@bold3520

Alle klubber fra Hannover på 10. pladsen er i nedrykningsfare. Jeg håber at der i det mindste er nogle af dem, som ikke går i tilsvarende panik. Der er klubber blandt disse, som er i dårligere form end Mainz, og som umiddelbart får sværere ved at redde skindet.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af JMJonsson
Han er da ikke blevet fyret endnu?
Det var da yderst mærkværdigt at en landstræner, der ingen tilknytning har til Hjulmand what so ever, føler det nødvendigt at gå ud og udtale sympati til en træner, som blot på rygtebasis er blevet fyret... Ved godt at han er en landsmand, men come on..
Skrevet af Lange
Endnu en gang er jeg ikke enig med Hr. Olsen.
Må vel betyde at jeg ikke har forstand på fodbold, eftersom han er landstræner og jeg blot spiller serie 4"


Ja der er jo nok en grund til at han er landstræner på 15 år! ;)

Jeg er også enig med Olsen, det nytter ikke at fyre konstant. En type som Hjulmand vil jo gerne spille god fodbold, og det lære man ikke en trup på et halvt år. Når man vælger en som ham, havde jeg virkelig troet at de ville vente og lidt lade resultaterne komme sådan lidt i anden række i en periode, for at udvikle deres lidt risikable spillestil.

Jeg kan huske med Brandon Rodgers start i Liverpool. De signede ham også for at ændre måden at spille på. Men i hans 1 sæson var det meget enten eller. Enten vandt de 6-0 over Swansea f eks. Ellers tabte de til et bundhold ugen efter. Men de fik udviklet en spillestil med massere af position spil, og med at spille bolden oppe nedefra. I hans 2 sæson kom resultaterne så, netop fordi at han fik tid (og havde Suarez) denne sæson er det så gået knapt så godt, men de fik i hvertfald resultaterne efter en blandet 1 sæson.

Det samme med Hjulmand. Det gik jo heller ikke super i hans første tid i FCN. Men efterhånden gik det jo bedre og bedre, og endte med et mesterskab og CHL deltagelse.
Skrevet af WBA 4ever
Endnu en gang er jeg ikke enig med Hr. Olsen.
Må vel betyde at jeg ikke har forstand på fodbold, eftersom han er landstræner og jeg blot spiller serie 4"

Nu har jeg også selv spillet en hel del serie bold, også serie 4, det ligger godt nok en del år tilbage, MEN den gang vidste vil alle sammen rigtigt meget om fodbold, både før, under og især efter kampene :):)
Skrevet af MBK
Hold nu op, Morten Olsen. Mainz blev nr. 7 i sidste sæson. Under Hjulmand er Mainz røget ud af kvalifikationen til Europa League mod et upåagtet græsk hold og røget ud af den tyske pokalturnering i 1. runde mod et hold fra den 3. bedste række. Derudover har Mainz kun vundet en sølle kamp i de sidste 13 kampe og ligger kun et point fra nedrykningsstregen. Hjulmand har været en kæmpe skuffelse, og det er helt naturligt, hvis Mainz tager konsekvensen nu og fyrer ham, inden det resulterer i en nedrykning, som vil være meget dyr for klubben.
Husk at drikke vand!
Skrevet af klauzito
Mainz har vundet 4 kampe i de 25 betydningsfulde kampe de har spillet. Jeg ved godt at der er en masse der er endt uafgjort, men det er bare ikke godt nok.
Ja Morten Olsen har nok ret i at de trænere der sidder længst er dem der opnår mest osv, men det er altså nu og her det gælder og personligt har jeg uge efter uge siddet og tænkt, skal jeg oddse X eller Mainz nederlag?! Det har simpelthen været så tydeligt at de ikke kunne vinde kampene. Det er vel så her at Mainz har taget en vurdering og ikke mener at Hjulmand kan ændre dette!
Han har jo heller aldrig rigtig prøvet det her som cheftræner. Han overtog et færdigt hold i FCN der havde vundet to pokaltitler.
FC Midtjylland Hamburger SV
Skrevet af Toon Toon!
Ledelsen har nok mere indblik i dagligdagen (og en tættere dialog med spillerne) end både os og Morten Olsen, så mon ikke vi bare må konstatere at Hjulmand ikke er lykkedes i Mainz.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af Jila
Jeg skal ikke gøre mig klog på, om Hjulmand bør fyres. Til gengæld ved jeg, at Olsen skulle have været det for længst ...
Skrevet af Ill
Nej, det ved du ikke. Det er blot din egen personlige holdning.
\"I\'m the motherfucking fucking one who calls the shots\"
Skrevet af Dr.Syg
Olsen har jo - i nogle tilfælde - ret.

Hvis intentionen er at ændre holdets spillestil, så tager det tid. Hvor længe var det lige der gik, før Ferguson begyndte at vinde mesterskaber i United? 7 år? Men ingen vil vel betvivle, at det betalte sig?

Det samme med Rodgers i Liverpool - svingende i første sæson, ekstremt tætte på et mesterskab i næste (som one-man-team med Suarez), svingende men med opadgående tendens i denne sæson (dvs. det går godt nu) - efter salg af Suarez og køb af en masse nye spillere, som skal spilles ind - lidt a la Tottenham efter Bale.
Dr. Syg - Autoriseret kvaksalver "I hate to advocate drugs, alcohol, violence, or insanity to anyone, but they've always worked for me." - Hunter S. Thompson
annonce
0