Snak

Mere indhold efter annoncen
Bendtner får skam ikke spilletid på reserveholdet. Et sådan findes ikke i Italien.
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
Nu stopper festen sgu! Den 28 siger Olsen herinde på Bold.dk at Bendtner ikke var blevet udtaget til kval. Kampen mod tjekkiet selv hvis han ikke havde karantæne, da han ikke havde kamptræning. En udtalelse hvis sandfærdighed, vi nok var en del der tvivlede ret meget på. Den 31. Er Olsen så ude og sige at Bendtners skifte til Juventus er fantastisk! Ikke mindre end fantastisk!
Og at han ikke var deres førstevalg på transfer markedet er mere eller mindre ligemeget, for han må jo bare vise til træning at han burde være det! Skiftet er sgu ligefrem "Et scoop"!

I aftes var han ikke på bænken, han bliver anset for at være 4-5 angriber i klubben og jeg vil GARANTEREfor at han kommer til at tilbringe EN RIGTIG stor del af tiden i Juventus på bænken! Så i dag går Olsen ud og siger at han måske er i spil til landskampen! Jamen herre Jemini Olsen! Om så han brækkede benet dagen før kampen, så ved vi da godt at han er i spil! For selv hvis han ikke kommer til at spille et minut for juventus inden kampen, så ved vi godt at han starter inde! Jeg er ved at tabe en del for Olsen og hans Bendtner hard-on! Jesus Kristus da!

Bendtner får jo ingen tid i Juventus. Og hvorfor? Fordi at han på en rigtig god dag måske kravler op som fjerdevalg i Juventus. Bedre er han ikke! Jeg gider simpelthen ikke høre mere om Bendtner! Jeg forstår ikke den Bendtner hype der er her i landet! Medierne og Olsen går i fucking selvsving over et talent der aldrig er blevet videreudviklet, og jeg tror vi er mange der ikke gider se og høre mere på det snart! Ja når han er i form er han da måske den bedste vi har, men hvornår fanden har han sidst været det...? Og fri mig nu for en opremsning af to-tre kampe i træk eller lignende!

Olsen skal være hjertelig velkommen til at udtage ham når det bliver under de rigtige forhold, og han viser at han er berettiget til at spille, og Bendtner skal være hjertelig velkommen til at repræsentere VORES land og gøre et forsøg for at indfrie VORES forhåbninger når han har vist at han er den rigtige til jobbet.

Jeg ønsker Bendtner alt det bedste i Juventus, og håber han gør mit sure opstød til skamme, men at det var et "scoop" skifte, og at han har en fremtid i så stor en klub som "den gamle dame", det har jeg inderligt svært ved at tro på!
Vi er tre kampe inde i sæsonen - tag jer sammen. I er lige så dumme at høre på, som vores såkaldte "eksperter".
@hulk8444

Ja når han er i form er han da måske den bedste vi har, men hvornår fanden har han sidst været det...? Og fri mig nu for en opremsning af to-tre kampe i træk eller lignende!


Under EM.....???

Ellers er dit indlæg et studie i sur galde :-)

Hvad skulle Olsen ellers sige, når alternativerne ikke er bedre? Hvem havde du gerne set afløse DKs bedste angriber (lad mig gætte på, at du siger Niklas Helenius)??
Udlandsdansker med hjertet hos OB & Tottenham. Og stærkt fascineret af tysk fodbold.
Jeg mener jeg sagde en stime på mere end 2-3 kampe....

Jeg ved ikke hvem der skulle bruges, men det jeg siger er bare at jeg ikke gider høre på den hype omkring ham...han er ikke noget fantastisk! Havde mulighed for at blive det engang, men tror løbet er kørt og han bliver sgu aldrig "verdens bedste" som proklameret! Bendtner skal ikke være selvskrevet til landsholdet når han ikke spiller en skid og ikke viser form....

Helenius skal sgu ikke i nærheden af landsholdet...han har talent osv., men det er alt for tidligt. En spændende mand for fremtiden...

Måske man skulle prøve at tænke alternativt og spørge sig selv om det system vi spiller på landsholdet er det mest hensigtsmæssige med de spillere vi har til rådighed...?
Han skal arbejde knaldhårdt for at komme ind, og når han så får muligheden, så skal han bevise, at han er det rigtige indkøb i Juventus.


Morten Olsen: vi taler om Bendtner - og det at arbejde knaldhårdt er ikke lige det som står først for. Tror fartkontrollen i Torino får mere at se til ham end Juve fans´ene.
Vi kunne spille et 3-4-3 system som de gør i Italien.

Vores store dilemma er også altid vores backs. Så hvorfor ikke ?

Alternativt spille med en falsk 9´er som Barca og Spanien gør det. Vi har Eriksen, Schøne og flere der kan spille den plads.
United!
Gonzo:
Kan godt være det måske ikke virker som om han arbejder knaldhårdt, men kan da mindes en test landsholdet havde her for noget tid siden, hvor han helt klart var den i bedste form og fysik. så et eller andet må han jo gøre.

En klub som Juventus er langt over Bendtners standard. Han hører til i en klub på Sunderlands niveau, mere mener jeg ikke han er til, uanset om han engang i mellem hæver sit niveau til lidt mere. Nogen burde fortælle ham sandheden, jo før jo bedre, for hans egen skyld, ellers spilder han sin karriere væk på en bænk.
@hulk8444

Måske man skulle prøve at tænke alternativt og spørge sig selv om det system vi spiller på landsholdet er det mest hensigtsmæssige med de spillere vi har til rådighed...?


Det system, som du mener er så uhensigtsmæssigt, har så bragt os til 4 ud af 6 slutrunder...

Er glad for at du er enig i, at Helenius ikke er klar til landsholdet.

On topic: Shit så meget Bendtner-had, der er her. Jeg er enig i, at dette skifte ikke virker helt optimalt i forhold til spilletid. Men helt ærligt - hvilke alternativer har vi, som når Bendtner til sokkeholderne?

Og ja, Nicklas Bendtner har et stort ego og tro på egne evner. Hvorfor dog ikke bifalde mandens tro på egne evner i stedet for hele tiden at ønske ham ned på vi andres leverpostejsniveau?
Udlandsdansker med hjertet hos OB & Tottenham. Og stærkt fascineret af tysk fodbold.
annonce