Snak

Mere indhold efter annoncen
Vores landshold er ikke en blød mellemvare, men altså et landshold med langt flere spillere fra de store udenlandske ligaer, end nogensinde set før.

Det kan da umuligt være seriøst.
De spiller dog alle i forholdsvis store klubber.
Agger - stor profil i Liverpool
Eriksen - Måske kommede profil i Tottenham, tidligere stjerne i Ajax
Krohn-Dehli er stjernen i mine spansk klub
Kvist er begyndt at være fastmand igen i middel tysk klub.
Zimling er fastmand i middel tysk klub.
Boilesen er igen ved at blive fast mand i Ajax, top Hollandsk klub og CHL klub.
Bjelland er fast mand i top Hollandsk klub.
Braithwaite spiller fast i den bedste franske række for middel hold.
Bendtner er indskifter på et af verdens største hold.
Andersen er indskifter/rotations spiller i bedste spandske række.
Jacobsen spiller for Danmarks bedste hold, der spiller CHL.

Nu skal man huske at vi har spillere der ikke kunne spille denne kamp, eller ikke var udtaget.

Til sammenligning kan du se Bulgariens trup:
Målmanden Mihaylov - Twente, samme som Bjelland.
Stanislav Manolev - PSV, men har stort set ikke spillede
Ivan Ivanov - Basel top schweizisk, spiller CHL.
Nikolay Bodurov - FC Litex Lovetch tophold i Bulgarien
Veselin Minev - Botev Plovdiv tophold i Bulgarien
Yordan Minev - PFK Ludogorets Razgrad førerholdet i Bulgarien
Svetoslav Dyakov - PFK Ludogorets Razgrad førerholdet i Bulgarien
Vladimir Gadzhev - Levski Sofia middelhold i Bulgarien
Ivelin Popov - Kuban Krasnodar middelhold i Rusland
Georgi Milanov - CSKA Moscow toppen i Rusland.
Aleksandar Tonev - Aston Villa middel hold i England
Emil Gargorov - CSKA Sofia top hold i Bulgarien.

Ved ikke om du synes dette hold er noget der skræmmer ude i Europa. PT ligger de over os.
Jeg siger jo bare min mening
@Jeller

Hvis det bare havde været så simpelt, som du stiller det op, så var det hele nok også set anderledes ud.

Jeg ved virkelig ikke hvad du forventer af det danske landshold, men hvis du forventer, at vi spiller drømme fodbold og vinder hver eneste kamp, og kvalificere til hver slutrunde, og tilmeld går videre fra gruppespillet, så tror jeg du bliver skuffet uanset hvilken træner, som kommer til at stå i spidsen for Danmark.
Bold.dk - Debat, hvor mudderkastning og flueknepperi er i højsædet! 10/10
Vores landshold er ikke en blød mellemvare, men altså et landshold med langt flere spillere fra de store udenlandske ligaer, end nogensinde set før.

Det kan da umuligt være seriøst.


Synes det er meget seriøst.
Liverpool - England
Tottenham - England
Celta Vigo - Spanien
Stuttgart - Tyskland
Mainz - Tyskland
Arsenal - England
Betis - Spanien
Toulouse - Frankrig
Lille - Frankrig
Ajax - Holland
Twente - Holland
FCK - Danmark

(2 x Aston Villa - England)
(Cardiff - England)

Altså 5 spillere der spiller fast i en af 4 store ligaer.
9 der spiller i de 5 største ligaer.

Alle de spillere der ikke spiller i en af de 4 store ligaer spiller i en topklub i en middel liga.
Ligeledes har vi spillere der lige nu er skadet, men ellers også har været landsholdaktuelle som spiller i de store ligaer.

Muligvis har alle disse spillere ikke hele tiden spillet i disse klubber. Det de gør det i dag, vidner trods alt om kvaliteten.
Jeg siger jo bare min mening
@ thuesan

Jeg forventer vi engang imellem imponerer. Som da vi i 1998 nåede langt. Eller i 1992 vandt. Ikke at det sker konstant. Men at det sker. Vi behøver ikke vinde, bare ikke underpræstere hver gang det kniber til.

Nu spiller vi for det meste middelmådigt, men aldrig imponerende. Men til tider ringe. Sammenlign med FCK eller Brøndbys (Aab, OB og Esbjerg) præstationer i Europa. Engang imellem går det middelt andre gange går det imponerede godt.

Under MO har der ikke været de store succeser andet end få antal kampe der ikke har ført noget med sig.

Landshold fodbold er turnerings fodbold, man skal altså levere varen på dagen, og i mine øjne har vi en trup der er en smule bedre end mange andre trupper rundt omkring i europa. Vi burde være sub-tophold.
England, Frankrig, Tyskland, Italien, Holland og Spanien er toppen.
Belgien, Portugal og Rusland er en smule under også kommer Danmark i mine øjne. Svrige, Kroatien, Tyrkiet er hold vi i mine øjne skal sammenligne os med, som de gør det nu. De er videre og det er vi ikke.

Jeg synes ikke 57% deltagelse er specielt imponerende af MO. Ja jeg mener vi burde deltage de fleste af gangene.
Man har gjort turneringerne langt større og det er derfor langt nemmere at deltage i dag end det var i 1992.
Jeg siger jo bare min mening
Min undren går på, at det påstås, at klubsituationen for landsholdsspillerne aldrig har set bedre ud. Det er rigtigt, at blandt andre Leon og Zimling spiller i Bundesligaen. Men tror du, at det er med Morten Olsens gode vilje, at disse to spillere har spillet henholdsvis 18 og 21 landskampe?

Du nævner Boilesen. Han har været skadet i næsten to år. Og han er blevet brugt, når han er klar. Og så har han i øvrigt ikke gjort det specielt godt.

Og fordi Martin Braithwaite har spillet seks kampe i Frankrig, så er han pludselig en stjerne? Og så er det trænerens skyld, når han, som i fredags, spiller som en pose nødder?

Du siger selv, at Kvist er på vej tilbage på holdet. Det er rigtig. Efter en lang, lang periode uden rigtig spilletid. I størstedelen af denne kvalifikation har Kvist været bænkevarmer.

Vi er slet ikke uenige om, at Danmark skal være i stand til at slå Bulgarien - i hvert fald på hjemmebane. Vi er heller ikke uenige om, at denne kvalifikation ikke har været god nok. Det tror jeg sådan set, at Morten Olsen er enig med dig i. Det er bare noget vås at påstå, at Danmark ikke er en blød mellemvare. Selvfølgelig er vi det. Jeg vil faktisk vove at påstå, at "blød mellemvare" er definitionen på, hvad man kan tillade sig at forvente af et dansk landshold. En gang imellem er vi bedre, og en gang imellem er vi dårligere.

Desuden bliver det nævnt tidligere i tråden, at Morten Olsen aldrig har været en succes som landstræner. Det, synes jeg, er helt hul i hovedet at påstå.

Edit:
Svrige, Kroatien, Tyrkiet er hold vi i mine øjne skal sammenligne os med, som de gør det nu. De er videre og det er vi ikke.

Og ved EM for et år siden var vi med. Det samme var svenskerne og kroaterne. Tyrkiet var ikke. Sådan er det at tilhøre den bløde mellemvare.

Edit2:

Man har gjort turneringerne langt større og det er derfor langt nemmere at deltage i dag end det var i 1992.

Hvor vi heller ikke kvalificerede os.
Der er vel heller ikke nogen der påstår at Danmark automatisk bare skal kvalificere sig til samtlige slutrunder. Men jeg mener at når man kigger på den senest overståede kvalifikation, så har det altså været skuffende. Vi har ikke vundet en eneste hjemmekamp! Vi fik tæv 0-4 hjemme til Armenien. Jeg synes sagtens man kunne have realistiske forhåbninger til at vi minimum skulle have kvalificeret os til play-off kampene.
Forza Napoli Sempre!
Det er ikke bare seriøst, det er også sandt!

Prøv at finde en årgang, hvor du havde flere fra udlandet, at vælge imellem end nu. Og vel og mærket spillere hvor største parten spiller forholdsvis ofte.

Mht Kvist er det jo ikke hans skyld, at Labbadia er et fjols. Se hvor han er nu. Braithwaite regner jeg ikke med i ligningen. Den eneste jeg ikke fattede i startopstillingen i fredags.
Der er vel heller ikke nogen der påstår at Danmark automatisk bare skal kvalificere sig til samtlige slutrunder. Men jeg mener at når man kigger på den senest overståede kvalifikation, så har det altså været skuffende. Vi har ikke vundet en eneste hjemmekamp! Vi fik tæv 0-4 hjemme til Armenien. Jeg synes sagtens man kunne have realistiske forhåbninger til at vi minimum skulle have kvalificeret os til play-off kampene.

Overhovedet ikke uenig. Men før folk begynder at skrige op om katastrofer og så videre, så tag et kig på vores gruppe og seedning kontra Norges gruppe og seedning. Der har du en katastrofe.

Det er selvfølgelig ingenlunde godt nok, at Danmark ikke vinder en eneste kamp på hjemmebane, men gense kampen mod Tjekkiet, og du vil se et dansk landshold, der spiller op til det noget nær det bedste, de kan. Vi må bare erkende, at når Bendtner ikke er med (her grundet Paddy Power-karantæne), kan Danmark ikke lave mål. Kampen mod Armenien havde Danmark tabt 10 ud af 10 gange med den indstillingen, holdet kom på banen med - og her kan må diskutere, hvem der har skylden.

Jeg mener, at man skal passe på med at tro, at det automatisk bliver bedre, så snart Morten Olsen er væk. Jeg synes selv, at det bedste ville være, hvis den naturlige afløser var på plads nu. Det er han langt fra, og der er ikke noget, jeg hellere vil undgå, end at skifte ud på trænerposten bare for at skifte.
Mht Kvist er det jo ikke hans skyld, at Labbadia er et fjols. Se hvor han er nu

Og du tror ikke, at det spiller ind på Morten Olsen, når hans måske vigtigste spiller på midtbanen pludselig ryger af sit klubhold og ikke får kamptræning? William Kvist er tilbage i varmen, og han var vel Danmarks bedste mod Italien. Kan man forestille sig bedre kampe fra ham i løbet af kvalen, hvis han havde spillet fast i Tyskland? Hvem skulle have spillet i stedet for ham i løbet af kvalen?

Det er rigtigt, at vi har mange spillere i udlandet. Mange af dem er lige skiftet til udlandet. Og vi har stadig en landsholdstrup med 10 spillere fra den hjemlige Superliga. Det er lang tid siden, vi har set det.
I truppen til VM 2010 var der fem fra den hjemlige liga og ved slutrunden før, 2004, var der tre.
annonce