Snak

Mere indhold efter annoncen

Olsen: Skal spille mere primitivt

fre 12. okt 2012
Danmark fik her til aften blot et point da det på udebane blev til 1-1 mod Bulgarien. Hjemmeholdet fik dog smidt en mand ud allerede efter 25 minutter, men en mand i overtal lykkedes det ikke danskerne at snuppe alle tre point.

Læs hele nyheden her
blablabla!!!
Der går alt alt alt for meget taktik i den..

Hvis nu bare vi havde været noget mere kompromisløse og fanden-i-voldske kunne vi garanteret ha´ fået et resultat hjem....

Men endnu engang, en langgaber af dimensioner!
Liverpool siden 16. Maj 2001 - Liverpool 5 - 4 Alavés. SILKE - SILKE - SILKE - SILKE - SILKEBOOOOOOORG IF!
Hehe, det er jo også lidt det Olsen siger - banen var ikke til det type spil DK normalt praktisere og derfor må de forsøge at vinde duel-spillet/spille mere direkte.. at det så ikke lykkedes super godt er så hvad det er, men man kan da heller ikke sige Bulgarien ville meget efter det røde kort.

Problemet i denne kamp er jo ikke at Danmark kun score 1 mål, når man ser hvordan kampen skrider frem, men mere at der går 1 mål ind på DK i kampen.

Problemet i denne kamp er jo ikke at Danmark kun score 1 mål, når man ser hvordan kampen skrider frem, men mere at der går 1 mål ind på DK i kampen.


Danmark skulle klart have scoret mere end det ene mål. Er du gal de havde mange chancer.
Der bliver spillet for meget centralt på banen. Vu udnytter slet ikke kanterne og overlap fra vores backspillere nok. Samtidig skal der altså ske noget mere fremadrettet, største delen af gangene vi havde bolden, pressede Bulgarien os jo slet ikke, men i stedet for at slå en aflevering op/ud på kanten, så blev den spillet sidelæns. Begge dele er en general ting på det "nye" landshold, i forhold til tidligere tider med Grønkjær og Romme på kanterne.
Jeg er en subjektiv medløber, der ikke kan forholde sig faktuelt og realistisk. Støtter kun kapitalistiske og korrupte topklubber, med pengegriske spillere og latterlige såkaldte fans. Black Stars
De var pivringe fra en kant. Og sikken et drop af Stephan, han er bare ikke god nok som 1 keeper. Synes MO skal prøve Cornelius og Jørgensen som angrebspar snart, trods Bendtners scoring, virker han tung og uskarp.
EfB - de rigtige striber på den rigtige vestegn!!!
Mange chancer?
De skabte da foruroligende få i forhold til, at de var 11 mod 10.
Striwerne fra Fyn
Problemet er at Olsen har en tendens til at overdrive det polerede pæne spil. Så at spillet ikke er primitivt nok, er jo netop på grund af Olsens egen fodboldfilosofi. Som er en prisværdig filosofi. Bevares. Men i visse tilfælde overdriver han det. Når man spiller med 11 mod 10 kan man godt have lidt mere vildskab i spillet i stedet for bare at spille bolden rundt i en uendelighed. Jeg tror, at bulgarerne var blevet overmatchet, hvis danskerne havde været mere aggressive og vilde. Det hele var pænt og nydeligt, men førte til for lidt. Og det samme så vi mod tjekkerne. Flot spil, men nul mål.
Jeg synes, at mange på bold.dk mangler storsind og tolerance. Hvorfor skal folk tales ned til eller kaldes idioter eller vrøvlehoveder, fordi man har en mening som går imod DEM? Ingen har patent på sandheden og der bør være plads til meningsforskelle...
HR. Olsen er det ikke på tide at du pakker dine ting og går din vej. Efter 12 år tjeneste vil jeg mene at det er på tide.

Giv dog chancen til en af de unge trænere, med energi og gejst. Jeg tror ikke at man skal være profesor for at sige, at det landshold du har skabt er blevet kedeligt og fantasiforladt.

Jeg fatter ikke at man ikke prøver Nicki Bille Nielsen, han kan ikke være dårligere end det du har på holdet nu, knægten har end ikke fået en chance for at vise sig frem på A landsholdet. UTROLIGT !!! Han har dog om nogen den vildskab der skal til !!! Det savner jeg !!!

Jeg tror at selvom han spillede fast for Real Madrid ville MO ikke tage ham med, der er noget som stikker under, siden han ikke har prøvet ham af endnu.

Og så tager du Poulsen med som ikke en gang spiller fast for Monaco der ligger i den 2 bedste Franske række. HHHHMMMMM det stinker langt væk !!!!!!

Rommedahl, nej,nej, nej,

TK, utroligt han er med, han burde forbydes adgang !!!
Er jeg den eneste, der undrer sig over, at Morten Olsen har holdt fast i den samme taktik og udgangspunkt i 12 år, og når man så får muligheden for at spille over 60 minutter mod ti mand, så vælger han gudhjælpemig at skifte taktik.

Ok. Indrømmet. Måske var det bare en undskyldning for at pille Thomas Kristensen ud.
Giggs will tear your apart again.
annonce