Snak

Mere indhold efter annoncen
Her er udtalelsen fra Morten Olsen (fra 15/11-09) samt et link til artiklen. Og lad os så hermed få lukket den debat om Simon Poulsen som venstre back:

- Simon Poulsen skal udvikle sig endnu mere som venstre back, især defensivt. Jeg mener ikke, at han er klar til landsholdet lige nu, selvom han spiller Champions League.


http://www.sporten.dk/in…-ogsa-olsen
AC HORSENS
Hvad med Stadsgaard? Godt nok ikke nogen imponerende kamp han havde imod Chile, men har han ikke stor succes oppe i Norge? hvorfor ikke ham i truppen?
AGF <3
Hold nu bare fast i Leon indtil modsat er bevist. Og så evt. sæt Lumb ind de sidste 5 min. for at blive hyldet af hjemmepublikummet.
En gyser er at holde med flagermus og ulve. Følg med på Twitter (@VCF__Nordic) & podcast (Valencia Weekly). https://soundcloud.com/valenciaweekly
Er helt enig med FrækFyr17.

Leon Jessen gjorde det rigtig godt og kandiderede til banens bedste mod Sydkorea, så hvorfor ikke give ham chance igen?
luk nu med den der "Leon Jessen gjorde det godt, så Lumb bør ikke få chancen"
Gi´ ham da chancen for at vise hvad han kan før I starter på det pis.. Hvis han falder igennem onsdag så fint, så ved vi at LJ er foran Lumb, men I ka ikk sige andet før kampen er spillet..

Morten Olsen har udtalt at de ville få en kamp hver fra start.. Lumb blev udtaget først, og har derfor stået højere på MOs liste end LJ - De skulle begge ses an, og Lumb får lov til det på sin hjemmebane istedet for i Esbjerg..
jeg synes sku vi ska bruge Patrick Mtiliga han spiller fast venstre back for malaga i Liga BBVA og hvis ikk ham så simon poulsen og så kan michael jakobsen være 3 valg
England: Wigan siden 2003/2004 Spanien: Deportivo La Coruna siden 2001 Danmark: Brøndby if C'MON U LATICS. VAMOS DEPOR. SUPERVESTEGNEN.
Liga BBVA - er det det vi andre kalder la liga? For Malaga spiller i den bedste række og her er han fast. Men nej nej, en spiller, der spiller fast for AZ i holland og en anden i Spanien. Hvad er det man mere forlanger. Nårh ja, måske de begge skulle udtages i stedet for de andre amatører.

MLU88?

Står det for Michael LUmb 1988?
Haha.. Sjovt..

Men okay, forstår heller ikk hvorfor Mtiliga ikke har fået chancen, for han er alt andet lige bedre end Lumb, Jessen osv..
Gad godt se en spiller som Kevin Conboy på landsholdet.

Han har da det ondeste venstreben og løber solen sort.

Vi mangler en til at tage sig af døboldene, mener det var i 4-2 kampen mod BIF hvor han tordnede to hjørnespark i hovedet på Reiks og Bjørk. De kunne ikke undgå at score.

Men hvis den står mellem Jessen og Lumb er jeg til sidstnævnte. Han er i udlandet efter vinterpausen og der kan vi se hvad hans talent rækker til.
Det var egentlig ikke for at være sjov. Hvis jeg blev omtalt i medierne, ville man da ikke kunne lade være med at tale sine egen sag sådan et sted her:)
annonce