Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af MikkelV
Fornuftigt nok af Olsen.

Men set i retroperspektiv så var det, at være klubløs da ikke en forhindring for Lars "Landsholdslars" Jacobsen
Skrevet af Turbofisken
Man kan sige hvad man vil om manden, men han er jo enhver sportjournalists våde drøm. Problemet i forhold til landsholdet er jo som så mange siger alternativerne. Men har Morten Olsen ikke gang på gang på gang på gang på gang sagt at hvis man skal i den rød/hvide trøje så kræver det at man får regelmæssig spilletid?

Bendtner er jo udemærket klar over at han er den bedste angriber vi har, hvilket også afspejler hans dedikation. Dybest set tror jeg de fleste haters har det svært med ham, fordi de er træt af han ikke udløser sit potientiale. Havde vi bare en angriber med et nogenlunde niveau så var han også meget dedikeret.
Skrevet af Giz
Glem den snot forkælede, hjernedøde og overvuderede Bænker. Han har da fået det optimale ud af sit manglende talent. Lad ham nu bare nyde Bieber livet.
Skrevet af Jila
Latterlig udtalelse af Olsen. Bendtner kunne gå hen og finde en klub i morgen og derefter starte træningen. Der er sgu lang tid til den Armenien-kamp, og han kunne sagtens nå at komme i form. I øvrigt må jeg give dem ret, der mener, at selv en utrænet Bendtner er bedre end alternativerne.
Skrevet af kenned122
Det kunne være lækkert og se hvad Yussuf Poulsen kan i testkampen imod Tyrkiet.

Er der nogle som ved om Bendtner overhovedet holder sig i form??? eller bare holder forlænget ferie :)
- Valencia CF fan siden 2001 "one time a bat, always a bat"
Skrevet af dentønde
Dem der mener en mand uden regelmæssig kamptræning de sidste 3-4-5 år, stadig skal udtages til det danske landshold har absolut ikke forstand på fodbold og bør bandlyses fra et site der hedder bold.dk. DK´s kamp mod England i foråret er et meget godt billede på NB´s kvalitet pt. Endelig en kamp hvor motivationen ikke kunne blive bedre (på wembley, mod England hvor han har "spillet" hele sit liv og på udkig efter en ny klub)og han viste ikke niveau til islandsk 3 division.
Skrevet af Lassenftw
Jeg fatter ikke hvorfor der er så mange der har så pisse ondt i røven over bendtner. En god fodboldspiller, som bliver hevet i rampelyset konstant, for mindre og mindre udskejelser.

Der er så mange der siger at Bendtner snakker for meget og skulle i stedet lade evnerne på banen tale. Det er så her hvor jeg mener at Bendtner HAR ladet evnerne tale, og medierne og haderne måske skulle kigge, hvad han egentligt har udrettet igennem en gang til. Vent nu og se hvor han ender med at spille i næste sæson.

Jeg ville nu også nødig have været foruden de 42 mål, han har scoret på landsholdet. I England har han spillet 227 kampe, scoret 66 gange, 35 assists. Det er altså en giftig herre vi taler om her. Så hyg jer med at gøre nar af Bendtner, men mange klubber ved godt han er bedre end rygtet lader fortælle blandt pøblen, så jeg vil sætte mine penge på at han finder en god klub(Med en god kontrakt), og har en god chance for at være tilbage på topplan inden året er omme.

Skrevet af brpe0309
@lasse
Problemet er bare at klubberne er i fuld gang med opstarten så kommer han først ind nu vil han mangle meget i forhold til resten af truppen som vil holde ham ude. Eintracht har strakt sig langt efter ham, men at han aflyste møder med dem for derefter at dukke op i tabloid-aviserne beruset viser bare hvor seriøst hans lager tager det.
Der Adler fliegt wieder! Velkommen til divisionerne FC Sydvest 05
Skrevet af Lassenftw
@lasse
Problemet er bare at klubberne er i fuld gang med opstarten så kommer han først ind nu vil han mangle meget i forhold til resten af truppen som vil holde ham ude. Eintracht har strakt sig langt efter ham, men at han aflyste møder med dem for derefter at dukke op i tabloid-aviserne beruset viser bare hvor seriøst hans lager tager det.Ok, jeg har ikke lige hørt om druk for nylig, men jeg kan nu heller ikke se noget problem i det eventuelt. Desuden kan jeg godt forstå han vil have meget for at spille i Frankfurt, når han også har flere tilbud i Premier league.
Men ja, lidt problematisk at det kommer så sent på sommeren, men stadig ingen katastrofe. Kun i forhold til de første par landskampe
Skrevet af dentønde
@lassenftw: Inden året er omme?? Prøv nu at høre her, jeg er fuldstændig klar over Bendtner-lejrens taktik i det her tilfælde: Jo længere vi kommer frem mod 1 september, jo mere værd vil NB være. Problemet er så bare, at han møder frem på 1 træningsdag med 3 måneders ferie og måske en smule selvtræning i benene. Dvs. han er måske en måneds penge fra, at kunne optræde i klubben og så er vi henne i oktober. Han kan så også satse hele karrieren og vente til efter 1 september, men så er alt europæisk fodbold udelukket og så er vi tilbage ved Frankfurt-klassen af klubber. Syntes det virkede som et fremragende valg for Bendtner, en fin fin fin løn og med udsigt til alvorligt megen spilletid i hvert fald det næste års tid i en fremragende liga. NB har nemlig IKKE brug for de ekstra millioner lige nu og her, han har brug for at komme i gang med sin karriere igen. Det er simpelthen textbook Bendtner den her situation, selv VM-spillerne (altså de sidste Holland, Argentina, Brasilien og Tyskland) møder til træning i næste uge, 3 kvalrunde til CL er gået i gang og manden har endnu ikke fundet sig en ny klub-->han er nøjagtig lige så hjernedød som han virker
Skrevet af Lay
Aldrig mere i form, aldrig mere landsholdet eller noget andet hold for den sags skyld......faaaarvell, Bænkner.
Skrevet af pryds
Endnu en artikel hvor folks fordomme om Bendtner kommer frem, helt seriøst er der nogle af jer der kender ham, eller har mødt ham, eller er jeres fordomme udelukkende fra aviserne?

Det eneste jeg gider dømme ham på er spritkørsel, det var dumt, og der fik hans også en straf mange af os ikke ville kunne betale inden for de næste 10 år, alt det andet er sgu ligegyldigt. Og før der kommer kommentarer om hærværk i Sundeland, han blev frikendt og Lee Cattermole blev dømt, så nej det var ikke Bendtner.

Hvis der er noget som er helt forkert at sige om ham, så er det at han er doven, på intet tidspunkt har en træner brokket sig over hans indsats til træning, og når han er hos Thomas i Protreatment i Dragør som han er for tiden, og atid er når han er hjemme, så bliver der i den grad også arbejdet igennem.
Skrevet af dentønde
@Pryds: Du tilhører en uddøende race: NB´s vennekreds. Hvordan kan NB´s opførsel overfor sine venner retfærdiggøre hans fuldstændig idiotiske karrierevalg? Manden har bare igen og igen kvajet sig i en grad så man står tilbage med åben mund, og den der med, at han har taget sin straf for sin spritkørsel er da for langt ude. Ja, bøden var 200 gange så stor som hvis det havde været en almindelig dansk lønmodtager, men han betalte sig jo bare fra problemerne og lærte ikke en hujende.
Skrevet af Lasba
Bendtner har altid mål gemt i støvlerne, det er bare et spørgsmål om de er gemt for langt væk.
http://tjenpengeonline.bloggersdelight.dk/ Hvis du ønsker at tjene lidt nemme lommepenge
Skrevet af Lassenftw
Der bliver talt om Bendtner som om han er en eller anden John faxe, eller sådan noget
Skrevet af pryds
dentønde

Han karrierevalg rager da ikke mig, og hans opførsel over for sine venner? undskyld hvordan kender du den?
Han betalte en bøde fordi det er det der er straffen, hvad skulle han ha gjort, bedt om en fængselsstraf.
Skrevet af Lassenftw
Bendtner har altid mål gemt i støvlerne, det er bare et spørgsmål om de er gemt for langt væk.


Jeg synes de kampe han havde for Arsenal og landsholdet sidste efterår, vidnede om det modsatte.
Skrevet af brpe0309
@ Lasse

Han blev tilbudt den højeste løn nogensinde til en spiller i SGE´s trøje og ja i nyere tid er klubben et elevatorhold men var da på højde med f.eks bayern i start 90erne(ikke for at starte en fejde med FCB bare for at få sat tingi relief) og ja jeg er måske for farvet, nostalgisk og euforisk. Men at afbryde forhandlinger fordi man ikke har tid for derefter at dukke op i tabloiden festende og beruset? Derefter kontakte SGE og vil genoptage forhandlinger. Jeg forstår udemærket Hübner sagde nej tak efter denne aktion
Der Adler fliegt wieder! Velkommen til divisionerne FC Sydvest 05
Skrevet af Strategy
Bendtner har talentet, men ikke psyken til at være stjernespiller. Sjovt nok det diametralt modsatte af den sidste ordentlige angriber som DK havde - Ebbe Sand - der måske ikke havde lige så meget talent, men som tilgengæld havde en helt enorm psyke.
Skrevet af dentønde
@Pryds: Jamen så må du ikke udtale dig om spillere, klubhold eller landshold nogensinde igen. Klovnen har spillet for mit landshold og derfor går jeg op i, at han tager sin karriere seriøst. Det gør han så desværre ikke:)
annonce
0