Snak

Mere indhold efter annoncen

Olsen afskriver Bendtner mod Armenien

tir 29. jul 2014
Danmark åbner EM-kvalifikationen mod Armenien i starten af september. Landstræner Morten Olsen regner ikke med at have Nicklas Bendtner med, da han p.t. ikke er i kampform.

Læs hele nyheden her
Bendtner var heller ikke i form mod Italien. Det resulterede i to mål. For mig er det sgu pisse ligegyldigt om den gode Bendtner er i form, for der er sgu ikke en eneste dansk frontangriber der når ham til sokkeholderne, selvom han kun er på 60%.
Det danske landshold over alt andet VFF 1860 München
Det er virkelig ærgerligt at han er så pisseligeglad med sin professionelle karriere. Vi kunne godt bruge ham.
Silkeborg IF
Enig Soccerpop.

Bendtner skal bruges, om han så arbejdede på den lokale kinesiske i stedet. Han er Danmarks bedste angriber uden sidestykke.

@SotD

Hvorfor skal han partout stemples som ligeglad og uambitiøs, fordi han ikke springer på det første der kommer? Bendtner skal nok finde sig en klub, forhåbentlig bliver det i EPL, som tilsyneladende også er hvad han helst selv vil.
Fantastisk at Olsen endelig er lidt konsekvent!
Den der går i andres fodspor vil aldrig gå forrest!!! Nottingham Forest
Synes det er fint nok, sidste landskamp spiller han af røvens til.
Men vi mangler bare alternativer desværre, Cornelius var åbenbart bare en døgnflue, Braithwaite laver for få mål.
Og ja hvem er der så?
DK er gode til at producere defensive spillere, men angribere, der står det sgu sløvt til desværre.
Fint at Morten Olsen dropper Bendtner, det danske landshold kan ikke bruge en spiller der er komplet ude af kampform. Forhåbentlig kan Bendtner forstå det som et vink med en vognstang om at han skal se og finde en klub at spille i. Men det indebærer nok også at han skal indse at han ikke længere er et topnavn der kan forlange en høj løn, men snarere er en lottokupon der må bevise sit værd før der kommer ekstra nuller på lønsedlen.
Tror det er for sent for Morten at opdrage på ham.

Han burde tage ham med, der er ikke nok alternativer.
og Bendter ændre ikke attitude.
Det danske Landshold har brug for Bendtner, uden tvivl. Men hvad ville det være for et signal at sende til dem lige under NB, hvis han blev udtaget. Der findes PT ikke nogen som kan det samme som NB i topform. Men dem som arbejder hårdt og seriøst skal da have chancen, som situationen er nu.
Få så Gazprom smidt ud af Champions League. Rusland og Qatar skal fratages VM i 2018 og 2022.
Nu er det jo ik Morten Olsens job at opdrage på ham...
Han er og bliver et kæmpefjols og han er et tydeligt eksempel på at ligeså snart der kommer lidt Frams i farvandet så mister han fokus...hende partytøsen har sku ik været go for ham....det er faktisk da hun kom ind i billedet at han mistede sit fokus.
Det sker desværre for rigtig mange top atleter.
( Hader bare EFB og for den skyld også Vejle )
@SotD

Hvorfor skal han partout stemples som ligeglad og uambitiøs, fordi han ikke springer på det første der kommer? Bendtner skal nok finde sig en klub, forhåbentlig bliver det i EPL, som tilsyneladende også er hvad han helst selv vil.


Jeg synes det er uambitiøst, at han konsekvent venter med at træffe en beslutning om hvad han vil efter sæsonen er startet. Han halter konsekvent efter alle andre spillere fordi hans sommerferie er 4 uger længere end alle andre top spilleres. Det bliver ikke nemmere at komme til en solid klub og få spilletid af at man går hjemme i to måneder.

Det er ikke første gang at han har ventet for længe. Denne gang er den dog ekstraordinært dyr fordi han ikke engang kan træne med i en ordentlig klub. Sidst valgte han at skifte fra Arsenals bænk til Juventus´. Han har af flere omgange nærmest fået fripas til at skifte væk fra Arsenal, men har alligevel valgt at blive, selvom han har fået kraftige vink med en vognstang om at han ikke får spilletid.

DET er for mig uambitiøst. En spiller, som Bendtner, der bør være i sit absolutte peak bør sgu være for god af sig til at slække sådan på arbejdsindsatsen. Nu har de fleste hørt hvor dum han er i medierne og til VM, så der er forhåbentlig ikke et ekspert job til ham, han kan forsøde tilværelsen med når karrieren er slut. Så det er sgu om at kridte skoene hvis han skal nå at opnå noget yderligere med sin karriere. Havde det, desuden, ikke været for vores kropumulige reserveangribere, så havde han jo også for længst været historie på landsholdet. Det er det eneste sted han har fået regelmæssig spilletid siden han var i Sunderland for efterhånden tre år siden.
Silkeborg IF
annonce