Snak

Mere indhold efter annoncen

Olsen afskriver Bendtner mod Armenien

Skrevet af bold
tir 29. jul 2014
Danmark åbner EM-kvalifikationen mod Armenien i starten af september. Landstræner Morten Olsen regner ikke med at have Nicklas Bendtner med, da han p.t. ikke er i kampform.

Læs hele nyheden her
Skrevet af Soccerpop
Bendtner var heller ikke i form mod Italien. Det resulterede i to mål. For mig er det sgu pisse ligegyldigt om den gode Bendtner er i form, for der er sgu ikke en eneste dansk frontangriber der når ham til sokkeholderne, selvom han kun er på 60%.
Det danske landshold over alt andet VFF 1860 München
Skrevet af SotD
Det er virkelig ærgerligt at han er så pisseligeglad med sin professionelle karriere. Vi kunne godt bruge ham.
Silkeborg IF
Skrevet af Scharw
Enig Soccerpop.

Bendtner skal bruges, om han så arbejdede på den lokale kinesiske i stedet. Han er Danmarks bedste angriber uden sidestykke.

@SotD

Hvorfor skal han partout stemples som ligeglad og uambitiøs, fordi han ikke springer på det første der kommer? Bendtner skal nok finde sig en klub, forhåbentlig bliver det i EPL, som tilsyneladende også er hvad han helst selv vil.
Skrevet af Gehenna
Fantastisk at Olsen endelig er lidt konsekvent!
Den der går i andres fodspor vil aldrig gå forrest!!! Nottingham Forest
Skrevet af goalgetter
Synes det er fint nok, sidste landskamp spiller han af røvens til.
Men vi mangler bare alternativer desværre, Cornelius var åbenbart bare en døgnflue, Braithwaite laver for få mål.
Og ja hvem er der så?
DK er gode til at producere defensive spillere, men angribere, der står det sgu sløvt til desværre.
Skrevet af Jacob77
Fint at Morten Olsen dropper Bendtner, det danske landshold kan ikke bruge en spiller der er komplet ude af kampform. Forhåbentlig kan Bendtner forstå det som et vink med en vognstang om at han skal se og finde en klub at spille i. Men det indebærer nok også at han skal indse at han ikke længere er et topnavn der kan forlange en høj løn, men snarere er en lottokupon der må bevise sit værd før der kommer ekstra nuller på lønsedlen.
Skrevet af Slettet(351747210306)
Tror det er for sent for Morten at opdrage på ham.

Han burde tage ham med, der er ikke nok alternativer.
og Bendter ændre ikke attitude.
Skrevet af jobhan
Det danske Landshold har brug for Bendtner, uden tvivl. Men hvad ville det være for et signal at sende til dem lige under NB, hvis han blev udtaget. Der findes PT ikke nogen som kan det samme som NB i topform. Men dem som arbejder hårdt og seriøst skal da have chancen, som situationen er nu.
Få så Gazprom smidt ud af Champions League. Rusland og Qatar skal fratages VM i 2018 og 2022.
Skrevet af SønderjyskE1
Nu er det jo ik Morten Olsens job at opdrage på ham...
Han er og bliver et kæmpefjols og han er et tydeligt eksempel på at ligeså snart der kommer lidt Frams i farvandet så mister han fokus...hende partytøsen har sku ik været go for ham....det er faktisk da hun kom ind i billedet at han mistede sit fokus.
Det sker desværre for rigtig mange top atleter.
( Hader bare EFB og for den skyld også Vejle )
Skrevet af SotD
@SotD

Hvorfor skal han partout stemples som ligeglad og uambitiøs, fordi han ikke springer på det første der kommer? Bendtner skal nok finde sig en klub, forhåbentlig bliver det i EPL, som tilsyneladende også er hvad han helst selv vil.


Jeg synes det er uambitiøst, at han konsekvent venter med at træffe en beslutning om hvad han vil efter sæsonen er startet. Han halter konsekvent efter alle andre spillere fordi hans sommerferie er 4 uger længere end alle andre top spilleres. Det bliver ikke nemmere at komme til en solid klub og få spilletid af at man går hjemme i to måneder.

Det er ikke første gang at han har ventet for længe. Denne gang er den dog ekstraordinært dyr fordi han ikke engang kan træne med i en ordentlig klub. Sidst valgte han at skifte fra Arsenals bænk til Juventus´. Han har af flere omgange nærmest fået fripas til at skifte væk fra Arsenal, men har alligevel valgt at blive, selvom han har fået kraftige vink med en vognstang om at han ikke får spilletid.

DET er for mig uambitiøst. En spiller, som Bendtner, der bør være i sit absolutte peak bør sgu være for god af sig til at slække sådan på arbejdsindsatsen. Nu har de fleste hørt hvor dum han er i medierne og til VM, så der er forhåbentlig ikke et ekspert job til ham, han kan forsøde tilværelsen med når karrieren er slut. Så det er sgu om at kridte skoene hvis han skal nå at opnå noget yderligere med sin karriere. Havde det, desuden, ikke været for vores kropumulige reserveangribere, så havde han jo også for længst været historie på landsholdet. Det er det eneste sted han har fået regelmæssig spilletid siden han var i Sunderland for efterhånden tre år siden.
Silkeborg IF
Skrevet af JytteRolf
Morten Olsen er en meget meget meget dygtig og indsigtsfuld landstræner.
Jeg tror han råder Nicklas Bendtner til at finde en ny klub, hvor han kan få spilletid.
HB Køge. Ikke så meget fikumdik.
Skrevet af Fussbal 4ever
Fint nok så længe han ikke har klub og spilletid.
Skrevet af SotD
Jeg tror han råder Nicklas Bendtner til at finde en ny klub


Enig. Det er sådan set et godt råd.
Silkeborg IF
Skrevet af oswald
Jeg tror han råder Nicklas Bendtner til at finde en ny klub


Det har han vist gjort mange gange efterhånden!
Skrevet af PayElite
@Sønderjyske1


Meget dum kommentar - det skal du have...

Så det er altså klatretøsen´s skyld at han kørte galt i år 2010 da han var sammen med Caroline Flemming, og dermed beskadigede sin lyske, hvilket bl.a Wenger har kommenteret har haft en stor indvirkning på hans spilletid ?

Eller alle de andre dumme og mærkelige ting manden har foretaget sig før klatretøsen kom ind i billedet ?

Tror sgu næppe lidt fisse gør at han tager karrieren mindre seriøst - Tværtimod havde bl.a Rooney en af sine bedste sæsoner da han lå og huggede i en prostitueret inden VM 2010


[i]Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I\'m not sure about the former [/i]
Skrevet af schmede
Jeg kender ikke Bendtner, og er egentlig glad nok for det. Men giver de fleste helt ret i, at han er umoden og ikke særligt god til at forvalte karrieren. Hvor man han kan/bør gå ned i løn, skal jeg ikke kunne udtale mig om, men selvfølgelig skal han gå ned i løn, da han ikke længere er det samme værd. Det må han så ud og bevise, når en ny klub tør, at have ham på lønningslisten, og så kan det jo være i fremtiden, at han træder et trin eller to op.

I øvrigt virker det jo heller ikke, som om han leder voldsomt efter en klub. Det er i hvert fald underlige useriøse signaler at sende, når man til dels kan optræde i TV, som ekspert, og en noget vag ekspert, og til dels stadig er at finde i de kulørte medier jævnligt. Er godt klar over, at det ikke er Bendtner selv, der kimer klokker hos div. klubber i sin jagt, men derfor må man godt ligne en, der er fokuseret på karrieren, fremfor alt muligt andet.

Er enig i, at de næste i rækken pt., er lidt efter Bendtner, men synes dog, at talenterne er der, og at fremtiden ser ok ud. ser i hvert fald flere kommende alternativer nu, end for 3-4 år siden.
Skrevet af FootballLG
håber Eriksen har et super kamp og sparker et frispark ind, ellers kunne det godt ligne en 0-0 kamp...
Mit hjerte tilhører Lazio Følger superligaen tæt og hepper på ALLE danske hold i Europa (burde alle gøre for dansk fodbolds skyld!). Derudover følger jeg også min hjemby Skive tæt
Skrevet af Mickey HFH
Det sgu da ligemeget om han er i form!!!!!

manden score jo alligevel mål hver gang han spiller for Danmark.....som den eneste!!!!!


Alternativerne til Bendtner er jo direkte latterlige! Braithwait? Duncan?? Maikenok???.....NEJ!

Bendtner er den bedste, og det kan der ikke laves om på....
Skrevet af SønderjyskE1
Til PayElite
Syntes at min kommentar er meget rammende...
Men når jeg mener Fjams så er det ikke positivt og hun har sku godt nok ik været go for ham.
Tænk nu 2-3 år tilbage hvor de fandt sammen, er hans karriere kun gået en vej og det er nedad.
Det er ik alle topatleter jeg tænker på...men der er nogen piger der er gode for atleter og der er så sandelig nogen der ik er...
Og det er det her da et åbenlyst eksempel på.
( Hader bare EFB og for den skyld også Vejle )
Skrevet af ToonInStoke
Fornuftigt Olsen, også et forkert signal at sende at man kan udtages når man har spillet så lidt som ham og oven i står uden klub.
It's a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his fathers hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love. - Sir Bobby Robson
annonce
0