Snak

Mere indhold efter annoncen
Aldrig mere i form, aldrig mere landsholdet eller noget andet hold for den sags skyld......faaaarvell, Bænkner.
Endnu en artikel hvor folks fordomme om Bendtner kommer frem, helt seriøst er der nogle af jer der kender ham, eller har mødt ham, eller er jeres fordomme udelukkende fra aviserne?

Det eneste jeg gider dømme ham på er spritkørsel, det var dumt, og der fik hans også en straf mange af os ikke ville kunne betale inden for de næste 10 år, alt det andet er sgu ligegyldigt. Og før der kommer kommentarer om hærværk i Sundeland, han blev frikendt og Lee Cattermole blev dømt, så nej det var ikke Bendtner.

Hvis der er noget som er helt forkert at sige om ham, så er det at han er doven, på intet tidspunkt har en træner brokket sig over hans indsats til træning, og når han er hos Thomas i Protreatment i Dragør som han er for tiden, og atid er når han er hjemme, så bliver der i den grad også arbejdet igennem.
@Pryds: Du tilhører en uddøende race: NB´s vennekreds. Hvordan kan NB´s opførsel overfor sine venner retfærdiggøre hans fuldstændig idiotiske karrierevalg? Manden har bare igen og igen kvajet sig i en grad så man står tilbage med åben mund, og den der med, at han har taget sin straf for sin spritkørsel er da for langt ude. Ja, bøden var 200 gange så stor som hvis det havde været en almindelig dansk lønmodtager, men han betalte sig jo bare fra problemerne og lærte ikke en hujende.
Bendtner har altid mål gemt i støvlerne, det er bare et spørgsmål om de er gemt for langt væk.
http://tjenpengeonline.bloggersdelight.dk/ Hvis du ønsker at tjene lidt nemme lommepenge
Der bliver talt om Bendtner som om han er en eller anden John faxe, eller sådan noget
dentønde

Han karrierevalg rager da ikke mig, og hans opførsel over for sine venner? undskyld hvordan kender du den?
Han betalte en bøde fordi det er det der er straffen, hvad skulle han ha gjort, bedt om en fængselsstraf.
Bendtner har altid mål gemt i støvlerne, det er bare et spørgsmål om de er gemt for langt væk.


Jeg synes de kampe han havde for Arsenal og landsholdet sidste efterår, vidnede om det modsatte.
@ Lasse

Han blev tilbudt den højeste løn nogensinde til en spiller i SGE´s trøje og ja i nyere tid er klubben et elevatorhold men var da på højde med f.eks bayern i start 90erne(ikke for at starte en fejde med FCB bare for at få sat tingi relief) og ja jeg er måske for farvet, nostalgisk og euforisk. Men at afbryde forhandlinger fordi man ikke har tid for derefter at dukke op i tabloiden festende og beruset? Derefter kontakte SGE og vil genoptage forhandlinger. Jeg forstår udemærket Hübner sagde nej tak efter denne aktion
Der Adler fliegt wieder! Velkommen til divisionerne FC Sydvest 05
Bendtner har talentet, men ikke psyken til at være stjernespiller. Sjovt nok det diametralt modsatte af den sidste ordentlige angriber som DK havde - Ebbe Sand - der måske ikke havde lige så meget talent, men som tilgengæld havde en helt enorm psyke.
@Pryds: Jamen så må du ikke udtale dig om spillere, klubhold eller landshold nogensinde igen. Klovnen har spillet for mit landshold og derfor går jeg op i, at han tager sin karriere seriøst. Det gør han så desværre ikke:)
annonce