Snak

Mere indhold efter annoncen

Olsen brød aftale med Hjulmand

Skrevet af bold
tor 15. nov 2012
Morten Olsen havde lovet, at Nicolai Stokholm kun skulle spille en halvleg mod Tyrkiet, men veteranen kom til at spille hele opgøret.

Læs hele nyheden her
Skrevet af puting kuneho
Synes det er svinsk af Olsen, han må jo have udtaget for få midtbanespillere, hvis han ikke kan overholde en aftale? Uanset skaderne før, så skal han da holde sine aftaler med klub trænerne.

Og Stokholm kan jo ikke engang sige fra, han ender jo som Mtiliga!
Skrevet af Keano35
Mon ikke Olsen snart ender i et øst land med den form for ledelse
Skrevet af MPF95
Dårlig stil.
Vincent Kompany - Verdens bedste forsvarsspiller!
Skrevet af Slettet(552157192508)
Forstår ikke hvorfor kritikken ikke er rettet mod DBU der ikke ville flytte kampen selvom de er arrangörer af dem begge!

Men lad os da gå efter Olsen selvom han har väret ude at undskylde samt givet en begrundelse! Desuden lyder det også til at Stokholm lyder indforstået og mon ikke Hjulmand også har forståelse tiltrods for det selvfölgelig ikke er en optimal situation.
Skrevet af "Le Dryp"
Havde Hr. Morten Olsen nu heller ikke snakket med Hjulmand ligesom han heller ikke snakker med Mtiliga.

Er den dårlige stil kun henvendt til FCN ??

Skyldes det et øre/høre app der ikke virkede eller hvad sker der med Hr. Morten Olsen.

Hvad laver Lars Berehnt DBUS sorte fyrste - der var mig bekendt KUN 1 kvindelig reporter (fra TV2) nede i Tyrkiet så når han havde sparket hende i maven som han iøvrigt har sparket en anden kvindelig journalist under landsholdets træning - så kunne den sorte fyrste vel lige have ringet til Hjulmand.

Kæft en dårlig stil
Skrevet af 4everOB
@"Le Dryp"

Dit indlæg er jo helt sort....

Lad os da endelig hidse os op over, at Morten Olsen for en gangs skyld undskylder noget. Når man nu ikke kan hidse sig op over noget andet, så lad os da tage fat i dette.

Gudfader! Småligheden længe leve!

Jeg synes, Morten Olsen for en gangs skyld udviser god stil.
Udlandsdansker med hjertet hos OB & Tottenham. Og stærkt fascineret af tysk fodbold.
Skrevet af kkyed
Problemet er jo at der er kampe allerede fredag, for DBU kunne jo bare flytte den til lørdag. Man kunne også fjerne denne ligegyldige landskamprunde midt i november...
Skrevet af Grevelund
Blev nød til ?

Hold da kæft, det var en venskabskamp hvor man godt kunne prøve lidt af hvert af...

Enig med dig Klyed, kan ikk se hvad en november kamp skal gøre gavn til en kamp der skal spilles i marts...
FC København i medgang og modgang !
Skrevet af Baum
Synes det er fint at Stockholm spillede hele kampen, så håber jeg han er træt når vi skal spille mod FCN i morgen :)

Men ellers så jeg på den måde også det er lidt dårlig stil, når det er en venskabskamp, men ALLIGEVEL, dette er LANDSHOLDET, det er det største i DK. Det har ALTID 1. vælger ret, altid.
Skrevet af dommerenharret
Olsen er et produkt af DBU, arrogant, bedrevidende og lever i sin egen verden.

Som don Ø sagde engang, FCK´s succes på banen startede i bestyrelseslokalet. Selvhævdende men sandt. Tlnk over den BIF og DBU.
http://www.youtube.com/watch?v=sw8ZL_gcTSM
Skrevet af Macadian
Hva er det folk piver over - læs nu at den mand der skulle have overtaget Stokholms plads blev skadet under opvarmningen han havde i forvejen afbud fra mere eller mindre samtlige centrale midtbane spillere der er inde omkring landsholdet og til jer der siger det bare var en træningskamp så man kan teste lidt af hvert.... hvor meget havde i svinet Olsen til hvis han havde smidt Helenius eller Fischer eller lignende ind på den centrale midt i stedet for Stokholm...

Det sux for FCN men manden har været i gamet i så mange år og skal nok være klar mod AGF på fredag.

Skrevet af Jennerdrengen
Jo det er da ærgeligt, men landsholdet er jo det fineste så det må vel være i orden.

FCN står nu til kampen i Århus i morgen med en træt gammel Stokholm, Lorentzen med en halv kamp, Runje der ligeledes spillede en halvleg for det kroatiske landshold, en småskadet Okore samt bege backs - Mtiliga og Parkhurst - ude med karantæner.

Det kan godt blive en gyser i Århus med hele bagkæden småskadet, karantæneramt, træt og Stokholm ligeledes brugt.
Skrevet af Slettet(461354221212)
Jeg forstår slet ikke kritikken af Morten Olsen.
Jeg synes som flere andre, at han viser god stil ved at undskylde situationen.

Nu forholdt det sig blot sådan, er der ikke var andre muligheder, og landsholdet er større end Superligaen, hvorfor jeg synes det er fair nok.

Det er til gengæld placeringen af Superliga kampene der skulle være rykket.
Det er håbløst at man ikke har gjort det.
Skrevet af pibbles|FCBayern
Nu forholdt det sig blot sådan, er der ikke var andre muligheder, og landsholdet er større end Superligaen, hvorfor jeg synes det er fair nok.


Så skal de til at hoste op med mange flere penge. Klubberne betaler spillerens løn.
Næstved, Brøndby, FC Bayern München (CL vinder 2020). \"Jeg kunne ikke falde til i Italien. Det var som at bo i et andet land.\"  - Ian Rush om sin tid i Juventus.
Skrevet af mobba
"Så skal de til at hoste op med mange flere penge. Klubberne betaler spillerens løn."

Tja money makes the world go round - MEN hvad med med nationalstolthed?
Skrevet af Cside
enten er man 100% til rådighed for landsholdet eller også er man ikke til rådighed...alt andet er hyklerisk!

Sikken et cirkus hvis MO lod trænerne diktere hvor længe den enkelte spiller må spille. Hvad bliver det næste? -skal de også diktere hvordan opvarmningen skal foregå osv.? ....hvilket skråplan!

Hvis spilleren ikke vil spille 100% på landsholdet må han jo bare melde fra!
-så må MO jo bare tage sine forholdsregler ud fra dette, som han gjorde med Mtliga.


Collar turned up, back straight, chest stuck out, he glided into the arena as if he owned the fucking place. Any arena, but nowhere more effectively than Old Trafford.
Skrevet af pibbles|FCBayern
Sikken et cirkus hvis MO lod trænerne diktere hvor længe den enkelte spiller må spille. Hvad bliver det næste? -skal de også diktere hvordan opvarmningen skal foregå osv.? ....hvilket skråplanDet er en skide træningskamp, der er fuldstændig latterlig lagt og til ingen nytte. Hvilken grund skulle ligge for, at han skulle spille hele kampen og MO derved løber fra sin gensidig indgået aftale med Hjulmand? Er det ikke et skråplan? At landsholdet skal have lov til at skide på klubberne, som betaler spillerens løn?
Næstved, Brøndby, FC Bayern München (CL vinder 2020). \"Jeg kunne ikke falde til i Italien. Det var som at bo i et andet land.\"  - Ian Rush om sin tid i Juventus.
Skrevet af puting kuneho
Till alle jer tosser der mener at skader osv var skylden... HMM Jamen så har Olsen vel stadig spillet ekstremt fallit som landstræner, hvis han ikke har udtaget nok spillere til midtbanerollen? Så må han jo udtage en spiller der er lidt længere nede i hierakiet som måske aldrig igen ville komme på landsholdet, men en aftale er en aftale..

Og til de samme tosser som skriver at han jo har sagt undskyld? Plejer Undskyld ikke at være noget man siger hvis man har gjort et eller andet dumt uforsætteligt? ALtså ved en fejltagelse? Her er Olsen jo 100 procent bevidst om hvad han har foretaget sig.. En voldtægtsmand, morder og hvad har vi, kan jo også stå i retten og sige undskyld, uden at det vel har så meget betydning... Uden nogen anden sammenligning i øvrigt.

Og hvorfor skal man kritisere DBU? Det er ikke dem der udtager spillere og sætter folk på banen selvom der er en aftale imellem klubben og Olsen. Olsen er blevet sådan en sær mand, det er helt vild.. Håber han forsvinder fra landsholdet hellere idag end imorgen da...
annonce
0