Snak

Mere indhold efter annoncen
Giv Larsen chancen! ;-)


Larsen kunne godt få en halvleg - men regner dog med at Kasper Schmeichel står hele kampen. Lidt Landsholdserfaring vil dog klæde dem begge!
AaB siden fødslen. Jeg er far og søn til Aristoteles.
Hvis man kigger på Livescore, kan man se Danmarks startopstilling, hvilket man må gå ud fra, at de har lagt helt fast, da Danmark er det eneste hold i venskabskampene, hvor man allerede kan se starting eleven.
Og til de fleste brugeres store glæde, ser det også her, ud til at Schmeichel starter inde.
Mere mærkværdigt er det dog med Bendtner, der også ser ud til at starte inde.
Danmarks opstilling i morgen:

Kasper Schmeichel
Peter Ankersen - Simon Kjaer - Daniel Agger - Nicolai Boilesen
William Kvist - Leon Andreasen
Michael Krohn-Dehli - Christian Eriksen - Lasse Schøne
Nicklas BendtnerLuffeJensen


Jeg tror ikke du skal regne med hvad der står på livescore. Olsen har allerede været ude tidligere idag og sige at Krohn-Dehli ikke starter inde pga. en mindre skade.
Klasse opstilling hvis det passer.
@Schelden, så sikkert som valget af målmand, lige så usikkert er valget af midterforsvar duo´en... Kan vitterlig ikke se Agger fungere med nogen af de alternativer vi har med. ville være fedt hvis Rasmus Thelander fik chancen, han er faktisk rigtig god.
- Leverkusen siden Ballack (2002) Der findes kun 1 Frisparkslegende (Juninho Pernambucano).
Ja, Thelander er en ganske habil ceterback, men, i mine øjne, ikke på niveau med de normale alternativer til Agger i bagkæden. Det er desuden svært at pille ved Agger´s præstationer på landsholdet, da det er yderst sjældent, han falder ud. Videre, så er Agger jo anføre, hvilken blot gør hans position endnu stærkere. Han vil, alt andet lige, være det første navn på holdkortet de næste to år, hvilket jeg egentlig ikke har noget i mod.

Det spændende aspekt ligger i hans makker. Umildbart virker det til, at Kjær er den mand, der skal fuldende midteraksen i bagkæden. Ikke desto mindre, så har vi, som du også påpeger, et par ganske habile alternativer, som på sigt vil Kjær kamp - Specielt taget hans relativt mange fejl i landsholdsregi i betragtning.
København.
Må gud sparke ham i røven, hvis det ikke bliver Kasper S.
annonce