Snak

Mere indhold efter annoncen
Ville vel være rimeligt at give Eriksen en pause. Sandheden er, at han kun har spillet et par enkelte rigtig gode kampe på landsholdet.


Der er ikke andre i den offensiv som præsterer oftere på det landshold. Jeg har svært ved at tro på at løsningen er at bænke dk´s bedste spiller.
Få nu bare bænket Eriksen i bare en enkelt kamp og lad os se hvad der sker. DK´s bedste spiller? Måske. Vigtigste? Bestemt ikke.
NP er Suppens bedste 6'er!
@Geddar:

Jeg er enig i, at vi mangler fart på en af kanterne. Jeg synes dog, at vi har nogle spændende muligheder med Braithwaite og Vibe, som jeg håber kan give noget af den fart. Omkring 6´er positionen vil jeg gerne se Kian Hansen an. Han har altid været en elegant forsvarsspiller, og nu er han med succes blevet omskolet til midtbanespiller. Jeg tror og håber, at han vil kunne bidrage med både stabilitet (Kvist) og fremadrettet arbejde (Zimling).

Schøne kan spille alle pladser på den offensive midtbane, og jeg ville gerne prøve ham i stedet for Krohn-Dehli mod mindre hold, da han virker mere målsøgende i sit spil.
@Geddar

Hvad med Yurary på den højre kant - kan han ikke løbe lidt som Rommedahl? Altså, når nu Dalsgaard ikke er på A-holdet.

Jeg tror ikke, vi spiller 4-4-2 mod Serbien.

Men det ville være fint at afprøve Kian Hansen sammen med PEH og droppe Kvist - dog noget af en ilddåb for K. Hansen. Alternativt så smid Würtz derind, ham og PEH gjorde det fint sammen i venskabskampen mod Sverige i sommers.

Eriksen bag Bendtner, Yurary og MKD på kanterne.

Selvfølgelig så jeg gerne Thomsen på venstrekanten, fordi han kan meget af det samme som MKD - nogenlunde ens i statur, kan begge lave assists og score mål. MKD er dog KLART bedre med hovedet (Thomsen har intet hovedspil på nogen som helst måde), og MKD er bedre til at gå til baglinjen.
Til gengæld løber Thomsen nok allerede lidt hurtigere med bolden og kan arbejde hårdere defensivt - men selvfølgelig har MKD rutinen, og så spiller han i Primera Division, mens Thomsen er i AaB... Jeg kunne bare godt tænke mig at se ham på samme position på et tidspunkt.
Alles für AaB... eller noget
Få nu bare bænket Eriksen i bare en enkelt kamp og lad os se hvad der sker. DK´s bedste spiller? Måske. Vigtigste? Bestemt ikke.


Nej det har du måske ret i, men han burde være det.
Der rammer han sgu hovedet på sømmet. Schöne fungerer ikke på landsholdet, fordi, det går for langsomt. Det samme kan i øvrigt siges om Eriksen. Det skal gå hurtigere frem ad banen, i stedet for at spille med et possession-setup, de alligevel ikke rigtigt magter/fungerer/giver resultater.

det går for langsomt fordi quist er på holdet. Han formår kun at spille til siden eller bagud... jeg fatter ikke hvad han laver på det hold !
Jeg køber ikke umiddelbart udsagnet fra landstræneren om at Eriksen, Krohn-Dehli og Schöne ikke kan indgå i samme opstilling. Sidstnævnte administrerer til dagligt højre wing positionen i Ajax, men øjensynligt er det ikke på et niveau der er lig med spilletid på landsholdet - Yossuf Poulsen og Uffe Bech vurderes af Morten Olsen til at være mere interessante aktiver på den plads, selv i EM-kval kampe (!?)

Jila@
Så måske var Olsen den, der burde have en pause ... en 20-30 år f.eks ...

Desværre Jila, DBU har netop meddelt nyhedsbureauerne at arvtageren til Den Store Leder endnu ikke er født, og at de forventer en ny kontrakt hvor han skal være manden der fører dansk fodbold ind i det 22. århundrede ...
Danmark: AaB Spanien: RCD Espanyol
moderator
Det er jo alligevel spillere der skal spille en rolle der er lidt anderledes end den de er vant til. Rommedahl var ikke blot hurtig. Han var god i de små kombinationer, der netop kunne åbne op for et dybdeløb. Både Yussuf og Vibe mangler en del her. Men klart, farten hjælper en del.

Nok er Thomsen spændende, men han er milevidt fra det niveau MKD har. Sidstnævnte er markant foran teknisk såvel som taktisk. Om nogle år kan det være han er en løsning i startopstillingen, men ikke nu.

Og Dalsgaard? Really?

Würtz er heller ikke en spændende løsning, der kan være med til at løfte på den position. Måske han kan give marginalt mere end Kvist gør for tiden, men det er vist også dét. Der er brug for noget markant bedre.

Der gik vist lidt for meget AaB-fanatisme i den, RS4.

Kian Hansen bliver lige nu skolet i en liga hvor de kan skabe gode 6´ere. Der er mere interessant. En afleveringsprocent på under 80 er dog ikke videre betryggende.
https://kortlink.dk/sudv
Alt denne snak med at der mangler typer spillere er kun en del af problemet. Meget større problem er det at Morten Olsen ikke har evnet til at lave om på taktikken til at ændre på spillestilen og bliver ved med at spille samme stil selvom Bendtner er den eneste angriber der passer ind i 4-3-3 opstillingen og der mangler også en eller 2 hurtige fløjspillere.
Og undskyldningen er hver gang at landsholdet mangler de rigtige type spillere. Nej, problemet er træneren der ikke kan tilpasse stilen til de spillere der er til rådighed.
Flere gode forsvarspillere? spil med 3 i forsvaret, dårlige defensive backs? spil med wingbacks (noget dk har haft problemer med som måske kunne løser med wingbacks). Også dårlige fløjspillere, spil med wingbacks. Flere gode centrale midbanespillere? spil med 3 centrale spillere, osv.
\"What is good in our world is that everybody is bankrupt, but the guy who doesn\'t spend is an idiot.\" Arsene Wenger Aab
moderator
"Sidstnævnte administrerer til dagligt højre wing positionen i Ajax"

Det er dog ikke med samme typer spillere omkring sig som det ville være tilfældet på landsholdet. Hele humlen er jo at der med både MKD, Eriksen og Schöne på de forreste tre pladser med Bendtner foran ikke vil være den rette balance mellem spillere der arbejder bag bolden og spillere der tager løbene foran bolden.
https://kortlink.dk/sudv
annonce