Snak

Mere indhold efter annoncen
@Geddar:
Ja han får virkelig chancen nu. Jeg ved dog ikke hvor godt det er, hvis han bliver ved med at blive brugt på kanten, men han har godt nok været kampafgørende på det seneste. Dog tror jeg, at de vurderer, at han har får lidt fysik til at slå igennem centralt endnu.
Jeg så gerne Uffe Bech fik chancen på højrekanten og Schöne centralt, og så at vi fik testet mere at spille med to angribere.

Den del med 2 angribere kunne være spændende at prøve af, og kombinationen med en (rigtig)angriber hængende bag den forreste angriber er af fortække i min optik. Så kan man passende sætte Christian Eriksen ud på venstre kanten hvor han spiller til dagligt på klubplan samt tror jeg han vil kunne blive mere kampafgørende på kanten.

Edit: Wass burde være på Landsholdet. Hans alsidighed vil være behjælpelig i flere taktiske formationer..
Det så jeg også gerne. Enten som back i vores 4-2-3-1 eller kant når vi tester 4-4-2.

" Uffe Bech er gået kold efter en brandvarm start på suppen. Jeg synes ikke man bør udtage ham mere."

Der er jeg lodret uenig. Vi har så få spillere af den slags at vi bør blive ved med at arbejde med ham, da vi netop mangler de teknisk stærke og eksplosive spillere.


Uffe Bech blev udtaget på sin scoringer. Det kan der vel ikke være tvivl om. Han har nu ikke scoret i lidt over 5 kampe plus det han spillede for landsholdet. Hvis man vil have driblere på landsholdet, så udtag da bare Sisto med det samme. Han er i særklasse den bedste dribler i ligaen. Uffe Bech er meget spændende, det vil jeg medgive, men han har i mine øjne ikke en snært af det niveau der kræves mod en defensiv som Serbien. Skud nu bare Wass af på den fløj. Han må være pumpet med selvtillid og er i storform. Højrekanten er trods alt den plads, hvor der er mest rotation på.
Lampard é Deus

Hvilke gode wingbacks er det da Danmark har? Og vi har problemer med at finde nok kvalitet til de to bageste midtbanepladser. Hvordan vil du så finde tre?

I mange år var der flere gode central forsvarsspillere og der manglede en god defensiv venstre back, da kunne man godt ændre stilen, men i sterdet for blev der Simon Poulsen der fik skylden for at dk ikke spillede godt. Bare et eksempel, jeg sagte heller ikke at dk SKAL spille med wingbacks nu, de ville være en mulighed for nogle år siden. Min pointe var bare at sæt holdet efter spillere man har. Det er et problem at Bendtner er den eneste angriber der kan spille i 4-3-3 systemet og der mangler en hurtig fløjspiller.

Edit: læste det som forsvar og ikke midtbane, men igen var bare et eksempel på at man sætter holdet efter de spillere man har, dk mangler spillere til 4-3-3, hvorfor blive ved med det så? Så er problemet ikke mere at der mangler spillere men der mangler en træner der ikke kan justere sit spil efter hvilken spillere der er tilgængelige.
\"What is good in our world is that everybody is bankrupt, but the guy who doesn\'t spend is an idiot.\" Arsene Wenger Aab
@"Krohn-dehli er færdig "
Lol. Der er vist een, der ikke følger med i spansk fodbold.
Landsholdet/OB
moderator
@Osteklokken

Det kunne tænkes. Men er det i øvrigt ikke mere end diamant de spiller med?

@DrJoeDoe

Ja, en hængende angriber kunne være en løsning. Især hvis rollen udføres lidt a la Jon i sin tid.

@8letters

"Uffe Bech blev udtaget på sin scoringer."

Og det begrunder du i....? Jeg er ikke stødt på undtalelser der skulle understøtte det. Jeg mener nu det er temmeligt oplagt det handler om typen, der netop er savnet på landsholdet.

"Hvis man vil have driblere på landsholdet, så udtag da bare Sisto med det samme. "

Har han da fået dansk pas endnu? Og må man kun have én af sådanne typer?

Det citerede handlede i øvrigt ikke om kampen mod Serbien.

@Parma

Du fik vist ikke svaret på spørgsmålet...

https://kortlink.dk/sudv
@Geddar:
jo det er en smal diamant de har gang i, hvor Ruiz ofte trække ud til højre og Vigen går ind midtpå. Championship er helt sikkert det rigtige sted for ham med de mange kæmpe, hurtige tempo og kombinationen mellem teknik og fysik.
Wass fungerer efterhånden mest centralt i banen, men han ville også kunne gå ind i højre side, på den 4-2-3-1. Han er meget direkte i sin spillestil og det mangler vi ofte.
Med det niveau Schöne viser i Ajax for tiden, er det næsten mere nærliggende at smide Eriksen på bænken, Schöne er fuldstændig dominerende for hollænderne.
@Geddar

Lad os blive enige om, at opmærksomheden kom med de 7 scoringer, som han lavede tidligt i sæsonen. Jeg er dog enig i, at vi skal have flere spillere, der kan udfordre 1v1 og tage løbene i rummene. Jeg ved ikke hvor direkte Wass er i sit spil, men han har hvert fald fart og kompetencer 1v1. Det er helt hul i hovedet, at han ikke er afprøvet på den højreside.
Lampard é Deus
annonce