Snak

Mere indhold efter annoncen

Olsen om Schöne: Tre er én for meget

ons 12. nov 2014
Landstræner Morten Olsen har svært ved at finde plads til både Christian Eriksen, Michael Krohn-Dehli og Lasse Schöne i startopstillingen.

Læs hele nyheden her
Tja, eftersom Krohn-Dehli har kostet vitale point imod Portugal og Italien, så kunne man måske overveje hans position. Eriksen blev jo nærmest sparket baglæns ud af arenaen sidste gang af Morten Olsen, så hvis han er så utilfreds med ham, så sæt dog Schøne ind i stedet for. Jeg kan ikke helt se hvorfor vi SKAL holde fast i en konstellation, som tydeligvis ikke virker for os.
Silkeborg IF
Han er meget vigtig for Ajax, men det er et valg, og det er enten eller i moderne fodbold, hvor det er svært bare at spille hurtigt og kombinere sig igennem.

Der rammer han sgu hovedet på sømmet. Schöne fungerer ikke på landsholdet, fordi, det går for langsomt. Det samme kan i øvrigt siges om Eriksen. Det skal gå hurtigere frem ad banen, i stedet for at spille med et possession-setup, de alligevel ikke rigtigt magter/fungerer/giver resultater.
https://twitter.com/infosfcb/status/1503096223938453508?s=20&t=19q9rsxzpUGq6ZYv4-CEDA
Jeg synes ikke der kan være så meget tvivl. Krohn-dehli må vige pladsen, han er snart færdig alligevel, de andre er det vigtigere at få plads til
Krohn-Dehli er den med afstand bedst præsterende på klubholdene. Schöne derefter.

I min optik har Eriksen godt af en tur på bænken. Der skal erfaring til på udebane især.
En gyser er at holde med flagermus og ulve. Følg med på Twitter (@VCF__Nordic) & podcast (Valencia Weekly). https://soundcloud.com/valenciaweekly
jeg ville stille sådan her op:

Schmeichel

Ankersen - Bjelland - Kjær - Boilesen

Shøne - K.Hansen (6) - Højbjerg (8) - eriksen

Vibe - bendtner


uden at være uddannet toptræner eller tidligere prof spiller, tror jeg at det ville passe godt til spillere som Eriksen og Shøne at spille med to angribere, da der på den måde vil være flere spillere de kan spille fremad til, i stedet for at skulle spille den bagud eller til siden hele tiden. med både Vibe og Bendtner får vi to forskellige typer; en der kan holde på bolden og vente på anden bølgen og så en der kan tage løbene.

med hensyn til Kian Hansen, må jeg indrømme det handler mere om rygterne om hans høje niveau i Frankrig på pladsen end min faktiske viden, men netop derfor kunne de være sjovt at se ham på landsholdet.

men Olsen læser jo nok desværre ikke med herinde :D heheKrohn-dehli kostede os VM play off kampene med hans husmands finte i overtiden mod Italien! Og ja han gentog bedriften mod Portugal da hen headede bolden lige skråt ind i banen, helt væk-
Derudover kostede Krohn os også sejren på udebane mod Norge for et par år siden da han væltede på midten og gav Normændene frit løb fra midten!!!
Krohn-dehli er færdig han laver heller ingen mål sidst han scorede var under EM 12!!

Tror desværre vi kommer i kæmpe problemer på fredag, vi skaber ingen chancer det er forfædeligt at se på -
Men jeg krydser fingre for en sejr, en slutrunde er bare bedre når DK er med....
"Carsten Werge er tåkrummende pinlig efterhånden" Håber tv2 snart mister deres landsholdsdækning!! Ankerdal, Thomas Kristensen er begge helt brændt af OAHJ DK
*Frækfyr

Eriksen har knapt 50 landskampe på bagen, så vel ikke erfaring den mand mangler
"Carsten Werge er tåkrummende pinlig efterhånden" Håber tv2 snart mister deres landsholdsdækning!! Ankerdal, Thomas Kristensen er begge helt brændt af OAHJ DK
Ville vel være rimeligt at give Eriksen en pause. Sandheden er, at han kun har spillet et par enkelte rigtig gode kampe på landsholdet. Men falder det ikke lidt tilbage på Morten Olsen, at hverken Eriksen eller Schøne for alvor har foldet sig ud på landsholdet? Så måske var Olsen den, der burde have en pause ... en 20-30 år f.eks ...
Enig FrækFyr17

Krohn Dehli tager ansvar og tør spille det spil han kan. Også selv om han ikke har et talent som f.eks. Eriksens.

Han har smidt nogle vigtige bolde væk mod Portugal og Italien på vitale tidspunkter, men, det er unfair at bedømme ham på de situationer alene, for han har også lavet lige så afgørende ting i de samme (og lignende) kampe frem ad banen. Vist var han ikke på toppen mod Portugal senest, man han var trods alt en af dem, der forsøgte at hive sig op i anden halvleg, hvor han turde tage de driblinger der var skrigende behov for (og som Eriksen yderst sjældent tør tage), og han tog lige det afgørende sekunds ro til at lave en god afslutning, på Danmarks farligste angreb (skud mod det lange hjørne fra en position inde i feltet).

Han er pt. den vigtigste mand i den danske offensiv – selv om portugalkampen ikke var optimal.

(I øvrigt skal vi ikke glemme at en – for tiden - storspillende Peppe og resten af portugisernes forsvar, kloge af skade har taget opgaven med at stække Bendtner, Eriksen og Krohn YDERST seriøst, da de gæste Parken sidst. De tre spilleres præstation skal jo også ses ud fra det)
moderator
"Der rammer han sgu hovedet på sømmet. Schöne fungerer ikke på landsholdet, fordi, det går for langsomt. Det samme kan i øvrigt siges om Eriksen. Det skal gå hurtigere frem ad banen, i stedet for at spille med et possession-setup, de alligevel ikke rigtigt magter/fungerer/giver resultater. "

Igen må man desværre påpege at den så udskældte Rommedahl i dén grad er savnet. Der mangler en solid løsning på højrekanten, der kan give den rigtige balance ift. Eriksen og MKD. Og en stærk makker til PEH er også savnet. Mens Kvist tidligere har givet god stabilitet på midtbanen, så har han altid været for konservativ i pasningsspillet.

Man kan sagtens argumentere for at der skal spilles hurtigere, men der mangler spillerne der kan hjælpe med det.
https://kortlink.dk/sudv
annonce