Snak

Mere indhold efter annoncen
moderator
@Parma

Hvilke gode wingbacks er det da Danmark har? Og vi har problemer med at finde nok kvalitet til de to bageste midtbanepladser. Hvordan vil du så finde tre?
https://kortlink.dk/sudv
@Geddar:
Jeg havde ikke set statistikken for Kian Hansens afleveringer. Har du set kampe med Nantes, så du ved, hvorvidt de lukrerer mest på korte eller lange bolde? Det kan jo være, at han udfylder en 6´er rolle, hvor han går ned til bagkæden og slår den langt. Da han spillede i Esbjerg, var han umiddelbart sikker i de fremadrettede afleveringer, men der er naturligvis også mindre pres på boldholderen i bagkæden.
moderator
@Osteklokken

De ligger sådan lidtunder midten ift. short passing. Han forsøger sig med i snit 4,1 lange afleveringer pr. kamp. Det er ikke voldsomt meget. Han er heller ikke vildt meget på bolden ift. positionen. 39 afleveringer pr. kamp. Kun på de korte afleveringer gennemfører han 85%.

Men som sagt, det er en god liga til at skole 6´ere, så det kan sagtens tænkes han rykker sig yderligere.

En ny PEH må dog være drømmen.
https://kortlink.dk/sudv
Jeg synes, at det er ved at være så lang tid siden, at Krohn-dehli har været kampafgørende på landsholdet (i positiv forstand), at han ikke nødvendigvi behøver at være selvskrevet længere.

Tidligere har man forsøgt at tvinge fart ind i startelleveren ved at lade venstrekantsspillere spille på højrekanten for at Krohn-Delhi kunne blive på venstrekanten (fx Jørgensen og Braithwaite - som vel er en bedre venstrekant end højrekant). Hvorfor prøver man ikke med Schøne på højrekanten og så en hurtigere spiller på venstrekanten? Her kunne Fischer også være oplagt, når han kommer i gear igen. Eller Eriksen, som vel alt andet lige er den hurtigste af de tre 10ere.

Med den nuværende trup ville jeg stille med både Eriksen, Krohn og Schøne mod Serbien. Der er ikke nogle af fløjalternativerne, som er rutinerede nok til at spille kampen.
@Geddar:
Ja de statistikker er egentlig ikke videre imponerende, men vi kender naturligvis også begrænsningerne ved kvantitativ data. :)
Det er imponerende at han, i sin debutsæson, har fået fuld tid på en uvant position. Jeg giver dig ret i, at han formentlig vil rykke sig yderligere, og dermed er situationen på midten ikke så skidt. Jeg tror og håber også, at Vigen om et par år vil være klar.
moderator
Jeg mener også sagtens man kan afprøve noget andet, for at afprøve nogle lidt anderledes typesammensætninger. Det er dog ikke noget der bør testes på fredag. På tirsdag, derimod, bør Olsen teste lidt mere. Det er en kamp uden betydning og der er lang tid til næste kval-kamp.

Jeg så gerne Uffe Bech fik chancen på højrekanten og Schöne centralt, og så at vi fik testet mere at spille med to angribere.
https://kortlink.dk/sudv
moderator
@Osteklokken

Ja, jeg er også spændt på at se hvor vidt Vigen kan drive det. Det var godt for ham at Fulham rykkede ned.
https://kortlink.dk/sudv

Geddar@

Jeg kender til argumentet, men anser personligt stadig Schöne for at være tilstrækkeligt uddannet og spilintelligent til at varetage den balance - og så udgør han en ret så kvalificeret trussel på modstanderens mål ved frispark.
Danmark: AaB Spanien: RCD Espanyol
Jeg så gerne Uffe Bech fik chancen på højrekanten og Schöne centralt, og så at vi fik testet mere at spille med to angriber


Er det fuldstændig umuligt at få Daniel Wass i spil på landsholdet? Han må være blandt de mest kampafgørende udlandsspillere vi har. Har han lavet en Mtiliga? Uffe Bech er gået kold efter en brandvarm start på suppen. Jeg synes ikke man bør udtage ham mere.
Lampard é Deus
moderator
"Jeg kender til argumentet, men anser personligt stadig Schöne for at være tilstrækkeligt uddannet og spilintelligent til at varetage den balance"

Du piller ikke bare en spillestil ud på den måde. Schöne vil altid primært fokusere på det der sker bag bolden. Desuden er han ikke ligefrem hurtig. Jeg tror stadig den offensive balance vil være for sløj.

@8letters

Det så jeg også gerne. Enten som back i vores 4-2-3-1 eller kant når vi tester 4-4-2.

" Uffe Bech er gået kold efter en brandvarm start på suppen. Jeg synes ikke man bør udtage ham mere."

Der er jeg lodret uenig. Vi har så få spillere af den slags at vi bør blive ved med at arbejde med ham, da vi netop mangler de teknisk stærke og eksplosive spillere.
https://kortlink.dk/sudv
annonce