Snak

Mere indhold efter annoncen
Kan godt være Krohn-Dehli har lavet nogle fejl, der desværre har kostet, men vil også sige det er sort uheld, da det i mange kampe ikke havde kostet... Modstanderne skal også have cadeu for at udnytte de fejl.

Men Krohn-Dehli har med afstand været den mest stabile af de tre på landsholdet, og spiller fast og super godt i den Spanske liga, så selvfølgelig skal han være i startopstillingen.

Eriksen har været klasse for Tottenham, men skal oppe sit bundniveau på landsholdet, hvis vi virkelig skal opnå noget.

Schöne er eminent for Ajax, men passer ikke ind i landsholdets spillestil som den er nu, og jeg mener personligt heller ikke, at han er bedre end Eriksen eller Krohn-Dehli, så vi må her bare glæde os over, at vi har en super god backup, ligesom vi også har i forsvaret med Vestergaard, Bjelland, Okore og kjær,hvor der virkelig er kamp om pladsen ved siden af Agger.
Elsker Brøndby IF og Gunners - fan siden barns ben! Har sympati for Real Madrid.
Krohn bliver træt fordi han løber solen sort, og ærlig talt synes jeg det forkerte er, han ikke får lov at få de sidste 10 minutter på bænken. Fejlene mod Italien og Portugal er sket i overtiden og er tydeligt påvirket af tunge ben. Men han er voldsomt god i pasningsspillet, klog af pommern til og rimelig god defensivt også. Håber han holder mange år endnu..
I så fald holder MKD så Schøne ude af landsholdet i mange år fremover:-/
Oven på MKDs udfald forstår jeg såmænd bare ikke at fodboldfolket stiller spørgsmåltegn ved CE frem for MKD.
Gentagende gange har han vist at han ikke har hverken luft eller overblik til 90+, og så kan det da godt være at Schøne er en art supersub MEN hvis han ikke bliver brugt så er det sgu da ligegyldigt.
(Og så tag lige et kig på hvad og hvornår MKD har scoret på landsholdet (også set ifht. spilletid; og uheld er da for fanden ikke en valid faktor...))

Jeg fatter simpelthen ikke at en velspillende, offensiv spiller som Schøne får mindst en halvleg HVER gang!
Og hvem pokker har sagt at præmissen er at de ALLE tre skal være på holdet samtidig...Det er da bare at benytte sig af LS<=>MKD udskiftningen - men det VIL vores landstræner åbenbart ikke.

Moren Olsen virker desværre til at have bestemt sig til ikke at bruge LS. Koste hvad det vil!!!
MGPSamba: Jeg er også enig i, at det vil være klogt at bruge Schöne som supersub, når Krohn-Dehli eller Eriksen ser trætte ud, og giver dig ret i, at det nogle kampe har været Krohn-Dehli. Tilgengæld er han mere stabil end Christian Eriksen, men ja afhængig af kampen vil det være fornuftigt at skifte LS ind. Problemet er bare, at han ikke har præsteret godt i mere end en enkelt kamp som så vidt jeg husker var en venskabskamp, hvor Eriksen så blev sparet (Correct me if im wrong). I forhold til Krohn-Dehli kan det godt være, at han burde score mere, men han har spillet en vanvittig afgørende rolle som målscorer op til flere gange blandt andet imod Holland og Portugal, hvor det er en individuel præstation fra hans side af, der har stor andel i, at vi vinder de kampe. Han gør simpelthen forskellen i de kampe. Den slags spillere har vi ikke mange af, og derudover arbejder han også pisse godt, og leverer altid høj stabilitet. Ingen har stort set nævnt, at han også lægger op til Bendtners anden kasse imod Serbien. Han er klasse, og vital for hvis landsholdet skal præstere noget godt, men jeg er enig i, at man godt kan bruge Schöne noget mere, når det ikke fungerer eller i de sidste 15-10 minutter af en presset kamp, fordi han er en rigtig god erstatning.

Men mange af Olsens dispositioner er jo hul i hovedet. Se selv på den manglede udtagelse af Wass, hvor ordinære Superliga spillere bliver udtaget i stedet. Samme gælder Leon Andreasen, der også er blevet forbigået op til flere gange. (Var dog skadet i denne omgang).
Elsker Brøndby IF og Gunners - fan siden barns ben! Har sympati for Real Madrid.
MKD må også snart være færdig, er han ikke et stykke oppe i 30´erne?
Enig i at der er stor forskel på hvordan Eriksen ser ud fra kamp til kamp, men jeg synes nu han generelt har et højt bundniveau, fordi han har mange strenge at spille på. Han finder som regel en måde at have positiv indflydelse, hvis han bliver presset meget i en kamp.

Edit:

Ok, MKD er 31, jeg troede egentligt han var et par år ældre
LassenFTW: Ift Eriksens bundniveau, så synes jeg ikke det er godt nok på landsholdet i forhold til, hvad man kan forvente af et holds største offensive stjerner, og der synes jeg MKD viser mere stabilitet, men det er vel også underordnet for diskussion ift Schöne. Konklusionen er vel, at de begge er bedre, men Schöne godt kunne blive indskiftet lidt mere.

Jeps. Skulle også mene, at hvis han holder sig fra skader, så har han i hvertfald 3 gode år tilbage i sig - måske mere, hvis man er heldig, fordi han har aldrig været en spiller, som har lukreret på sin hurtighed, så han bliver ikke ramt på det punkt som så mange andre spillere oppe i alderen gør.
Elsker Brøndby IF og Gunners - fan siden barns ben! Har sympati for Real Madrid.
Enig Anqes. Og samtidig er Krohn heller ikke så stor. De små holder ofte længere.. (Heintze, Tøffe etc..)
LassenFTW: Ift Eriksens bundniveau, så synes jeg ikke det er godt nok på landsholdet i forhold til, hvad man kan forvente af et holds største offensive stjerner, og der synes jeg MKD viser mere stabilitet, men det er vel også underordnet for diskussion ift Schöne. Konklusionen er vel, at de begge er bedre, men Schöne godt kunne blive indskiftet lidt mere.


Det er jo det samme som dengang Laudrup spillede. Når landsholdet klarede sig dårligt, fik han primært skylden, hvilket jo er åndssvagt, det burde være logik for enhver, at det er det øvrige generelle niveau på holdet som halter.

Jeg forsvarede egentligt også primært Eriksen fordi der tidligere i debatten, var nogen som mente at han skulle en tur på bænken, hvilket han naturligvist ikke skal.
Men ellers er jeg skam helt enig. Eriksen spiller ikke sublimt så længe det generelle niveau halter, men vil holde fast i at man ikke bare kan pille Eriksen ud og så har man løst problemet, det har alternativerne langt fra niveau til at matche.

Mht. Krohn-dehli, det er lidt omvendt argumentation, han er jo ikke bedre i sine sene år fordi han aldrig har været hurtig.
PS. jeg mener ikke at Krohn skal på bænken.
Jeg er rimelig enig med Anqes i forhold til Krohn-Dehli, men jeg mener netop, at Eriksens bundniveau er ganske stabilt. Det er jo ikke voldsomt mange fejl han laver. Det er derimod ikke tit han shiner, som han gør det i klubberne, han har spillet i.
Arsenal
annonce