Snak

Mere indhold efter annoncen
Det er meget sigende at Morten Olsen ikke tror paa Landsholdet chancer mod Portugal, men at han tror paa at FCK vinder over Barcelona.

Stoerrelsesmaessigt forhold, er DK mod Portugal da langt mere sandsynlig.. Saa hele forskellen maa ligge i at Morten Olsen tror mere paa Staale, end han tror paa sig selv.

Men han er heller ikke den eneste der har det saadan.

Morten Olsen Raus.
------------ Aalborg BK Schweiz: FC Lausanne & Stade Nyonnais
Hvordan kan den mand være landstræner. Han er jo ikke til at tage seriøs med sådan en udtalelse, men det var da dagens griner på en kedelig mandag
Og derfor synes jeg det er mærkeligt at det er danskere, som vel egentlig burde håbe at FCK tager alle tre point, siger at der ingen chance er, og at FCK er heldige hvis de kun taber 3-0.

Hvorfor er det mærkeligt at det er danskere som siger sådan. Der er vel mange danskere som holder med Barcelona på onsdag.
Den her tråd bliver sjov at komme tilbage til, hvis FCK vinder på onsdag :D
Elsker det billede af Morten.
FC Barcelona Messias <3 Ønskeliste: Alexis Sanchez
"Hvorfor er det mærkeligt at det er danskere som siger sådan. Der er vel mange danskere som holder med Barcelona på onsdag."

-okay.. Danskere som er fan af en dansk fodboldklub.
Bedre?
Ah alle de tåbelige kommentarer evig og altid, Morten Olsen er bare optimistisk på FCKs vegne og selvfølgelig kan det ske, Barcelona taber kampe til dårligere hold med jævne mellemrum.
Husker da stadig da OB vandt 2-0 på Bernabeu. Mener ikke en FCK-sejr i morgen, vil være lige så stor en sensation.
Og havde det nu været Ståle som havde udtalt MO´s ord, så havde i alle klappet i jeres små hænder og sagt: Godt med noget optimisme. Men når det er MO, så er han da lettere sindsyg.
Få så Gazprom smidt ud af Champions League. Rusland og Qatar skal fratages VM i 2018 og 2022.
Kan SLET ikke forstå hvordan folk herinde tror på point i barcelona, ja FCK har spillet godt (senest OB 5-0) men at tro man kan komme ind på et af de største stadions i verdens mod et af verdens aller bedste fodboldhold, og ´´regne´´ med point er simpelthen for hjerneskadet. I må satme se at få ´´dansker´´ brillerne af og indse virkeligheden.
Danmark: Odense Boldklub(siden 2004) Spanien: FC Barcelona(siden 2001)
Pessimismen længe leve ?

Selvfølgelig skal både de og vi tro på det. Det er ikke en umulig opgave, selvom det bliver umådeligt svært.
Nu har jeg spillet en god bunke penge på Barcelona, hvilket burde medføre en form for jinx, som dog kun virker 9 ud af 10 gange. Lad os nu se.
Prioriteret rækkefølge: England: Ipswich Town FC Spanien: Villarreal CF Italien: AC Milan Danmark: Viborg FF Tyskland: Wolfsburg
annonce