Snak

Mere indhold efter annoncen
NBFC

Det du skriver lyder ligeså rigtigt, som at du også kun fokuserer på din klub i denne tråd………nå nej!

En kanon kamp at se på, men rigtig mange flotte angrib og meget seværdig fodbold, så tak for det til begge hold
Jeg synes Brøndby er gode. De spiller godt. Virkelig godt.
Jeg tror ikke at der er bare én Brøndby fan som føler sig sikker på top 6. FCN i Farum er alt andet end en let opgave. Men, første skridt blev taget i dag i og med at kun en sejr over SIF ville være nok, og dén opgave blev løst. Så må vi se om vi også kan klare det sidste skridt.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Det er da morsomt at en klub som fik medaljer sidste år er helt op at køre over at komme i top 6. Det er jeg sikker på, fans med ambitioner for jeres klub også selv vil mene. Jeg har nu også siddet og jublede over vores egen sejr, men efter hvad jeg ved, så er der ikke kamp lige nu, så kan jeg godt lave lidt god lir.
så kan jeg godt lave lidt god lir.

Hvis det i det mindste så bare var god lir og ikke lettere pinligt.
@NBFC

Der er ingen der er euforiske på grund af dagens sejr, men det siger sig selv, at efter den svingende start på sæsonen pga. svigt fra ledelsen og en masse støj uden for banen, så var og er top 6 det kortsigtede mål. Når vi det er det jo ikke udelukket, at vi f.eks. kan hente bronze.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Jeg kan slet ikke forstå der ikke er kæmpe fokus på den mulige arm i opspillet, bolden ændrer retning og den er tydeligvis langt fra hans skulder.

Alle mål hvor der har været hånd på bolden i opspillet, forsætligt eller ej, skal annulleres - fint nok med resultatet, men forstår slet ikke linjen...

Tænk hvis Silkeborg havde scoret på sådan en, så havde dommerens bil nok stået i flammer...
Danmark: OB England: Liverpool Holder med alle danskere i udlandet og alle danske hold på eventyr i det europæiske!
Acheron efter hvad jeg ved havde vi en lige så elendig start på sæsonen, hvor vi også lå under Brøndby og vi fyrede træner, hvor første replik fra neestrup var ikke at vi skulle i top 6, men vi skulle så tæt som muligt på førstepladsen. Det er det som skaber vindere.
Jeg kan også sammenligne det med den række mit andet hold spiller i, men på et lavere niveau, det er næstved, der tænker jeg på Sønderjyske som jo er nedrykkere fra superligaen og har spillet elendigt i år, men de står ikke og fejre at de et kommet i top 6, fordi de ved godt selv de skulle være i top 2.
annonce