Snak

Mere indhold efter annoncen

Onyeka matchvinder i sidste Brentford-test

lør 7. aug 2021

Brentford vandt 2-1 i den sidste testkamp, inden det går løs i Premier League på fredag. Frank Onyeka scorede det matchvindende mål mod Daniel Wass-løse Valencia.Læs hele nyheden her
Frank the Tank! Lækkert med en god start.
Godt for ham med en god start.
Ja, det var nok hans sidste start på bænken:)

Hold da kæft, han er god!

Sjovt, at han allerede den anden kamp modbeviser samtlige der har været ude og sige, at Brentford har betalt en overpris:)
FCM
Fastass Rolig nu. Det er kun træningskampe. Lad os se hvad han kan i premiere league.
EL MAS GRANDE!
Bliver spændende at se, hvad Thomas Frank kan drive det til, eller om han er arbejdsløs til nytår på bedste oprykker-manér.
Bruger de VAR i testkampe ?
DK: Randers FC / Bor Lige udenfor ålleren, så ser begges hjemmekampe så meget som muligt. UK: Liverpool FC, boede i Liverpool indtil 1991.
@KiksetIndspark

Brentford bruger et table-of-luck når den slags skal vurderes, så han kan godt få en lidt dårlig begyndelse og endda ende med at rykke ned hvis det vurderes at de burde have haft flere point på kontoen, uden at han af den grund bliver fyret.
Brentford har fået Onyeka alt for billigt - håber der er præstationsbonus og en stor videresalgsklausul på ham.

Brentford-fans taler om Onyeka som den nye Kanté i engelsk fodbold.
Kaptajn

Meget enig, fokus har kun været fra medier og fans fra andre klubber , at Brentford skulle betale overpriser til FCM, men kan virkelig ikke se hvorfor de skulle gøre det.
Onyeka har Brentford i hvertfald fået billigt.
Ikast fs. Siden 78 WBA i hjertet (Cyril Regis & Laurie Cunningham var konger)
Frank the Tank godt fra start, ikke så ringe endda;) tror det viser sig på samme vis som da Paul O tog til Belgien, at han har et fantastisk potentiale, som vi langt fra har set det hele af.
Han er kun 23, så der kan bygges meget mere på ham,og allerede nu mener jeg, at han har niveauet til at kunne begå sig i PL.


Neigaard
Enig, der har Brentford skudt papegøjen for en lille sum, mon ikke de fleste bare er misundelig og ser spøgelser fordi Benham ejer andele begge steder.
Men tror det på sin vis er blevet udnyttet, at alle vidste at Frank the Tank skulle videre her til sommer.
Morsomt at se forskellen herinde alt efter hvem der skriver, kan ikke bebrejde folk fra mit område, at de ikke gider være her.
annonce