Snak

Mere indhold efter annoncen

Ophævet Ken Ilsø vil hurtigt i gang

man 21. maj 2018
Manglende lønudbetalinger er en del af forklaringen på Ken Ilsøs ophævelse med Penang FA, og danskeren satser på hurtigt at finde en ny klub.

Læs hele nyheden her
Vejle
Vejle Boldklub
Hvorfor hevlede ville han til Asien og spille i første omgang? Pga Lønnen? ?
Bruger, du er nok en af de snefug, der aldrig har set et verdenskort. Men jeg kan da fortælle dig, at i bl.a. Singapore og Malaysia, har de et fantastisk dejligt klima, og kun 2 sæsoner.. Varm eller våd. Udover klimaet, er der lækker og billig mad tilgængeligt alle steder. Man behøver ikke 100 mio. for at leve luksus i sydøstasien.
Nogen, der har en ide om hans niveau? En gratis angriber til bif, hvis Pukki smutter?
Jeg mindes, at Ilsø har nævnt, at han går efter at få så mange oplevelser som muligt ud af sin fodboldkarriere. Han bruger derfor fodbolden til at opleve verden - og særligt sydøstasien. Jeg har derfor svært ved at se, hvorfor han skulle returnere til Danmark og BIF selvom den københavnske Vestegn også kan give store kulturelle oplevelser.
Jeg er også meget i tvivl om, hvorvidt han overhovedet har niveauet til superligaen. Måske er 1. Div mere realistisk.
FCN
Mener at have læst at han tog til Asien for oplevelsen fremfor pengene. Klubberne udenfor Kina betaler heller ikke en fyrstelig hyre til deres udlændinge. Du er rig efter lokal forhold men ikke efter danske.

Tvivler på han har niveau til Superligaen men mon ikke 1. Div er realistisk hvis han vender hjem. Hvidovre kan være et godt bud da han trods alt er derfra.
Jeg hader den klub du holder med. Fck Fan. Årets bold.dk bruger 2011 & 2014.
Han har vel ikke trænet 100 procent i flere år, så tvivler på, at han kan gøre den store forskel i DK. Han bliver vel i Asien eller tager til et nyt kontinent.
Han er hjertelig velkommen tilbage til SønderjyskE.
Tror det kan blive Australien denne gang
bruger 165615

Ilsø valgte efter Tyskland at han ikke gad det hardcore fodboldliv, han ville væk og ud og opleve verden i stedet for. Det har der været ret mange interviews omkring efterhånden, i og med han har været rundt i Asien i en 5-6 år.
SønderjyskE siden HFK, Liverpool 1988-2021. Fuck Super League.
annonce