Snak

Mere indhold efter annoncen

Osama flået ud: Var stiktosset

Skrevet af bold
lør 20. jul 2013
Osama Akharraz var stiktosset over at blive revet ud i første halvleg af AGF\'s nederlag til FC Midtjylland, men respekterer, at Peter Sørensen bestemmer.

Læs hele nyheden her
Skrevet af S_I
Lad nu den primadonna være...
Fiorentina FCK Holder af: Dortmund & Real Madrid //Allerede her ved man så den kommer til Cornelius.. Nå, det gjorde den så ikke\\\\\\\\\\\\\\\\
Skrevet af SønderjyskE1
Han sku da prøve at se kampen på dvd, så kan han måske forstå hvorfor Peter S. hev osama ud....kæft han var ringe mand...ligeså snart det gik bare lidt stærkt så fumlede og snublede han med bolden...
( Hader bare EFB og for den skyld også Vejle )
Skrevet af Lionel Mossi
Han er da bare en hat af rang. Måske han skulle prøve at se tingene i et lidt større perspektiv, end at baggrunden for udskiftningen var, at han alene mand var skyld i den dårlige start. Det hedder taktisk forståelse - tydeligvis ikke noget Osama beskæftiger sig særligt meget med.
F.C. Barcelona - siden Ronaldinho: https://www.youtube.com/watch?v=z9TpAIe31pg AGF - siden Lars Winfeld: http://www.youtube.com/watch?v=axRiN47_0IU
Skrevet af like-a-tatto
Sad ellers og håbede på at han gik direkte på twitter, efter han blev taget ud!
\"Jeg har sparket 2 straffespark, og har brændt begge 2. Det rutinen der gør det! \" - Citat: Preben Elkjær!
Skrevet af Homer5000

Det er efterhånden sjældent, hvis nogensinde, at man tænker noget skidt om Bif, der ikke gad forlænge med ham og betale en fyrstelig sum for en ny kontrakt.

Self. har han lov til at være stiktosset, men man holder det internt og han havde ikke behøvet at sige noget, for det giver jo sig selv, at man skal være sur i sådan en situation.

Bliver VM en fiasko for Brasilien.. Jeg krydser fingre for Argentina mod Tyskland i finalen..
Skrevet af CityGround
Forstår godt Ozzy´s frustration, for Peter Sørensens arrogance har nu nået nye højder. Han virker som en træner der har tabt sutten fuldstændig.
THEN...NOW...FOREVER FOREST
Skrevet af JanHalvor
@Cityground +1

Normalt giver jeg ikke meget for tuderi i pressen, men denne gang må jeg give Osama ret.

Det var en hovedløs dobbeltudskiftning af Larsen og Osama fem minutter før pausen.

De to var på et svagt AGF mandskab trods alt blandt dem der kæmpede. Til gengæld så sejlede Kure og Putros (som senere blev udvist), men de blev på banen.

At tage Larsen og Osama ud var en helt unødvendig ydmygelse. Og den opnåede også kun at FCM kunne gå til pause med vished for, hvordan AGF ville spille i anden halvleg. Efter den desparate manøvre havde PS kun en udskiftning tilbage, som han selvfølgelig måtte gemme. Overraskelsesmomentet var væk.

Ønsker ikke at råbe på trænerfyring - men PS skal virkelig gå i tænkeboks nu.

Han kunne passende starte med at tænke over, hvor han starter med Lange og Alexander Juel på bænken. Og hvorfor han kun spiller med en angriber.
Skrevet af medo
Har Osama damp eller hvad ?
Kom så de Lightblue!
Skrevet af Britz
JanHalvor:

+1 - fuldstændig enig.
Skrevet af quaz
Besynderligt tidspunkt at skifte ud på, hvorfor ikke lige vente til pausen så havde Peter Sørensen også sparet Osama for ´ydmygelsen´
København
Skrevet af jona460e
Dejligt med en der tør ytre sig i pressen i form af Akharraz. Jeg er enig med at Peter Sørensen skal i tænkeboks nu. Hvornår har de sidst spillet en god kamp? Så vidt jeg husker, var de også elendige i foråret. Har også oddset på Peter Sørensen som den første trænerfyring i Superligaen.
YNWA
Skrevet af Slettet(411246200304)
- Jeg tager det som en mand. Jeg accepterer det og vil ikke brokke mig over for trænerne. Det er dem, der bestemmer.

Nej, så er det da meget bedre at brokke sig til medierne. Så finder trænerne nok ikke ud af det :)

OT: Jeg så ikke kampen, så kan ikke udtale mig om, hvem der har ret.. Men jeg må indrømme, at jeg aldrig har haft den store fidus til Peter Sørensen som træner.
Skrevet af Jeller
Han brokker sig ikke. Han siger bare hvordan hans sindstilstand var i det øjeblik han blev skiftet ud, og han ikke forstod meningen med den, men respektere jo netop at træneren har et overblik han ikke har i den situation. Så vidt jeg er klar over er der dog også en del andre her i blandt AGF fans der ikke forstod denne udskiftning.
Jeg siger jo bare min mening
Skrevet af Rogosjin
Normalt giver jeg ikke meget for tuderi i pressen, men denne gang må jeg give Osama ret.


Han tuder ikke, han beskriver hvilken følese han havde i situationen, og der var i den grad en udmygelse.

Han respektere samtidigt at træneren bestemmer og siger at vil bruge det konstruktivt.

Dette er langt fra klynk.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Skrevet af Negeren
Alle der forsvarer Osama; er I fuldstændigt blinde?


"Osama Akharraz fortæller samtidig, at han er opmærksom på, at transfervinduet stadig er åbent."Det er sjovt, jeg tvivler på at nogen gider have ham, sådan som han opfører sig, så WTF cares.
Jeg har det med Arsenal, Barcelona, Bayern München og Brøndby, som Frankie Boyle har det med John Terry: https://www.youtube.com/watch?v=MOYfreJO7zs
Skrevet af Kick and rush
At forsvare Osamas åbenlyse tuderi er til grin. P.S. Kunne have skiftet samtlige GF´ere ud, og burde nok have ventet til pausen, men han forsøgte klart at sende et signal om at indsatsen var for ringe. Osama var ikke lykkedes med noget som helst (skvatter i bolden et par gange). Taktikken med inlæg til Larsen var heller ikke lykkedes pga elendige indlæg. Derfor ok at skifte. Osamas ulidelige egotrip er en af årsagerne til at GF har tabermentalitet i øjeblikket. Han fighter ok, men kun for sig selv, for når han skiftes ud eller ikke får ros nok, spamer han twitter. P.S. måtte skamrose ham sidste sæson for at brænde et straffe... Osama du har fået meget lang snor i GF. Begynd at betal tilbage!
AGF 1880
Skrevet af ulricht
@Kickandrush (og andre)
"Osamas ulidelige egotrip er en af årsagerne til at GF har tabermentalitet i øjeblikket."

Hmm.. Hvor kommer tabermentaliteten fra? Hvem har ansvaret for den? Hvad er PS´ rolle?

Skaber man mere vindermentalitet ved at ydmyge folk? PS ville skabe en chokeffekt. Hos hvem? Hvis det var hos spillerne og i kampen, kunne han med fordel have ventet et par minutter til pausen, så givet dem en skideballe og samtidig "overraske" FCM, som dermed ikke kunne indstille sig på de nye spillere i omklædningsrummet. For chokket varede jo blot til pausen. Så nulstilles tingene. Eller var det over for sig selv og tilskuerne? - Men det er så et udtryk for manglende overblik, svaghed og arrogance, for det hjælper kun til, at "jeg gjorde noget" men intet på banen..

Mandskabsbehandling betyder utroligt meget, da fodbold er et mentalt spil. Du taler om tabermentalitet.. Osama har en skrøbelig psyke men et stort talent. En træner med gode værktøjer i mandskabspleje ville forstå at hjælpe ham til at bruge sit temperament og ego konstruktivt. Ligesom Erik Rasmussen fx gjorde med Zidan i FCM i sin tid.

I stedet puster PS sig op og benytter af og til management by fear i et eller andet magttrip. Det skal han snart smide af h til. Tak!

Efterfølgende har han selv taget noget af skylden for at stå for langt tilbage på banen i starten. Lidt ærgerligt at han ikke selv kunne se det i løbet af kampen, for igen - hvad hjælper det at ydmyge sine spillere? (svar: selvfølgelig intet!)

Helt skidt kan PS dog ikke være i dagligdagen, da stemningen generelt er ok. Men under pres og kampe som i fredags mister han hovedet. Og det er manglende klasse! Forhåbentlig bliver han bedre med tiden. Han skal jo også lære.
Følger kun éen klub i verden som ægte fan. Det andet er for poppet!
Skrevet af Kick and rush
@Ulricht
Jeg skriver det er en af årsagerne. Der er mange faktorer, der er skyld i GF´s situation. P.S. bærer hovedansvaret, men jeg synes ikke det er en så stor udmygelse. Der var intet der lykkedes, og som jeg også skrev kunne alle være blevet skiftet ud. Det er voksne mænd, og det er deres arbejde, så de bør selv kunne se logikken i udskiftningerne. Osamas tilbagevende reaktioner på manglende ros osv vidner for mig om at han er for fokuseret på sig selv. Dette gavner ikke et hold i krise. Der må være grænser for hvor meget hensyn man kan/ skal tage til en enkelt person. Mit indtryk er at GF har prøvet så godt de kunne at få det bedste ud af ham. At han så siger han er opmærksom på at transfervinduet er åbent, synes jeg blot er manglende respekt for GF, og sender ikke et signal om at han er særligt dedikeret. Kun over for sig selv.
AGF 1880
annonce
0