Snak

Mere indhold efter annoncen
Hvad havde AGF at komme med udover et par tilfældige mål?


Hej b-p

Hvis en "grøn" nabo må blande sig uden at blive svinet til og få at vide, man er bitter, kunne du så ikke lige definere, hvad der er IKKE tilfældige mål?

I mine øjne var der ikke noget tilfældigt over de to mål i går. Bolden bliver spillet godt rundt og så afsluttes der flot og de begge to går ind uden at ramme nogen på vejen og ændre retning - der er da ikke meget tilfældigt i det, medmindre du mener, forsvaret tilfældigvis er for passivt i begge situationer. Målmanden er tilgengæld så prisgivet i hvert fald på det første mål.

Men ellers ville AGF have sejren de få procent mere end FCV, der retfærdiggør deres sejr, men du har ret i, at når kampen var så tæt og FCV ikke var helt udspillet, så kunne det være endt med både uafgjort og sejr til jer.
Fodbold skal spilles med indersiden - både indersiden af foden og indersiden af hovedet ... Medkommentator Benny Johansen under kampen Roskilde - Næstved 9. okt. 2011 Næstved - Liverpool - Næstved - Leverkusen - Næstved - Barcelona ... og Næstved
Alle sejre er vigtige, men denne var ekstremt vigtig, da GF så ud til at forstætte, hvor de slap sidste år. Med en tæt superliga er GF på ingen måde fritaget for nedrykning, så ekstremt vigtigt at få selvtillid. Især med en trup der har en del humørsspillere blandt de vigtigste spillere. Dog er der ting, der skal forbedres markant. Kom så de Hviie!!!!!
AGF 1880
Det var vores(1. div.) verden hele sidste år.

FCV kan og vil én ting, stå i eget felt og sparke lange bolde. Og det er, indrømmet, ganske ok, at spille bold på den måde der giver holdet point, men meget underholdning er der ikke over det.


Jeg har sådan lidt delte meninger omkring det. For jeg normalt er jeg tilhænger af, at point er point, uanset hvordan man tilkæmper sig dem; men kampen mellem FCV og AGF var bare så trist at se på.

Måske netop også derfor, finder jeg det interessant, at folk overfalder Viborg, og i et krakilsk fordummende forsøg på forsvar af egen klubs skuffende spillemæssig formåen, bruger termen kedelig...


Det er underligt, for jeg læste nemlig også nogle kommentar omkring Viborg, hvor de blev stemplet for at spille kedelig fodbold. I de to kampe, som jeg har set, der synes jeg de har spillet noget rigtig fint fodbold af et oprykkerhold at være. Og når man så ser kampen i mellem FCV og AGF, så synes man pludselig at Viborg spiller rigtig flot fodbold(!).

Men de er jo ikke alene om det. Brøndby skød også kun lange bolde efter Makienok sidste år. Det må være fordi, det er ens egen klub, at man godt kan holde det ud :)
Brøndby I.F. <3
annonce