Snak

Mere indhold efter annoncen

Oscar-perle sendte Chelsea videre

søn 26. jan 2014
Chelsea er klar til FA Cuppens femte runde efter en 1-0-sejr over Stoke. Oscar krøllede på smukkeste vis sejrsmålet ind på direkte frispark.

Læs hele nyheden her
Hold da kæft hvor er Stoke et kedeligt mandskab. Sats dog lidt når i er bagud!
Hold fast hvor er Stoke dog et tamt hold på udebane. Den sikreste 1-0 sejr jeg kan mindes at have set.
Havde håbet at se John Guidetti, spændende talent. Men han kunne have gjort ondt så fint nok, videre i FA er vel det bedste Chelsea har præsteret de sidste par dage, transfere lige omvendt.
Typisk Røvsyg/kedelig/nederlag-for-fodbolden Chelsea sejr hvor Mourinho bare parkerer bussen foran eget mål og forsvarer en 1-0 sejr hjem.....;)
Chelsea. Punktum.
Hvad forventer i når Mark Hughes er træner? Mener Stoke spillede mere interessent under Pulis, der havde de i det mindste kontra + dødbolde at komme med.
Manchester United Real Madrid vs Barcelona 27/4-11 En kæmpe hån for fodbolden!
Udemærket spark, Oscar.
FCK Arsenal
Vildt sat ind af Oscar. Den knægt er klasse!

Vi ramte stolpen konstant i dag, så Stoke skal være glade for, at de ikke tabte med 3-4 mål.
Dødsyg indsats endnu engang af Stoke. Chelsea tættere på 4-0 end vi var på 1-1. Passiv Hughes der endnu ikke har fundet ud af hvad han vil og lige pt vil han ingenting. Stoke er dårligste hold i ligaen pt.
Stoke og Aab siden 1970
Chelsea spillede fint idag. De kontrollerede tempoet og Stoke var ikke farlige. Chelsea havde da to skud på stolpen, så hvorfor risikere en 1-0 føring mod et så tamt Stoke hold. Hvis du vil underholdets så tag i Cirkus Zebb. Du er lidt en klaphat og tilhængere som dig irriterer mig. Kan godt være du sympatisere men du burde, have lidt mere mellem ørerne. Chelsea er ikke City, Barcelona eller Bayern for den sags skyld. Det fodbold er ikke os og vi vinder.
Tror zeb ironisk Frankie. Hazard er fantastisk at se på.
annonce