Snak

Mere indhold efter annoncen
Man må tage det sure med det søde.
Hvornår kommer kortene til Neymar? Det er jo i hver kamp han snyder. Det er krænkeligt at se på. Håber ikke, at Brasilien vinder, orker nok ikke at se finalen, hvis de kommer så langt. Uden ham ville de også være bedre, han er klovnefyld!
ØV...jeg vil så gerne holde med brasilien, men jeg håber virkelig ikke Neymar bliver verdensmester!
Det er da fuldstændigt klart, at han helt bevidst bliver trådt på anklen, da han lå ned. En regulær svinestreg til rødt.
Star: Ja ærgerligt, at han ikke trådte hårdt igennem istedet for en blid markering....
Find dig en anden sport at gå op Berliner. Der findes masser af voldelige sportsgrene.
Desværre er neymar en af dem som har en tendens til at overspille alle situationer, og ville give ret i, som flere skriver, at han ofte er nød til det for at dommerne reagerer.
Mit problem er bare at, han fortsætter i flere minutter efter der er blevet fløjtet, istedet for at komme op at stå og få gang i spillet igen.

Jeg har i mange år slået på trommen for at kræve en fast behandlingstid hvis der har været behov for behandling på banen.
Det kunne være fast 5 minutter, da man må formode at hvis man er kommet så galt afsted at man behøver behandling på banen, så vil 5 minutter kun være sundt, så læger og fyser kan bedømme om der er behov for en udskiftning eller at spilleren lige kan sunde sig.
De spillere som overspiller vil hurtigt finde ud af at det ikke kan betale sig, og ja, vi risikerer at spillere med fuldt overlæg prøver at udnytte at man kan få 5 min i overtid, som "kun" koster et gult kort, men ikke alle tiltag er problemfrie.
Dette tiltag vil kun have en positiv effekt, hvor der vil være færre spilstop.
Alternertivet kunne være at man går over til feks aktiv spilletid, så tiden stoppes ved alle spilstop, det kunne så vær 30-35 min fastlagt spilletid.
Man må jo vurdere, havd vil man gerne se i dagens fodbold, vil man se spillere, der kan noget ekstra, som f.eks. Neymar, eller er det helt okay, at disse spillere bliver stoppet, med alle mulige små tricks, som at holde i trøjen, træde dem i haserne, skubbe dem, ja vi kender vist alle samme de kneb, som bliver brugt. Det hele aftalt på taktikmødet, og alle disse små frispark, bliver jo aldrig straffet med andet end, ja frispark. Når så en spiller som Neymar kaster sig, og ruller rundt, så er rigtig mange, efter ham, han skal bare spille videre. Kunne sgu være lækkert, hvis man gav dommerne mulighed for, at stoppe alle de her små tricks, og så bare gav Neymar, eller hvem fanden det end er, der ruller rundt på banen, et gult kort for at overspille situationen.

Kunne være lækkert, hvis spillere med et talent som Neymar kunne få lov at udfolde sig, uden alt det rulleri.

AFC ABOVE ALL FC Barcelona Juventus Ajax Sympatiserer med: BM, Dortmund, Napoli, Benfica, Leeds og The Crazy Gang
Layun trådte på Neymar, der lå ned. Det var ikke et uheld, det var bevidst. Rødt kort.

Men når Neymar kunne rejse sig op bagefter og spille videre, som om intet var hændt, så bringer han i mine øjne spillet i miskredit. Hvor ville det være fint, hvis dommeren stoppede spillet, så snart Neymar satte i løb (uden at se smertepåvirket ud), og så gav ham et gult kort.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Neymar holder sig jo absolut heller ikke tilbage den anden vej hvis han går og er lidt utilfreds. Senest da han blev skadet skete det jo efter at han selv prøver at nedlægge en modstander. En fantastisk spiller som ødelægger spillet for mit vedkommende med hans film og overdrivelser.
Vagtelæg. Miniskørt. Gren. Klejnsmed. Velsmurt. Melorm. Urt. Biksemad. Læder.
annonce