Snak

Mere indhold efter annoncen

Osorio langer ud efter Neymars klovneri

tir 3. jul 2018
Mexicos landstræner Juan Carlos Osorio langer ud efter Neymar efter mandagens tabte ottendedelsfinale til Brasilien.

Læs hele nyheden her
Han er den største idiot at se på. Det er pinligt at se ham rulle rundt 10 gange, hver gang der er den mindste berøring. Nudelhår.
FCK & Manchester City
Det er aldrig kønt, når taberne tuder i pressen.

Når det så er sagt, så har manden en pointe - Neymars selviscenesættelse gennem svanens død ødelægger meget. Men jeg kan ikke se, hvordan man kommer det til livs, da det er svært at sanktionere sig ud af folks gengivelse af smerte og elendighed. Vi må bare krydse alt hvad vi har for, at den kommende generations stjerner kan se, hvor latterligt det er.

P.S. Neymars svar viser lidt attitude. Hvorfor er han ikke ligeså smart/tough på banen? Hvis han var det, så ville manden jo være alt for fantastisk, istedet for en skabet primadonna...
Randers FC - så er der ikke så langt hjem efter kampen.
Hvorfor er det at så mange af verdens bedste fodboldspillere, er så helt igennem usportslige og usympatiske på en fodboldbane? Det er fuldstændig ødelæggende for fodbolden. Når det er Neymar, Ronaldo, Suarez osv der er forbilleder for fodboldungdommen, tør jeg næsten ikke tænke på hvad fodbolden vil udvikle sig til de næste 10-15 år. RIP.
Der findes en regel hvor spillerne kan få advarsel for at bringe spillet i miskredit. Jeg håber næsten den bliversamme taget, i brug mod svanens død, og lignende dramatiseringer.

Til Neymars forsvar, så har et modtræk mod hans evner ajtid været at hele modstanderholdet sparker han ned på skift.

Det hjælper selvfølgelig ikke når man ved at han til VM prioriterer sin frisure så højt at selv medbringer 2 frisører
Der findes kun en menneskerace - Homo Sapiens, som i øvrigt ikke er ren, da der i tidenes morgen blev knaldet løs med Neandertalerne mm
Neymar er en super spiller, og en komplet idiot i sin adfærd.
Han er sikret et job som klovn i cirkus, når det er slut med fodbolden.
Hvorfor er det at så mange af verdens bedste fodboldspillere, er så helt igennem usportslige og usympatiske på en fodboldbane?

Det har noget at gøre med det ekstremt store konkurrencegen, man skal besidde for at nå toppen. Stort set alle store idrætsudøvere har det i sig og det bestemt ikke et nyt fænomen.

Mht. Neymar, så har det taget fuldstændig overhånd til VM. Det kunne være rigtig rart at se en Brasilien kamp uden Neymar på banen. Det der med at drible hen over midten af banen for derefter at lade sig sparke ned, fører absolut ingen steder hen. Det er ødelæggende for både med-og modspillere.
https://twitter.com/infosfcb/status/1503096223938453508?s=20&t=19q9rsxzpUGq6ZYv4-CEDA
Man kunne prøve at sammenligne Neymar og Ronaldo?
Begge smider sig, og det er en del af deres spil, og op til dommerne, at sætte en stopper for det - Jeg vil på ingen måder forsvarer den spillestil, men selvom Neymar ruller rundt, er OFTE man ser at modstanderen rammer ekstra hårdt, fordi det er Neymar...
Det samme med Ronaldo i sine unge dage, hvor man slagtede manden, blot for at stoppe ham. Det driver han kæmpe fordel af i dag, selvom han vel vejer 15-20 kilo mere.
Det er så åndsvagt og rent skuespil.Man ser da aldrig en der ligger og ruller rundt i græsset og tager sig til hovedet og ligner en der er blevet skudt i serie 5.Aldrig.


https://www.youtube.com/watch?v=OiW0IPrv1Ro

Det ødelægger sporten..


Brøndby IF
En måde at stoppe film er selvfølgelige gule kort hvis det er åbenlyst. Det har man altid gjort.

En måde at stoppe den teatralske smertegengivelse er:

Hvis en spiller er nødt til at blive båret ud for at modtage behandling må man formode at han ikke kan spille længere. Så skal det koste et gult kort at komme på banen igen. Er man så slemt tilredt at man skal bæres ud kan det ike passe at man kan spille igen to minutter efter.

Prøv at se sporter som ishcokey, rugby og håndbold: Man ser ALDRIG disse spillere blive båret ud for derefter at være klar minuttet efter.

Det er klamt hvad der foregår i fodbold 2018
Når det er Neymar, Ronaldo, Suarez osv der er forbilleder for fodboldungdommen, tør jeg næsten ikke tænke på hvad fodbolden vil udvikle sig til de næste 10-15 år. RIP.

Med tanke på, at nutidens generation af spillere havde folk som Maradona, Cantona, Gascoigne og Roy Keane at se op til, så tror jeg nu nok, at fodbolden nok skal overleve de næste generationer også.
annonce