Snak

Mere indhold efter annoncen

Otamendi forklarer hoverende jubel: De sagde ting til os

Skrevet af bold
lør 10. dec 09:20

Nicolas Otamendi forklarer, hvorfor han og andre Argentina-spillede fejrede sejren ved at hovere foran den hollandske spillere. Læs hele nyheden her
Skrevet af LOPPOL
"Det var dem, der startede..."
Skrevet af KiksetIndspark
Ja, det er en tåbelig logik. Men også Meget usympatisk gjort af hollænderne. Ikke at man kunne forvente andet dog.
Skrevet af UMURUM
Begge hold opførte sig dårligt i store dele af kampen, men kampens dommer var skyld i meget at det, ved slet ikke at sætte sig i respekt og give gule (og røde) kort, når det burde have været gjort.
Skrevet af bruger 155183
Straffesparkskonkurrence er et psykisk spil. Se blot Van Breukelen i 1992, som danskerne dog ikke have behov for at hovere over for efterfølgende. Argentinerne mangler format - that’s it
Skrevet af RVP
Netop resultatet af en kamp, hvor dommeren fuldstændig mister grebet og ikke sanktioner jf. fodboldloven, men efter hvad man nu lige følte for.
"Hvis man vil vide, hvor uundværlig man er, så skal man stikke en finger ned i et glas vand og måle hullet bagefter."
Skrevet af Ville bliv vild !
Begge hold var "usympatiske". Forstår ikke hvorfor hele internettet kun er efter Argentina.
Jeg holdte ikke med nogle af holdene. Synes de var ret lige om det. Havde Holland vundet kampen, så kunne man også godt forestille sig samme jubel.
Skrevet af Paul Allen.
Argentina laver da bare en ´Sviatchenko overfor Claesson´.
Ikke videre sympatisk trods alt. Der er ingen grund til at håne en modstander på den måde efter et brændt(e) straffespark.
Skrevet af Kom nu lidt i gang
Argentina mistede min sympati i går.
Og enig i at dommeren begyndte at miste grebet fuldstændig, især fordi han ikke gave oplagte gule kort til Argentina og nærmest beskyttede Messi, som han jo også snakkede 1 min. Med i halvegen… det var kvalmende og jeg hepper så meget på Kroatien i den semi.
Skrevet af Jul
“Det hele startede, da han slog igen”, lyder det fra den argentinske lejr. 😂
Skrevet af læderkuglen
5-6 hollændere løb efter og generede hver argentinsk straffesparkskytte på vej ned mod målet og deres målmænd gik ud og talte til hver skytte før sparket. Helt ok respons af Otamendi. Hollænderne er verdens mest feje og usportslige hold.
Skrevet af F nansen
Før kampen holdt jeg med Argentina, det gør jeg ikke mere
Skrevet af JuveFC
Utroligt hvor meget had der er til Argentinerne, på trods af at Hollænderne absolut ikke selv holdte sig tilbage med usportslighederne.
Der er vist ikke nogen, der har noget at lade høre fra i denne sag. Når man selv render og spiller fandango, må man tage det sure med det søde - osse i nederlagets stund.
Skrevet af hkb500
Straffesparkskonkurrence er et psykisk spil. Se blot Van Breukelen i 1992, som danskerne dog ikke have behov for at hovere over for efterfølgende. Argentinerne mangler format - that’s it


Sludder, voldtsomt uenig, med de billeder hvor de følger spillere ud af cirklen, langt over grænsen, hollænderne mangler format, de fik som fortjent , that´s it, når vi nu bruger den afslutning
Skrevet af klunseren
Jeg mistede alt for Holland igår. Mage til usportslig optræden skal man godt nok lede længe efter. Hele kampen igennem, var det små svinestreger, og forsøg på at piske stemningen op. Jeg var faktisk gflere gange i tvivl om hvorvidt det var Holland eller Atletico Madrid som Argentina var oppe mod igår.

Og hele deres (meget atypiske, skal lige med) dårlige opførsel kulminerede så i straffesparks konkurencen hvor de Hollandske spillere begyndte at antaste de Argentinske spillere som var på vej op for at sparke. Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Og det virkede da for dem, at være så usportslige, for den unge og forholdvist uerfarne 21 årige Enzo Fernandez blev da så hylet ud af den at han simpelthen skød forbi. Og jeg er sikker på at Hollænderne syntes at det var helt fair, for det gavnede jo dem.

Jeg synes fodbolden vandt igår, for mage til arrogant og usportslig optræden skal man godt nok lede længe efter!
Skrevet af rolig
Argentina forever:)
Skrevet af anygivenday
Før holdt jeg ikke med Hollænderne - det gør jeg stadig ikke 🤣🤣🤣🤣
Skrevet af La Masia
Holland var fandme ligeså usympatiske, som de var i VM finalen i 2010.
Barcelona siden 1998. Fiorentina siden 2007. Benfica siden 2008.
Skrevet af Shamran
Det er jo bare tegn på en kamp hvor dommeren for længst har tabt kampen og spillerne fornemmer der ingen regler er så alt er tilladt og så ender vi op med disse skandaløse scener fra begge hold.

Der skulle også have været givet gule kort til de hollandske spillere der trådte ud af midtercirklen for at psyke L. Martinez og efterfølgende bør FIFA sanktionere mindst Otamendi med karantæne til semifinalen for at hovere og udvise usportslig opførsel.

En skandale kamp fra ende til anden der mere handlede om vold end om fodbold, men også viser hvad der sker hvis en dommer ikke sætter sig i respekt tidligt i kampen eks. ved at tage et alvorsord med de 2 anførere.

Personligt mener jeg kampen burde have været stoppet ved det andet masse slagsmål hvor spillere og trænere naturligvis burde have fået rødt for da var det ikke længere fodbold, men rendyrket vold det handlede om.

Skændsel for begge de to anførere der ikke havde styr på deres spillere og selv gik forrest i vold og provokation. Med tanke på hele polamykken med Ronaldo så skal jeg love for at Messi tabte en del i anseelse her til aften. Han burde i øvrigt også have været vist ud efter hans volley slag i 1. halvleg der ikke udløste gult blev fulgt op af gult for brok i overtiden af den ordinære kamp.

FIFA bør udstikke karantæner til begge hold efter kampen, hvor det for hollænderne så først tæller til EM kvalifikationen i foråret, men når ikke dommeren er sin opgave voksen så må FIFA huske på man rent faktisk har nogle regler der skal overholdes.
Skrevet af yeppes
Provokationerne var vel ret udtalte på begge sider, dog (efter min mening) mest usympatisk fra Argentinas side. For eksempel da Paredes skyder bolden direkte ud i hovedet på Hollands udskiftningsbænk, efter forinden at have savet en hollandsk spiller over til potentielt rødt kort, synes jeg, at Argentina tager æren for mest usympatiske hold. At Holland prøver at på påvirke straffeskytterne fra Argentina, er næsten ligeså usmageligt, men det er dog ikke ligeså "voldeligt". Og da Messi i mixed zone efter kampen opfører sig skabagtigt, som en dreng i skolegården, mistede jeg den sidste respekt - han er trods alt 35 år gammel, så hvad sker der for ham...
Det skal ikke forstås som et forsvar for Holland, som også var enormt usympatiske!
annonce
0