Snak

Mere indhold efter annoncen
Før kampen holdt jeg med Argentina, det gør jeg ikke mere


Synes du da Holland opførte sig bedre?!
Hollænderens fik lov til at smage deres egen medicin, og det er ikke altid lige sjovt. Mon de har lært noget af det? Jeg tvivler.
Jeg har boet i Holland som barn. Og semi i 74 mod Italien er det første tv jeg kan huske jeg har set. Derfor har jeg meget naturligt holdt med dem indtil finalen 2010 siden der har de bare vist at de er et skandaløst usympatisk fodboldhold. Samme kan man sige om Argentina men der ved mand det bare har altid været Uruguay light og syntes den kamp i går er helt 50/50 ang. usportslig opførsel. Er enig i at Messi skulle have haft gult på den hands. Men sp havde han ikke fået den anden for det så ud som om dommerens fornemmeste opgave var at der ikke var karentæner til semien. Nå lad os så få den Messi/ Ronaldo finale. You couldnt make it up.
2 usympatiske hold - Godt kun et er videre!

FC Bayern München - rigtigt mange år :-)
Alligevel tuder folk herinde over messi. Holland var klamme og fortjente at blive sparket ud. Det lort de lukkede ud inden kampen og deres opførsel under. De fortjente intet
@ RuneG

Forsvarer du også FCK hooligans når Brøndby Hooligans smadrer folk?

Jeg vil mene jeg også kritiserer hollænderne i mit indlæg, men klart argentinerne var værst bla. ved at vise sig som helt igennem dårlige vindere. Det er trods alt ikke hver dag man ser en modstander der lige har vundet over dig hovere overfor taberen i så vigtig en kamp.

Man siger ofte at meget kan forstås i kampens hede, men at man skal huske man er sportsfolk med dertil hørende sportslig adfærd når kampen er forbi og det er synd at sige at argentinerne gjorde det.

Det gjorde de osse i 92

Jeg husker tydeligt målmanden, Breukelin, den lille forbryder. Han var dog kun een.
De må ha trænet i chikane siden dengang.
Skideirriterende og dårlig stil. At argentinerne så har en lettere svinsk og skadefremmende adfærd i deres tilgang til spillet er en anden sag. Usportsligt af begge parter.
Det var vist kun guds hånd som gjorde Argentina kunne gennemføre den kamp fuldtagellige. Holland var ikke kønne - men Argentina var da helt blæste før straffespartskonkurrencen.
Klubber: Folk kan desværre ikke debattere når man skriver hvilke klubber man holder med. Sad but true.
Godt skrevet og fuldstændig enig
dejligt med at generalisere....
synes altid hollændere har været arrogante
argentinere tror de englændere, taler spansk og opfører
sig som italienere...går altid til grænsen og ofte over
elsker fodbold - men dette er dårlig stil for begge hold og håber argentina
ryger ud mod Kroatien hvilket jeg også tror på...
Begge hold gode individualister, men spiller svinsk, opfører sig ringe og
dommeren burde skride meget før ind og stoppe med nogle gule og evt. røde kort
annonce