Snak

Mere indhold efter annoncen

Otamendi forklarer hoverende jubel: De sagde ting til os

lør 10. dec 09:20

Nicolas Otamendi forklarer, hvorfor han og andre Argentina-spillede fejrede sejren ved at hovere foran den hollandske spillere. Læs hele nyheden her
"Det var dem, der startede..."
Ja, det er en tåbelig logik. Men også Meget usympatisk gjort af hollænderne. Ikke at man kunne forvente andet dog.
Begge hold opførte sig dårligt i store dele af kampen, men kampens dommer var skyld i meget at det, ved slet ikke at sætte sig i respekt og give gule (og røde) kort, når det burde have været gjort.
Straffesparkskonkurrence er et psykisk spil. Se blot Van Breukelen i 1992, som danskerne dog ikke have behov for at hovere over for efterfølgende. Argentinerne mangler format - that’s it
Netop resultatet af en kamp, hvor dommeren fuldstændig mister grebet og ikke sanktioner jf. fodboldloven, men efter hvad man nu lige følte for.
Begge hold var "usympatiske". Forstår ikke hvorfor hele internettet kun er efter Argentina.
Jeg holdte ikke med nogle af holdene. Synes de var ret lige om det. Havde Holland vundet kampen, så kunne man også godt forestille sig samme jubel.
Argentina laver da bare en ´Sviatchenko overfor Claesson´.
Ikke videre sympatisk trods alt. Der er ingen grund til at håne en modstander på den måde efter et brændt(e) straffespark.
Argentina mistede min sympati i går.
Og enig i at dommeren begyndte at miste grebet fuldstændig, især fordi han ikke gave oplagte gule kort til Argentina og nærmest beskyttede Messi, som han jo også snakkede 1 min. Med i halvegen… det var kvalmende og jeg hepper så meget på Kroatien i den semi.
“Det hele startede, da han slog igen”, lyder det fra den argentinske lejr. 😂
5-6 hollændere løb efter og generede hver argentinsk straffesparkskytte på vej ned mod målet og deres målmænd gik ud og talte til hver skytte før sparket. Helt ok respons af Otamendi. Hollænderne er verdens mest feje og usportslige hold.
annonce