Snak

Mere indhold efter annoncen

Ove C: Brøndby vil købe sig til succes

fre 20. sep 2013
Ove Christensen kan ikke se ungdomslinjen i Brøndby. Han mener, at de blå-gule prøver at købe sig til succes i Superligaen.

Læs hele nyheden her
Skiftede strategien ikke bare da investorerne smed penge på bordet?
Men jeg er dog helt enig med Ove.
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
Så slap vi andre for at sige det, tak Ove.
men det bliver jo nok ignoreret alligevel.
https://youtu.be/ihaB8AFOhZo
Indslaget kan ses her hvis nogen lyster... - http://www.tvmidtvest.dk/nettv/?id=27772
Ha, ha.

Ove er gammel nok til at være ligeglad med, om han senere kan få job i Brøndby, og eller om han gør nogle pinger i dansk fodbold/fodboldpresse lidt sure.

Og ret, det har han. Det sejler - big time - i Brøndby. Og fattiggården skal ikke skifte låsen, for Brøndby har om nogen tid, formentlig ikke råd til en ny nøgle..

Vh.

Adriaanse
Der er ikke ændret noget i Brøndby, de har de seneste mange år sagt det ene og gjort det modsatte, men er det sådan de vil køre deres butik, så er det vel iorden, men talenterne får i hvert fald ikke chancen fremover med de indkøb.

Men det er godt for de andre klubber, der så kan hente de talenter som er i Brøndby og ikke kan få spilletid, se det er jo positiv.

Men jeg forstår ikke deres slingren i den kurs de ligger, men opad i tabellen det er jeg sikker på de kommer nu.
www.Fodboldsnak.dk Stedet for fans fra alle klubber.
Wah wah wah... Det nytter ikke noget at spille med et ynglingehold, der taber samtlige kampe. I indledningskampen havde vi det yngste Superligahold set på gennemsnitlig alder NOGEN SINDE.

De skal have nogle at støtte sig op af. Bænken er ren U19 af egen avl, i starteren er der Hradecky på 23(nyindkøb), Durmisi på 19(egen avl - direkte afløser da Silva på 18, egen avl), til dels Holst på 18(egen avl), Buba på 23(nyindkøb), Szymanowski på 24(nyindkøb), Makienok på 22(er ikke helt egen avl, men man kan argumentere for det er tæt på).

Vent og se, når de nye unge er fuldt implementeret. Kalder man os for et købehold, så havde vi substituteret på samtlige pladser.. det er der ikke, og Buba startede endda på bænken mod OB.
GTB
I Brøndby pisser man i bukserne for at få varmen.

Man kan i nogen udstrækning godt købe sig til succes, men det kræver, at man har penge, hvilket Brøndby ikke har.

Man lever efter devisen om at "den sidste idiot ikke er født endnu", og her henviser jeg til de investorer, der hovedløst smider penge i det sorte hul.

Brøndby-projektet er ucharmerende og usympatisk.

Brøndby´s eneste aktiv i øjeblikket er deres fans og deres historie, men det er ikke nok, når man i så høj en grad henter spillere udefra. Rigtige fans vil se sine egne drenge i den gule trøje.
♥ FC Bayern München (siden 1985) ♥ FC Midtjylland (siden 1999) https://www.rt.com/on-air/
Makienok på 22(er ikke helt egen avl, men man kan argumentere for det er tæt på).


Er du venlig at forklare, hvordan du vil argumentere for at det er ´tæt på´?
Kritikken er delvist berettiget.
Men spørgsmålet er vel, om det ikke er bedre at investere lidt i en lejeaftale med Szymanovski, der lader til at have et højt niveau, fremfor en uprøvet men spændende type som Hjusager skal være en af de bærende kræfter. Der er trods alt en væsentlig økonomi i ikke at rykke ned, eller blive nummer 6 fremfor nummer 10, og der er stadigvæk mange meget unge spillere på eller tæt på holdet.
Hjuslager kan så i øvrigt blive fast mand om et år, når man erkender, at man ikke vil købe ham argentineren fri for 15 millioner.
.
@Pede

Det nytter ikke noget at starte med et ynglingehold.... så derfor køber man et halvt hold til startopstillingen?

Ferhan Hasani
Alexander Szymanowski
Thomas Kahlenberg
Kenneth Zohore
Michael Almebäck
Martin Ørnskov
Lukas Hradecky

Selvom nogle af dem er unge er dette det komplet modsatte af at satse på egne talenter, som var den fremadrettede økonomiske og sportslige målsætning. Det er naturligtvis ikke det store problem hvis der er pengene til det, men det burde være klart for enhver at man har droppet den såkaldte Dortmund-model. Hvad den langtsigtede model så er, er meget uklart, og endnu mere om den virker hvis man ikke opnår bedre resultater end hidtil.
annonce