Snak

Mere indhold efter annoncen

Ove P. langer ud efter DBU

Skrevet af bold
tor 23. maj 2013
FC Vestsjællands træner Ove Pedersen mener ikke, at DBU gør nok for at få ryddet op sagerne om ulovlig aflønning, som er et udbredt problem i både 1. og 2. division.

Læs hele nyheden her
Skrevet af Osteklokken
Tror at det sker i næsten alle 1. og 2. divisionsklubber.
Jeg har hørt om 2. divisionsspillere der får op til 12.000 i måneden for at være deltid.
Skrevet af Tysker
Som Superliga-træner har jeg oplevet, at vi har henvendt os til spillere i de lavere rækker, men hvor vi ikke engang har kunne matche deres lønkrav. Så siger det sig selv, at der er noget galt.


Det lyder sku vildt. Snebolden ruller videre. Det kan blive en stor sag at komme til bunds i.
bvbfan.dk
Skrevet af Dahl
Tror heller ikke Brønshøj er den eneste her, alle ved at helt ned i de små klubber der bliver der brugt mange penge på vasketøj, kørepenge. +++++ Jeg vil tro det er endnu værre i 2 div. end i 1 div.
Skrevet af Der Grüne
Godt sagt, Ove! Det er egentlig meget interessant, hvor mange kræfter DBU har lagt i Wichmann-sagen her i foråret med pressekonferencer og lobbyarbejde for hårde civile straffe og what not, mens selve fundamentet i divisionen er gennemsyret af snyd og ulovligheder. Jeg siger det gerne igen: DBU er en klub af gamle, inkompetente mænd.
Skrevet af hveps1
Godt brølt Ove P.! +1 herfra!
Brønshøj
Skrevet af UMUR
Nu bliver han sikkert straffet for at kritisere DBU. Ove er sgu for sej...
Skrevet af Squirtle
Kan være det bare er fordi der ikke er nogen, der gider at spille for fcv?
Skrevet af hveps
Uanset hvad DBU påstod i Brønshøjs sag rør de ikke en finger uden en anmeldelse....
Som Doctor Brønshøj siger: "...sådan noget var aldrig sket i sin tid med Leif og Kent og hele lortet..."
Skrevet af Puma Bepe
@Der Grüne

Ja manden har jo fuldstændig ret. Men om DBU hellere skulle kaste deres ressourcer ind dér eller i kampen mod matchfixing er jo selvfølgelig en smagssag (sagt ud fra en antagelse om de jo næppe har uanede ressourcer til rådighed). Personligt mener jeg det er langt vigtigere at komme matchfixing til livs da der er tale om noget der er langt mere livstruende for fodbolden end lidt småpenge udenom skattesystemet.

DBU er jo en fælles interesseorganisation så klubberne kan via deres repræsentantskab selv være med til, at bestemme hvilken retning DBU skal gå i. Og personligt håber jeg da, at de ligesom Ove P. vil presse på for, at ligge en langt større indsats i kampen mod ulovlige aflønningsformer. Men her er storklubberne i mindretal og det skal således være de klubber der selv snyder som også skal være med til at presse på for ændringer - og måske endda tilføre ressourcer om nødvendigt. Og det sidste er utopi.

Så den mest farbare vej er imo meget hårdere straffe til syndere. Ligesom jeg også kan forstille mig, at man straffer klubber hvor eventuelle matchfixere spillede fordi klubbernes ansvar for egenkontrol godt kan skærpes.
Da sportsBH'en blev opfundet opgav jeg kvindefodbold Men det sidste VM for kvinder fik mig alligevel lidt op af stolen
Skrevet af gonzo
DBU tør jo ikke køre det til ende!
Skrevet af Anonym_92762
Uanset hvad er det godt at de er nogle klubber der er mand nok til at ville snyderiet til livs og beder DBU undersøge sagerne b
Skrevet af 7eren
Hvis nu de fleste klubber snyder tænker jeg lidt at så gjorde Slagelse det måske også inden onkel Kurt kom med pengene.
annonce
0