Snak

Mere indhold efter annoncen
Men det VAR også i Covid-19 tiden hvor alt var sværere, FCM fik kun 3 kampe i slutspillet.


Hvad mener du med at de kun fik 3 kampe i slutspillet? Alle 6 puljekampe blev spillet.
Derudover tror jeg Corona var en fordel for FCM i den gruppe da de har betydeligt færre og mindre larmende fans end de andre 3 hold.
Olympiakos
Qarabag
Midtjylland
USG

…ville da være den ultimative skodgruppe xD
1. Klaus Lykke 2. René Henriksen 3. Jan Bjur
Det er helt vildt hvor stor niveauforskel der er i de forskellige lag.

Jeg håber for Dansk Fodbold at FCM trækker en gruppe hvor de har chancer for at spille med om 1. pladsen. Da jeg alternativt ser flere perspektiver i at bliver 3´er (gerne med mange point selvfølgelig) med henblik på flest mulige samlede point til den danske og FCM´s egen koefficient, med ECL 1/16-finale.

Som jeg ser det bør ønskepuljen være:
1. lag: Braga/Røde Stjerne/Kiev/Olympiacos - det er lange rejser, men i nuværende forfatning alle hold som FCM kan måle sig med - 2 af dem viste de endda sidste år at de kan bide skeer med.
2. lag: Qarabaq/Malmø/Ludogorets - Alle hold som jeg mener FCM skal kunne slå hjemme og spille op mod ude
4. lag: HJK/Larnaca/Omonia - HJK er klart dårligste hold i potten og derfor klart ønske lodtrækningen. Men både Larnaca og Omonia vil også være modstandere som man over 2 kampe kan skaffe 4 point eller mere imod.

Skrækpuljen:
1. lag: Arsenal - De fører PL og spiller de efter det ser jeg dem som klarer EL favoritter
2. lag: Feyenoord/PSV - Begge hold som kan gå langt i turneringen. Feyenoord kom i finalen i sidste sæsons ECL. PSV smadrede FCM sidste sæson.
4. lag: Nantes/Trapzonspor - Finder egentlig at FCM har gode chancer i forhold til alle hold i 4. lag. Kun Nantes kommer fra en markant større liga, og vil af den grund altid være en favorit mod danske hold.

Håber det bedste for FCM og gerne mange Koefficient point til DK, for tror desværre ikke FCK kommer til at vælte mange flere point til DK denne sæson.
Der er der bestemt muligheder for at gå videre. Men vi skal vel under alle omstændigheder spille europæisk efter gruppespillet.

Drømmepuljen vil vel være :

Dinamo Kiev
Malmø
HJK Helsinki

Mens en pulje som:

Nantes
Real Sociedad
Roma

vil være noget lort.

Men det er da faktisk utroligt, at der er så stor forskel mht. niveauet i samme lodtrækning.
FCM
Der er der bestemt muligheder for at gå videre. Men vi skal vel under alle omstændigheder spille europæisk efter gruppespillet.

Ikke hvis FCM ender som nummer 4 i gruppen..
Med en gruppe som Røde Stjerne/Olympiakos, Quarabag, FCM & Trabzonspor ville alle FCM´s sociale medier blive fuldstændig beslaglagt
FC København Borussia Dortmund - echte Liebe West Ham
annonce