Snak

Mere indhold efter annoncen
Turneringsformatet har da stadig den fordel, at man skal kvalificere sig. Men skam over UEFA,de burde kanalisere 99 % af omsætningen videre i stedet for 90 %.

Med 36 hold kunne man forestille sig 6 seeddningslag, hvor holdene skal møde 2 hold fra hvert lag undtagen ens eget lag.

Det er næppe sandsynligt, at de bedste møder de svageste, som nogle er bange for, da de derved går glip af indtægter fra de indbyrdes store kampe....?
Troede aldrig jeg skulle sige det, men det her format betyder ganske enkelt at turneringen er fuldstændig irrelevant for mig før knockout-fasen.

Lidt ligesom at jeg gerne ser basket til OL, imens kval-runderne rager mig en høstblomst.

Men man sparer da et dyrt abonnement hele efterårssæsonen.
@DanishBhoy

2024, two #UCL places will be given to the clubs with the HIGHEST club coefficient that weren´t able to qualify to the #UCL through their domestic leagues. For example, if a club like Manchester United ends up ranked 6th in the Premier League, they would still qualify.

Furthermore, if, for example, a club like West Ham ends up 5th in the Premier League, and Manchester United ends up 6th, West Ham would qualify for the Europa League and Manchester United would qualify for the #UCL.


Kæft mand. Det lyder jo helt tosset. Håber at dette momentum som er igang i fodboldverdenen lige nu fortsætter, og at UEFA ligeså bliver presset til at tænke på fansene og fodbolden fremfor pengene.
UEFA er en stor joke!
Jeg kan vitterlig heller ikke forstå det af flere punkter...

For det første det sportslige totalt mærkelige at man møder tilfældige modstandere. Det giver ingen mening. Dernæst, de siger de store klubber får flere kampe, jamen mod hvem? og til hvilken spænding? Som en spørger. Har det betydning om man bliver nr. 1 eller 8? Efter 5 kampe er flere hold måske sikre på top 8. Hvad skal de så med resten af kampene? Jeg har virkelig svært ved at se det gode i det her. Det eneste er at de får flere hold med. Men er det de ønsker? Giver det flere penge? Giver det flere seere? Jeg tvivler...

I min verden skulle Champions league ned til 24 hold. 4 puljer af 6 hold. Giver samme antal kampe. Lidt flere topkampe. 1/8 dels finaler spiller nr. 1 mod nr. 4 nr. 2 mod nr. 3.

Til gengæld for mindre sandsynlighed for Champions League, så styrk Europa League! Øg pengene der. Sørg for mellemlande får klubber garanteret i gruppespillet, hvis de misser Champions League. Give den også 6 hold og 10 kampe. Den nye Conference League vil jo også tage nogle hold. Så nej du ser måske sjældnere et dansk hold i Champions League, men muligheden vil være der! Til gengæld vil jeg mene at en dansk mester (med den nuværende placering hvert fald) skal være sikret plads i Europa League gruppespil osv.

Jeg har mange tanker til en struktur, har bare ikke lige fået sat det hele op og set hvad man kan gøre. Men det de lancerer her er hvert fald helt hen i vejret.


Og med hensyn til kampe... Så skulle man måske overveje om ikke man skulle sige maks 18 hold i ligaerne...

Og for at få flere unge til at se med. Jamen sælg rettighederne billigere til medierne, lad være med at gå efter højeste pris, gå efter hvor mange potentielle seere køberen kan vise. Lad nogle rettigheder gå til public service kanaler... Så skal fanbasen nok vokse igen blandt de unge, hvis de kan se det gratis, eller næsten. Er det ikke bedre på den lange bane...

Og ja så få det lønloft og transferloft osv. Så er det ikke penge der afgør hvor en spiller vælger at spille, men sportslige ambitioner og forventninger.
Det positive er at man møder 10 forskellige hold, ikke det samme hold 2 gange. Der bliver altså tryk på alle kampe ikke et lidt ligegyldigt gruppespil, kun de 8 bedste går videre.
De store hold vil ikke kunne slappe af i nogen kampe så bliver de slagtet som i nuværende cl. Kun 8 videre ikke 16 som det er nu og med 4 hold mere, bliver benhårdt.
Nej 24 går videre... 1-8 går direkte til 1/delsfinaler... De øvrige 8 skal lige igennem en runde mere, så nr. 9-24 har stadig en chance.

Men forestiller mig alligevel at der hurtigt ryger meget spænding i sådan en liga. Findes der et sted man kan simulere turneringer, kampe og setup? Noget software et sted
Formatet virker som om det bliver noget rod. Men nøjagtig som da CL finalen blev flyttet fra onsdag til lørdag udelukkede for at skaffe flere sponsorkroner og tv penge så handler det her om det samme. Endnu flere kampe der skal spilles og endnu flere penge i UEFAs kasse. Set ud fra hvad spillerne skal yde virker det helt vanvittigt. Der bliver ikke skåret ned på liga-, pokal- eller landskampe men for UEFA er penge i kassen vel det vigtigste. Tror ikke kvaliteten i den form bliver højere end den nuværende form. Man ved efteråret består af gruppekampe og der kan både være tætte kampe og kæmpe forskelle og foråret er så der ind i mellem er overraskelser og de store hold rammer ind i hinanden. Med det nye format må man da håbe der bliver holdt fast i maks. antal hold fra en given liga og der må tage højde for rangliste og nation så man ikke pludselig har 1/4 af CL fra samme nation eller at alle hold fra samme liga mødes i de første runder og slår hinanden ud.
Alle kunne møde 2 fra 5 seednings læg det kunne være fedt.
Ok hkp lidt skod.
annonce