Snak

Mere indhold efter annoncen
Ja jeg ærgrer mig over at FCK altid er på 6’eren (pga Periferiman … fedt navn), men min pointe er at hvis produktet Superligaen skal have relevans SKAL en topkamp mellem #1 og #3 (VfF-FCN) sendes i primetime og så må man gemme sin BIF-fetisch til en anden dag. (Og så sendes FCK stadig på 6eren for de vælger stadig den over BIF). I denne runde kan man ikke klandre at man viser FCN-BIF da det (by far) er rundens mest interessante kamp.
Sandheden er, at tidligere generationet oplevede Brøndby som den altoverskyggende klub, hvor særligt generation Z og alpha (!) er opvokset med FCK succes. Samme generationer der er overrepræsenteret på sociale medier. Følgere er ikke en valid målestok.


Okay det er pænt ahistorisk!! Brøndby vinder sit første mesterskab i 1985 og er i en årerække dominerende, FCK vinder sit første mesterskab i 1993 og op gennem 90’erne trækker rivaliseringen mange fans til begge klubber. Tvivler dog på du finder de 100k der mangler blandt Vilforts venner, tror da også jeg kan støve nogle gamle 03’ere og LB’ere som elskede Palle, Manne, Todi og Niclas.
Her kommer mit billede af den kommende sidste runde

Fc København - Viborg FF - IKKE EGNET FOR BØRN - gæt 3-1
FC _Nordsjælland - Brøndby - Brøndby HUSK PLADSBILLETTERNE - uafgjort
Silkeborg - FC Midtjylland - Jysk Bullfight når det er ALLERBEDST, ikke egnet for børn 1-2
AAB - Randers - Der er også nogen der skal huske pladsbilletterne 1-2
AGF - OB - PAS PÅ SEJRENS GLÆDE AGF 1-1

Lyngby - Horsens Tja - der er jo kun spænding om at blive nr sjok eller næstsidst for Lyngby
Lyngby er da helt med i kampen om overlevelse, Horsens er piv elendige og kan sagtens hentes i et slutspil.

Vinder FCM tror jeg egentlig også de går i top 6. De skal håbe deres gode udebane form er nok for dem, for spillet har været elendigt.
Gmh0001, FCK var ikke særligt succesrige i 90´erne, og hang med røven i vandskorpen sidst i det årti;

https://www.fck.dk/1995-00-de-stille-90ere

Så kom Don Ø, fiflede lidt med nogle tal, fik landet en god træner og nogle gode spillere, og herefter steg både popularitet og de sportslige resultater. En håndfuld år efter, starter Brøndbys deroute.

Det er fuldstændigt naturligt, at børn og unge holder med de hold der vinder og har succes. Det kan godt være at rivaliseringen trak lidt til i FCK, men det var ikke i nærheden af det boom der skete for Brøndby.

Hvor er kæden hoppet af for dig, i forhold til dit besynderlige behov for at kalde første indlæg for ahistorisk?

I øvrigt argumenterer jeg ikke for, at Brøndby har bredere skare, det er din egen fortolkning (som er helt ved siden af i øvrigt), jeg skyder alene målestokken "følgere" ned, fordi det ikke er en gruppe, der repræsentere den generelle befolkning. Så du slipper for at rende rundt og lede efter Vilforts venner, hvad det så er du mener med det 😄
Hjertet er gult, humøret er blåt.
Vil gerne lægge min børneopsparing på, at Brøndby stadig har flere seere i Danmark end FCK og de samme seere er dem som betaler for det hos Viaplay og på TV-pakker.

Omvendt har FCK langt større traction på de sociale medier og YouTube end Brøndby som er vanvittigt bagud.

Og det var til alle jer som føler fakta er livets eneste gangbare argument.
År Nr. Snit I alt Maks. Min.
FCK: 2 26.857 268.572 32.630 22.010
BIF 5 19.225 211.471 23.245 16.622
FCN 1 4.666 46.655 9.497 2.507

Ikke svært at se hvorfor de vælger som de gør!


http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/index.html "you ain't got no wins in my casa, Que te pasa, you ain't even in my clasa" - Big Pun
annonce