Snak

Mere indhold efter annoncen
Nu har AB måske noget at spille for i sidste runde og skulle det virkelig komme til det vil Viborg nok se Lyngby som en noget lettere ( og som et hold som næppe forstærker sig væsentligt ) modstander ift nedrykning næste år.
Men det kommer nok ikke så langt.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Det er hver klub for sig selv. Sådan er det i dag, og sådan var det også, dengang vi selv lå og rodede rundt på kanten af 2. division. Man må bare sørge for at vinde sine egne kampe.

Når det er sagt, så burde de spillere, der fik chancen i dag, have været gode nok til at vinde over AB. Det var de så bare ikke, og AB vandt helt fortjent.
Mon ikke betaler sig til endnu et år i 1 div som, det sket de sidste 3 år i træk
Du lever da op til dit brugernavn KLOVN!!

Ja vi har da betalt Eddi Gomes for at dumme sig, Hobro for at ligge sig ned, FC Fyn for at gå konkurs, Brønshøj for at ta´ point i sidste kamp og dommerne også!

Det er i grunden utroligt at vi har ventet helt til sidste runde med at bestikke.
Nu føltes det alligevel dejligt nok at Auri er fortid. Reserver eller ej. Viborg bør ikke tabe til AB. Men det er selvfølgelig kæmpe motivations forskel når AB kæmper for at redde sig og Viborg intet har at spille for. 1 pladsen er jo også stortset sikret
Jytte Rolf
Er du ude at se alle kampe i 1. div, siden du kan konkludere, at Herfølge Boldklub Køge og Football Club Roskilde er de bedst spillende hold i 1. div?
Til Squirtle

Prøv at læse indlægget fra JytteRolf igen:
Spændende kamp mellem HB Køge og FC Roskilde på lørdag i Herfølge. De to hold er vel nok blandt de bedre spillende hold i række lige nu. Det kan blive kampen om femtepladsen, som jeg naturligvis håber HB Køge sætter sig på.

Hvis man ser isoleret på forårets kampe, så er stillingen pr. dags dato, at AGF har 26 point, FC Roskilde har 25 point, Viborg har 24 point og HB Køge har 20 point.

I øvrigt rigtig fint, at FCR kom på sejrskurs igen efter 3 nederlag til topholdene.
Herlig fodboldhilsen en FC Roskilde fan
annonce