Snak

Mere indhold efter annoncen

Overrasket Laudrup: Min dør er altid åben

tor 11. okt 2012
Swansea-manager Michael Laudrup er overrasket over, at en gruppe spillere har haft møde med formand Huw Jenkins bag Laudrups ryg, og han betoner, at han altid er klar til en snak.

Læs hele nyheden her
Det er jo sikkert helt præcis som han siger. Nogle af de fysiske britiske spillere, der er røget af holdet, griber hurtigt en chance her. Til grin.
Det er jo sikkert helt præcis som han siger. Nogle af de fysiske britiske spillere, der er røget af holdet, griber hurtigt en chance her. Til grin.

Vel ikke til grin, at de har svært ved at forstå, at de pludselig er røget af holdet. Det er dog til grin, hvis formanden lytter til dem. Han må jo ha´ vidst, at han ansatte en træner med fokus på det tekniske.
Nok er jeg gammel og gnaven, men til gengæld er jeg lille og skaldet.
"It was quite funny reading an article in the paper this morning saying that the senior players were ready to revolt against the manager. Well I say funny, in fact it made most of the boys angry."
٩๏̯͡๏۶ “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
Hvorfor er han overrasket ? Det er jo almindelig kendt at Laudrup ikke kan det der med mandskabs pleje. Han blir aldrig en succes som træner, "thats for sure".
Just my opinion!
EfB - de rigtige striber på den rigtige vestegn!!!
Hehehehe: "Han blir aldrig en succes som træner, "thats for sure"."
... "Just my opinion!"
Fank u for the trophies, Mr. Fuentes.
Sgu svært at finde ud af hvad der er spin og hvad der ikke er det..
Men siden Huw Jenkins er kvik nok her til at dementere historien nu, så havde han nok også været kvik nok til ikke at have bekræftet der skulle have fundet hemmelige møder til i første omgang, hvilket den oprindelige artikel påstod.
Det synes jeg var den største nyhed i den artikel fordi det virkede rimeligt illoyalt af Jenkins at gå i pressen med den slags, ligegyldigt om der skulle have været utilfredse spillere til samtale med ham eller ej.
Synes Laudrups udtalelse kan tolkes til at der er enkelte spillere der er utilfredse, men at dem af hans spillere der indgår i hans planer er fint tilfredse..

Angående hans mandskabspleje så tror jeg de fleste af os har indtrykket af ham som en rimelig reserveret mand, der ikke bryder sig sønderligt meget om at være i fokus og generelt udtaler sig med så få ord som muligt.
I Brøndby virkede det som om at Faxe tog sig af alle facetter af mandskabsplejen, og at mange af spillerne var lidt skuffede over hvor lidt tid Laudrup brugte på dem socialt. Mange havde nok set frem til at skulle være buddies med Danmarks bedste fodboldspiller i historien.
Synes ikke det nødvendigvis virkede til at han ikke var istand til at formidle sin taktik ud til spillerne, hvilket jo er alfa omega for en træner.
De gange jeg har set optagelser af laudrup på træningsbanen som træner efter han skiftede til udlandet, har han altid selv været med i træningen, hvilket er mit indtryk er mere end hvad de fleste toptrænere gør.
Ved ikke hvordan træner-sammensætningen er i swansea, men der er med garanti nogen andre end laudrup til at administrere fysisk træning(som jo var det der bl.a. blev kritiset), Laudrup er jo strategen, ingen grund til at han skal belemres unødigt af ting andre kan gøre lige så godt eller bedre.

Overall synes jeg ikke der er grund til at afvise at Laudrup en dag kan blive en verdensklasse-træner, det kræver bare at han har de rigtige mennesker omkring sig. Jeg synes stadig det er for tidligt at vurdere helt præcist hvad han kan, imo har han gjort det udemærket under de præmisser han har haft i hans forskellige klubber. Håber han får en masse tid i Swansea så man endelig kan finde ud af hvilket slags hold han vil lave hvis han selv får lov til at bestemme.
Overall synes jeg ikke der er grund til at afvise at Laudrup en dag kan blive en verdensklasse-træner, det kræver bare at han har de rigtige mennesker omkring sig. Jeg synes stadig det er for tidligt at vurdere helt præcist hvad han kan, imo har han gjort det udemærket under de præmisser han har haft i hans forskellige klubber. Håber han får en masse tid i Swansea så man endelig kan finde ud af hvilket slags hold han vil lave hvis han selv får lov til at bestemme


Vel talt, Imperator!

Jeg mener også, at juryen stadig er ude ift. Laudrup. Han har vel gjort det okay i sin hidtidige trænerkarriere, men heller ikke mere end det. Som jeg ser det, så vil hans indsats i Swansea formentlig definere karrieren fremover. Det ser ud til, at han får tiden til at bevise sit værd, nok forudsat, at de overlever i PL, og han har kontrol over transfers, så han har alle muligheder. Flopper han, så er løbet nok kørt ift. at få et topjob. Men kan han toppe Rodgers´ 11. Plads i Swansea og ende i den bedste halvdel, så vil dørene til de større klubber være åben, ingen tvivl om det.
LFC 18-5
Historien er fra Daily!ail.... Den har ikke noget på sig. Formanden, Anføren og Træneren har alle været ude og lukke den ned.
[i]Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience[/i]
annonce