Snak

Mere indhold efter annoncen

Overtidsstraffe saboterede Kent N's jubilæumsfest

søn 23. okt 15:57

Silkeborg lagde bedst ud, men kom på dybt vand, da Tobias Salquist så rødt i starten af anden halvleg, og Horsens scorede på det efterfølgende frispark. Trods to Sebastian Jørgensen-mål blev et overtidsstraffespark fatalt for Silkeborg, som tabte med 2-3 i overtiden.Læs hele nyheden her
Den kamp blev tabt ved Salles røde kort. Så var det en overlevelseskamp. Endnu engang bittert at smide point nærmest som kampen var slut. Top 6 er tvivlsom
Der var EM 92. Der var DM 94. I røde trøjer!
"I overtiden fik Horsens dog den størst mulige chance, da Jonas Hansen pegede på pletten efter en hånd på bolden fra Oliver Klitten."

Nej, Lukas* Klitten. Ligemeget, han har simpelthen været så pivringe, siden Engel blev skadet. Generelt er vores reserver ret ringe. Nærmest kun Gojani og Adamsen der har nogen værdi som indskiftere. Det er for tyndt hvis vi vil i top 6 at vi kun har 12-13 spillere der har niveau til at være med i Suppen.

Så snart vi mangler et par folk til skader og andet så hænger det bare slet ikke sammen, fandme useriøst at tabe til Horsens. Det er sgu pinligt. Vi kan trøste os med at vi i stærkeste opstilling er mindst et niveau over dem.
Silkeborg IF & Leeds United
Mega mega fedt - og klassisk ACH - SIF opgør, altid tætte kampe. Og tillykke til Kent Nielsen med 500 kampe jubilæet
Den Gule Fare
Flot kamp af Horsens. De skal nok overleve og komme langt.
Silkeborg IF
Hvis der er straffe for hånd på bolden ved klitten, hvorfor var der så ikke straffe i 1 halvleg, den virkede da mere åbenlys
NEJ. Bare NEJ! Hvor mange gange i denne sæson har vi mistet point i se døende minutter? Hvor mange gange har vi fået dømt straffe imod os pga hånd på bolden? Jeg er så TRÆT af det!
Ja det er godt nok voldsomt. Nu bliver Silkeborgs bredde godt nok testet uden Brink, Salquist, Engel, Sonne mod Viborg næste søndag. Bliver fedt at se hvordan andre taklet det! Østrøm gjorde det fint som CB, så måske han er løsningen ved siden af Salle fremadrettet?
Fik selv tanken med Østrøm. Det er meget lidt vi har set ham indtil nu, men han virker til at have en god fysik og være god i hovedspillet. Salle sidder tungt på den ene plads og kun skader eller i dette tilfælde karantæne kan holde ham fra fadet; men både Calisir og Felix bliver ved med at fejle på skift i denne sæson, så der er klart en åbning til Robin. Busch er også et bud, men han er self. meget ung til så vigtig en plads. Calisir og Felix har dog begge tidligere haft gode perioder; så kan stadig godt se en af dem tage pladsen fast. De har bare sejlet på skift i denne sæson.

Og ja det bliver nok et nederlag til VFF med det sølle mandskab der skal prøve kræfter med bondeknoldene, mon ikke VFF knokler os i smadder. Man bliver bare træt med alt det der går imod os i år af mål/kendelser i de døende minutter; røde kort, VAR-hands-kendelser etc. Idag var der endda et straffe til ACH som VAR kunne have dømt som ikke blev. Det var så ligegyldigt idag; så ikke idag vi skulle håbe at rette op på: "alle kendelser/held/VAR/etc. udligner sig jo nok over en sæson"-begrebet.
Silkeborg IF & Leeds United
Stort tillykke til Kent fra en fan af den eneste klub du ikke blev en succes i, det var ikke din skyld! Manden er en legende og fortjener alt den ros der er tilfaldet ham de seneste år
Wc22=Messi
flovt fremmøde i horsens 3700 tænker at halvdelen kom fra Silkeborg. Det er meget få der gider se Horsens
annonce