Snak

Mere indhold efter annoncen

P. Mortensen åben for udlandet: Skal være nu

ons 22. jun 13:54

Patrick Mortensen har et halvt år tilbage af sin kontrakt med AGF, og angriberen vil ikke afvise, at han kan fristes af et skifte til udlandet, siger han til Ekstra Bladet. Læs hele nyheden her
I skulle have taget udgangspunkt i Stiftens artikel i stedet. Den er der væsentligt mere kød på end det der er skrevet i EB

https://stiften.dk/artikel/det-er-agf-eller-udlandet-for-patrick-mortensen-lige-nu-kan-jeg-ikke-se-hvilken-klub-jeg-skulle-skifte-til-herhjemme
“- Men jeg ved, hvordan fodbold hænger sammen. I morgen kan der stå en ny angriber i AGF, som er blevet lovet nogle ting, og sådan er det. Jeg har det fantastisk i AGF, og min familie har det godt i Aarhus, så jeg skal ikke væk for enhver pris.”

“ - Jeg har haft en fin dialog både med Uwe og Stig, og de ved, de kan regne med mig, og at jeg stadig har en kæmpe sult som fodboldspiller. Jeg elsker at være i AGF. Jeg kunne ikke være et bedre sted i forhold til pre-season, for der bliver smæk på under Uwe, som jeg har fået et fremragende førstehåndsindtryk af.”

Blev åbenbart til “Skal være nu”, om at tage til udlandet…
Kan der skabes lidt virak om Galehuset GF, så gøres det skam også. Jakob Nielsen er spot on i sin kritik af medierne.
Jeg har en alder, som gør, at hvis jeg skal prøve noget andet, så er det nu, det skal være. Det er en fed mulighed for hele familien, hvis vi kunne få et udlandseventyr, siger han til Ekstra Bladet.


Du tror ikke det er denne del de har lavet overskriften ud fra?
Kan ikke se noget kontroversielt ved denne artikel.
Go for it, Mortensen! :)
VB Levante (efter 5 år i Valencia/Altea).
Det kontroversielle er, at han nævner et meget vigtigt HVIS. Han siger ikke at udlandet skal være nu, som overskriften indikerer, men at det skal være nu, hvis ikke han fortsætter i AGF, hvor han elsker at være og familien er tilpas.
Det er vist for sent
Kunne ellers være fint at få ham hjem til Brøndby
Det kontroversielle er, at han nævner et meget vigtigt HVIS. Han siger ikke at udlandet skal være nu, som overskriften indikerer, men at det skal være nu, hvis ikke han fortsætter i AGF, hvor han elsker at være og familien er tilpas.


Den del er da også med i artiklen her på bold. Ok, han siger ikke at han elsker AGF i den del bold har taget med, men han siger da at HVIS han skal til udlandet igen, skal det nok være nu, grundet dåbsattesten.

Men uha - pressen er meget mere efter AGF end alle andre...
.
Kære Patrick
Kom til Amager.
Kom hjem, hvis du er god.
annonce