Snak

Mere indhold efter annoncen

Påpasselig Mourinho: Zlatan er ikke skadet

Skrevet af bold
man 4. dec 2017
Jose Mourinho fortæller, at Zlatan Ibrahimovic arbejder hårdt med muskulaturen omkring det knæ, der har været ødelagt, og det fremkalder træthed. Derfor var han ude mod Arsenal, og derfor er han ikke med mod CSKA Moskva tirsdag.

Læs hele nyheden her
Skrevet af Jutsukai
Så ved man, Mou lyver. Zlatan bliver ikke træt.
Skrevet af Pindhunden
Zlatan er ikke klar til topfodbold. Man kan se, at han i vendinger, driblinger og retningsskift har svært ved at styre benene.
Det er ikke usædvanligt, når man har haft en så alvorlig knæskade. Det hjælper heller ikke at være 36 år. Hvis han nogensinde når tilbage på niveau, sker det først om 2-3 måneder.
Skrevet af elskerdenaah
Zlatan er bare en løn tung udulig svensker. Hvis det var mourinhos egne penge som skulle betale hans løn vil han pive som en lille pige. Det kan jeg lover jer for.
Skrevet af LyngUnited
Mon ikke Mou vil sikre sig at Zlatan er klar på bænken til sæsonens vigtigste kamp.
Skrevet af RonniP01
@elskerdenaah Nu ville det jo også være komplet idiotisk at manageren skulle betale sine egne penge istedet for klubbens. Er du mærkelig? Kan godt være du ikke kan lide nogle af dem, men i det mindste byd ind med noget relevant istedet for det pjat. Det er fuldstændigt barnligt. PS den uduelige svensker lavede lige 28 mål sidste sæson;)
Skrevet af TR1986
Zlatans karriere som fodboldspiller på topniveau, sluttede reelt imod Anderlecht i sidste sæson, hvor han pådrog sig sin alvorlige skade. Det er også forståeligt en mand i hans alder, ikke kommer op på det samme niveau efter så lang en skade. Selvom han rigtig gerne vil fortælle omverdenen at han ikke er færdig, så må folk erkende at det er han højst sandsynligt. Men jeg har kæmpe respekt for det som han har leveret igennem sin karriere. En helt igennem fantastisk fodboldspiller.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af RonniP01
Der går noget tid før han kommer tilbage i niveau. Vent med at bedømme det før om 2-3 måneder
annonce
0