Snak

Mere indhold efter annoncen
Flotte mål af Palace, hvor sejren godt kunne have været i fare, hvis Liverpool havde været mere effektive i de 15 min de kunne presse palace. Ellers var Palace klart farligst. Jan Mølby er simpelthen en forfærdelig kommentator.
UFATTELIGT at Rodgers IKKE snart indser at der skal 2 mand i front!

Der mangler ganske enkelt folk at spille den op til og specielt når vi kun forsøger de lange bolde.

Gerrard er FÆRDIG, han fylder absolut INTET længere, men ja han er svær at smide på bænken, men nogle gange må der træffes svære valg.

2 kampe mere uden sejr og Fætter BR er færdig.
Nu har Rodgers jo også været virkelig dårlig på transfermarkedet, så spørgsmålet er hvorvidt man overhovedet vil lade ham brænde masser af penge af i januar for at slukke branden?

Som FalconLFC netop skriver, så har der slet ikke været nogen progression, og det virker ikke som om, at BR bringer nogle ideer på banen for at få det her vendt. I kampen idag spiller han hele 3 forskellige formationer - det gør mere skade end gavn, og man kan slet ikke se hans idealopstilling i forsvaret, på midtbanen, og i angrebet. Det har hele vejen igennem virke eksperimenterende på trods af at Rodgers har været i klubben et stykke tid efterhånden.

En anden mangel, som også blev påpeget herinde inde, er det at Carragher siger at der mangler ledere på banen. Det er helt tydeligt. Gerrard kan slet ikke bære det længere, og mange af de små spillere på holdet har ingen rygrad. Man har bare fornemmelsen af at korthuset falder sammen på et eller andet tidspunkt, når spillerne går på banen inden kampstart. Det går i stå fremadbanen, og bagud lukker man minimum 1-2 kasser ind i hver eneste kamp. Det er sku lidt håbløst!
You'll Never Walk Alone
Synes det er vanvittigt at høre folk tale om fyring af Rodgers. Fuldstændig vanvittigt.

Nu må man holde op. Det kan ikke nytte at man skal tale om fyringer konstant. Det er så uværdigt. Manden er brilliant og lavede et mesterværk sidste år med et mandskab der var langt fra topklasse.

Så er der kommet en downperiode, og den slags sker. Det giver nogle bølgeskvulp, det gjorde det eddermame også for Ferguson. Der fik en fornem 4 plads i den første sæson og dårlige sæsoner derefter inden han fik sit hold på plads.

Hvis man vil kæfte op om fyringer hver gang der er lidt modgang, så får man aldrig den kontiniuitet som der skal til for at blive tophold. Så længe LFC ikke decideret liggee til at rykke ned, så holder man mund og får fokus på at blive stærk næste år.
Nu må man holde op. Det kan ikke nytte at man skal tale om fyringer konstant. Det er så uværdigt. Manden er brilliant og lavede et mesterværk sidste år med et mandskab der var langt fra topklasse.


Jeg er meget enig, men man må også bare kigge på realiteterne. Liverpool har ikke fået en dårligere start siden PL blev introduceret i 92. Der var meget få der forventede at Rodgers kunne gentage sidste sæson uden Suarez og med CHL deltagelse, men det betyder jo ikke at man kan leve med at smide top 5 inden nytår. Dybest set handler det vel om hvorvidt man har tiltro at Rodgers er manden der kan vende skuden eller ej. Kampen mod Ludogorets i Bulgarien på onsdag kan blive afgørende for hans skæbne.

Fan af Chelsea og fodbold
Når der er en downperiode så er det trænerens forbandede pligt at banke vildskab ind i holdet og her svigter han.

Når ikke spillet fungerer så kan man sgu i det mindste fighte og lave et ekstra frispark. Vi vinder INGEN 2 bolde, hvis modstanderne tog 3-4 på foden ville vi ikke engang nå at tackle dem inden de spillede den videre.

Hver gang der bliver filmet på Rodgers sidder han solidt plante i et nu varmt sæde, kom dog op og vis lidt aggressivitet.
Jeg tvivler desværre på, at BR er mand for at vende skuden, han har intet synligt foretaget sig endnu.

Han har da købt spillere for over en milliard. Men du har som sådan ret, det er ikke synligt.
Blue is the color Football is a game we all together and winning is our aim so cheer us on thru the sun and rain cause Chelsea, Chelsea is the name Us who supported Chelsea, when they played like shit
Next season!
Slap nu af... selvfølgelig skal BR ikke fyres nu! Som der er blevet sagt, så udrettede han mirakler sidste år, med et middelmådigt materiale...

For mig er det desværre ikke den store surprise, at de ikke præsterer i år. De har mistet de 2-3 bedste spillere fra sidste sæson, Suarez, Sturridge og Agger.

OG når de andre mest betydningsfulde spillere fra sidste år, specielt Gerrard, Couthino, Sterling og Hendo, så samtidig totalt mister deres niveau, så er der jo ikke så meget at sige til det...

For at gøre ondt værre, så kan vi jo lige smide et helt komplet håbløs indkøbsstrategi oven i... hvordan man kan tro, at man kan erstatte et par verdensklassespillere med 3 nye fra Southhampton og en Loose Cannon med hanekam, det er mig en STOR gåde???

Men nu skal vi bare overleve og holde os over stregen frem til nytårs transferen... :) YNWA
Rise and rise again until lambs become lions... YNWA
Men holdet havde jo sådan set de samme problemer i sidste sæson, gennem det meste af sæsonen. At de så havde Suarez til at sørge for at problemerne ikke kom til at betyde så meget, ændrer ikke vist ikke noget.
annonce