Snak

Mere indhold efter annoncen
@ sasso

Jeps. Det er en spøjs tendens, kun at ville deltage i debatter, når ens "hadehold" har tabt. Det er en smule tamt.
Y. N. W. A. #JFT97
nu så jeg ikke kampen, men kan Liverpool-fansne fortælle lidt om hvorvidt der er fremgang at spore? Har Klopps ankomst allerede haft en effekt i spillet på banen?

Manchester United siden Schmeichel det sagde hun også i går
Der har generelt været fremgang i hver kamp, det var dog sværere at se i dag.

Desværre er vi stadig elendige på dødbolde, både forsvar af og angreb på, og elendige til at afslutte på mål.

Hvad angår angrebsmæssigt, så synes jeg at man i de 2 sidste kampe især har set en del forbedring i at brede spillet ud, og målet i dag blev jo også scoret efter 3 hurtige sideskift inden for 1 minut.

You'll Never Walk Alone! Changed from doubter to believer! We cannot, of course, disprove God, just as we cannot disprove Thor, fairies, leprechauns and the Flying Spaghetti Monster. - Richard Dawkins
@ DBR

Ja, det er lidt trist, synes jeg - har dog set det værre end i denne tråd
We love United, we do Some you lose, some you don\\\\\\\'t win
dshoig


Spillet var egentlig fint nok. Der var fortsat tegning på det, som Klopp vil med hurtigt genpres og den direkte linje. Benteke ramte ikke meget rigtigt i dag. Coutinho scorer et godt mål, og får lavet rigtig meget, men mangler mange gange den sidste skarphed i den sidste aktion. Ellers var det en fejl af Can ved 1-0 målet, og et dumt mål på dødbold til 2-1. Vi får skabt mange gode muligheder, men de helt store og farlige situationer kommer vi ikke rigtigt til.

Målt på spil, chancer osv. så var vi bedst, men målt på mål, så kan du se, at det var den statistik, vi desværre tabte, og så er den jo egentlig ikke længere :)
At tilstå sin kærlighed til klubben Liverpool kan i visse tilfælde forstås som en kærlighed til Brøndby. Samme logik findes, såfremt du har givet udtrykket om et syn på, at du støtter FC Midtjylland. Sir_Cumcised logik
Tak for svaret!
Manchester United siden Schmeichel det sagde hun også i går
Nøj, hvor er Benteke da bare ineffektiv i dag - og det samme var tilfældet i torsdags. Hvad sker der lige? Han har været klart bedst i de kampe, hvor han kommer ind som indskifter og ændrer kampen totalt...

Og er det bare mig eller har Can og Firmino ikke snart fået chancer nok? Ja, de har da begge nogle gode indgreb og afleveringer, men de har også bare alt for mange fejlafleveringer og dårlige beslutninger. Forhåbentlig bliver de kun brugt i mangel af bedre og ryger begge på bænken så snart Henderson og Sturridge er klar igen!?
Rise and rise again until lambs become lions... YNWA
annonce