Snak

Mere indhold efter annoncen

Panenka-scoring fra Wind i FCK's storsejr

tor 22. jul 2021

FCK fik det perfekte udgangspunkt mod Torpedo Zhodino i Conference League, da de vandt med hele 4-1. Her scorede Kamil Wilczek to mål, mens Jonas Wind var på spil med en Panenka.Læs hele nyheden her
Skidegodt FCK :)
Men hvorfor skulle de L……..Belarus ha´ et mål.
Det ser jo godt ud ;)
Ikke noget misvisende resultat. Videre!:)
Den dommer har vist været påvirket af Hviderussiske midler for hold da kæft hvor var han ringe
Hvis bare AGF gad at følge op med en sejr! Hahahaah
Trods alt noget køligere at lave panenka i en afgørende CL kamp mod Røde Stjerne... I en kamp som den her er det vist bare for at ydmyge modstanderholdets målmand.
Hobro
Sejr og tre point. KW viser sin klasse foran mål. Håber snart Ler finder sine støvler frem for udover det skud som giver mål på returen har han problemer med at finde sine modstandere. Godt kæmpet af unge VK, Diks lidt mindre heldig. Endnu et underligt mål der blev indkasseret. Nå videre.
Det jeg så af kampen havde FCK alt spillet, så virker helt gak at de fik lov at score. Den skal vist bare trilles hjem den der!!
ja vi skulle også gerne kunne slå de Hviderusser... sløv start.. men fin slutning bortset fra et ærgerligt mål imod
Efter scoringen åbner det hele sig. Men der er simpelthen stadig for meget lala over det.
Som en anden nævner, så savner man Lerager kommer i gang. Alt for lette afleveringer misser han, for mange 50/50 dueller misser han.
Og stadig mangler jeg en masse slutprodukt. Falk, Daramy og Biel laver en masse fornuftige ting, men man sidder ofte efter et angreb og føler den sidste aflevering, afslutning eller beslutning fejler.

4-1 er dog svært at klage over. Jeg ville dog stadig gerne have haft, at flere af de flotte angreb i anden halvleg havde kastet mål af sig, fremfor straffe, drop af keeperen og hvad der lignede en arm af KW.

Og så kan det efterhånden ikke undre, at vi skal give et mærkeligt mål væk.
Above all: FC København Second in command: Real Madrid Luis Figo, Raul & Maldini - Stjerner på og udenfor banen. Fænomenet Ronaldo ændrede standarden for angribere. Eden Hazard - Det nye stjerneskud!
Hold op hvor er fischer blevet en ligegyldig spiller for FCK. Han mangler fart og timing samtidig med han vil det alt for meget og derved 9/10 gange spiller en dårlig aflevering eller smider den til en modstander.

Godt eksempel er afleveringen til Højlund som skal spiller mod mål, men ender med at Højlund kan nå den på baglinjen og kun lave en dårligt indlæg - hvorefter han brokker sig over den ikke bliver spillet tilbage til ham.
Øv.. han var fantastisk for er par år siden men hvor er der langt op til det niveau pt.
annonce